ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ην Παρασκευή  16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε δράση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης από κοινού με την Αστυνομία της Νέας Σμύρνης, παρουσία του Διοικητή κυρίου Σκουτέλα,  με στόχο την προσέγγιση άστεγων πολιτών. Η δράση είχε ως στόχο την εκ νέου ενημέρωση των πολιτών για τις υπάρχουσες δομές φιλοξενίας που μπορούν να απευθυνθούν, τους κανόνες ατομικής και δημόσιας υγιεινής καθώς και την παρουσίαση των κοινωνικών δομών και παροχών που μπορεί να διαθέσει η Κοινωνική Υπηρεσία σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας με την Αστυνομία στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν αφενός την χαρτογράφηση των άστεγων πολιτών της Νέας Σμύρνης αφετέρου την εξέλιξη των εισαγγελικών εντολών που έχουν αναλάβει από κοινού η Κοινωνική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Τέλος, συμφωνήθηκε συστηματική συνεργασία  προκειμένου να διευθετούνται τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις δύο υπηρεσίες, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και την αποτελεσματικότητα των δράσεων.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΝΕΟ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ 110 «ΚΑΦΕ» ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Απάντηση

Recommended
Αγαπημένοι φίλοι της Βιβλιοθήκης, μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα αποχωρισμού,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: