17 °C Athens, GR
22 Οκτωβρίου 2020

Τάσος Καλαφάτης

Στη ζωή ,- όπως και στη πολιτική-, αντίθετα με το σκάκι το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά το ματ.Για αυτό λοιπον το λόγο αποφάσισα να δοκιμάσω να αλλάξω με όλες μου τις δυνάμεις τις συνθήκες στασιμότητας και παρακμής που επικρατούν στη περιοχή που ζω και εργάζομαι.

Γιατί πολύ απλά πρέπει και οφείλουμε να ασχολούμαστε με το τόπο μας,να βοηθούμε το Συνάνθρωπό μας και να μην αφήνουμε τη μοίρα μας στα χέρια καιροσκόπων και καρεκλοκενταύρων.

Οι Νέοι να βγούμε μπροστά! Να αναλάβουμε τις τύχες μας!

Λίγα λόγια για μένα:

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1986.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου , όπου μετέπειτα απέκτησα και τον τίτλο Μεταπτυχιακών σπουδών από το ίδιο τμήμα με ειδίκευση την αξιοποίηση της Δημόσιας Ακίνητης Περιουσίας.

Είμαι Υποψήφιος Διδάκτορας με αντικείμενο μελέτης τις επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στον Αστικό Σχεδιασμό υπό το πρίσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Παντείου.

Έχω ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος από το 2010.

Διατηρώ κατάστημα στην Καλλιθέα οπού και ζω τα τελευταία χρόνια.

Πιστεύω στην συμμετοχή των Νέων στα κοινά και παλεύω για αυτή.

Οι νέοι της Καλλιθέας, των Νοτίων Προαστίων μα και όλης της χώρας πρέπει να ενημερωθούν για τις εκλογές της 26ης Μαΐου .

Με τους νέους μπροστά για την ελπίδα του τόπου μας πάνω από χρώματα και πολίτικους αριβισμούς…

Καλαφάτης Αναστάσιος

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Υποψήφιος Διδάκτωρ Οικονομικής κ Περιφερειακής Ανάπτυξης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό στο Νότιο Τομέα της Αττικής

(Άγιος Δημήτριος – Άλιμος – Αργυρούπολη – Γλυφάδα – Ελληνικό – Καλλιθέα – Μοσχάτο – Νέα Σμύρνη – Παλαιό Φάληρο – Ταύρος)

Related articles

Δημήτρης Κάρναβος: 33 Νέα οχήματα καθαριότητας στην Καλλιθέα…Ένα απορριματοφόρο στην Ικαρία

O Δήμος Καλλιθέας σήμερα σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου αγόρασε 33 νέα οχήματα καθαριότητας, ανανεώνοντας έτσι το στόλο των οχημάτων καθαριότητας. Η ανάρτηση του Δημήτρη Κάρναβου αναφέρει επίσης: “Ενα πρόγραμμα πενταετίας, όπου με την αγορά 33 συνολικά νέων οχημάτων, τα οποία αποκτήσαμε χωρίς δανεισμό, ανανεώσαμε σχεδόν το σύνολο των οχημάτων μας. Ολα […]

Βλάβη στον αναβατήρα της Ακρόπολης

“Από χθες το βράδυ ο ανελκυστήρας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης δεν λειτουργεί. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών έχει ήδη επιληφθεί του θέματος”, ενημερώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με ανακοίνωσή του. “Μόλις υπάρξει σαφής εικόνα του μεγέθους του προβλήματος και εκτίμηση της σοβαρότητας της βλάβης θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση”, συμπληρώνει το ΥΠΠΟΑ. πηγή: https://www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *