Τέλος η προστασία για την πρώτη κατοικία

Τα πρώτα σημάδια μείωσης της οικονομικής δραστηριότητας, λίγους μήνες μετά την κατάρρευση της αμερικανικής Lehman Brothers και το ξέσπασμα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης είναι ήδη εμφανή στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2008.

Σε δημόσιες τοποθετήσεις ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του υποστηρίζουν ότι η οικονομία είναι θωρακισμένη.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες των υπουργικών γραφείων, ωστόσο, η αγωνία για τις εξελίξεις είναι έκδηλη. Τα μηνύματα από τον επιχειρηματικό κόσμο για την πορεία της αγοράς, αλλά και τα πρώτα στοιχεία που δείχνουν σημαντική αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών στις τράπεζες, είναι ανησυχητικά.

Πηγή: in.gr

Related articles

Παρασκευή ανοίγουν οι παιδικές χαρές στο Παλαιό Φάληρο

Ανοίγουν από αύριο Παρασκευή 5/6/2020, οι παιδικές χαρές του ΔήμουΠαλαιού Φαλήρου, μετά το υποχρεωτικό κλείσιμό τους λόγω τωνπεριοριστικών μέτρων που λήφθηκαν για την πανδημία του Κορωνοϊού.Έτσι τα παιδιά της πόλης αλλά και οι συνοδοί τους, θα μπορέσουν ναμπαίνουν ελεύθερα σε αυτές ώστε να περάσουν ευχάριστα στιγμές ξενοιασιάς και παιχνιδιού που τόσο τους έλειψαν το τελευταίο […]

73 Τα κρούσματα στην Ελλάδα

O συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην επικράτεια ανέρχεται σε 73. Τα 6 από αυτά τα κρούσματα, όπως ανέφερε, σχετίζονται ήδη με άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα και προέκυψαν μετά από ιχνηλάτηση ενώ ένα δεν έχει σχέση με όσα έχουν ήδη εμφανιστεί και ιχνηλατείται. Η κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει έμφαση στις ευπαθείς ομάδες και ανέφερε ότι ο ιός […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *