Σύσκεψη στην περιφέρεια Αττικής με Υπουργούς και Δημάρχους για το παραλιακό Μέτωπο

Διευρυμένη σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργου Πατούλη με τη συμμετοχή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργού Ακη Σκέρτσου, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και Δημάρχων του παραλιακού μετώπου.  Η λειτουργική διασύνδεση και η υλοποίηση έργων και υποδομών στο αστικό τμήμα
του παραλιακού μετώπου της Αττικής με τη στενή συνεργασία Κυβέρνησης, Περιφέρειας και όμορων Δήμων, βρέθηκε στο επίκεντρο διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκης και οι εξής Δήμαρχοι: Πειραιά Γ. Μώραλης, Μοσχάτου-Ταύρου Α. Ευθυμίου, Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, Παλαιού  Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας Γιώργος  Παπανικολάου. Από την πλευρά της Περιφέρειας συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Δ. Δρόσης και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Αλ.
Καλογερόπουλος, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι μελετητών του έργου. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι συμμετέχοντες ομόφωνα εκφράστηκαν θετικά στην αναγκαιότητα υλοποίησης εμβληματικών έργων. Όπως επισήμαναν το παραλιακό μέτωπο έχει ανάγκη από έργα με αναπτυξιακό πρόσημο που θα συμβάλλουν στη
βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, έκανε λόγο για μία «οραματική» και «εμβληματική» αστική παρέμβαση η οποία θα γίνει πράξη με την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης. «Η Αττική αλλάζει εκσυγχρονίζεται αναβαθμίζεται και διεκδικεί κυρίαρχο ρόλο στο τουριστικό χάρτη της Ευρώπης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ενα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τις επιχειρήσεις στους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου!

Απάντηση

Recommended
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (18/5) 2.812 νέα κρούσματα κορονοϊού,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: