App Icon

Συνεργασία www.kalitheapress.gr-Erevnapress webradio με www.otavoice.gr

Στην κρίσιμη εποχή που βιώνουμε, θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την διαδικτυακή σελίδα www.otavoice.gr γιατί η τοπική “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ έχει Φωνή” και μια “καλή Θέα”

Η ιστοσελίδα OTAVOICE.GR είναι ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας που έχει βασικό θεματικό πεδίο την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν είναι ένα συνηθισμένο διαδικτυακό μέσο ,αλλά αποτελεί ένα κύτταρο προβληματισμού, διαλόγου και δημιουργίας. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας , είναι η καθημερινότητα μας , η ζωή μας.

Στόχος είναι να αναδείξουμε πρόσωπα , να κοινωνήσουμε το έργο τους , να εντοπίσουμε προβλήματα και παθογένειες, να αναζητήσουμε και να προβάλουμε νέες αποτελεσματικές πολιτικές για σημαντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση απορριμμάτων και η ανακύκλωση που άπτονται άμεσα με την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον.

Επιδίωξη μας η άμεση και έγκυρη ενημέρωση του πολίτη αλλά και η παροχή δυνατότητας να έρθει σε απευθείας επαφή με τους αρμόδιους σε περιφέρεια και δήμους να μεταφέρει παράπονα,σκέψεις και προτάσεις. Θέλουμε να ενισχύσουμε τους δίαυλους επικοινωνίας αυτοδιοικητικών αρχών και πολιτών , να συμβάλουμε στο αίσθημα εμπιστοσύνης, στην σύνθεση απόψεων αλλά και να προβάλλουμε πρόσωπα που ξεχώρισαν για την κοινωνική τους προσφορά και αποτελούν υγιή πρότυπα για την κοινωνία.

Σκοπός μας επίσης είναι να φέρουμε κοντά στον πολίτη κάθε γωνιά της επικράτειας, να γνωρίσει από μια διαφορετική οπτική γωνιά τόπους και πρόσωπα. Περιουσιακό στοιχείο μας δεν είναι κάποιος Μέγας Χορηγός.

Οι άνθρωποι του OTAVOICE.GR είναι πρόσωπα της καθημερινότητας, που καταθέτουν ψυχή και εμπειρία, γνώση και πίστη αποτελώντας ένα δυνατό σύνολο που υπηρετεί και εγγυάται μια αδέσμευτη, αντικειμενική, ανεξάρτητη , ακηδεμόνευτη και κρυστάλλινη ενημέρωση.

διάβασε και αυτό  OpenAI: Κυκλοφόρησε εργαλείο που γράφει ψευδείς ειδήσεις με αληθοφανή τρόπο

Η ιστοσελίδα ανήκει στην εταιρία Nereus SPLASH IKE η οποία δραστηριοποιείτε στον τομέα στρατηγικής επικοινωνίας υποστήριξης και παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου.

To site kallitheapress.gr είναι ηλεκτρονική εφημερίδα κυρίως των Νοτίων Προαστίων της Αττικής με έδρα την Καλλιθέα. Αποτελεί μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τον κάτοικους, τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς των κομμμάτων και πολιτικών κινήσεων.

Καλύπτει ειδησεογραφικά εκτός από τα νότια προάστια των Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και όλα τα σημαντικά ελληνικά και σ διεθνή γεγονότα, έχοντας πάντα σας αρχή την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διατήρηση της αντικειμενικότητας της πληροφόρησης..

 Σε μια εποχή που το internet κυριαρχεί, η κάθε είδηση, το κάθε νέο, όπου και αν συμβαίνει, σερβίρεται ζεστό στο …laptop μας, ακόμα και στο κινητό μας, μέσα από άπειρες ιστοσελίδες και blogs.

Η σελίδα www.kalitheapress.gr είναι η διαδικτυακή σας ενημέρωση η οποία δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Μπιζιώτα και μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι συνεισφέρουν κυρίως “εθελοντικά” με κύριο στόχο να δώσουν στον απλό πολίτη να αποχτήσει το δικό του ελεύθερο μέσο ενημέρωσης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι καθημερινά συμβαίνει στη Καλλιθέα και στις γύρω περιοχές αλλά και για την Αττική, για την Ελλάδα και τον κόσμο. Ανατρέχοντας τις σελίδες του www.kalitheapress.gr θα διαπιστώσετε ότι επιθυμία μας είναι να προσεγγίσουμε την έννοια «Τοπικός Τύπος» με μια πρόταση διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μια ηλεκτρονική εφημερίδα που θα καταγράφει και να διερευνά γεγονότα, που θα σκιαγραφεί πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας, που θα προσεγγίζει τα πάντα με μια μετριοπαθή και αισιόδοξη διάθεση, γνωρίζοντας βέβαια και πάνω απ’ όλα ότι μοναδικός κριτής της, θα είναι φυσικά εσείς ,οι αναγνώστες μας…

διάβασε και αυτό  ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ συνεχίζεται

Το Erevna Press Radio είναι το διαδικτυακό ραδιόφωνο της διαδικτυακής σελίδας www.kalitheapress.gr, με έδρα την Καλλιθέα, με το πιο πλούσιο πρόγραμμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Πρόκεται για την Διαδικτυακή Φωνή των Πολιτών. Η ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί καθημερινά με τη δική σας συμμετοχή. 
Απολαύστε το πρόγραμμα του Erevna Press καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο με την πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Το 2016 ο δάσκαλος από το Νυδρί Λευκάδας είχε γράψει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel