Τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς Κallithea Press.

Τέσσερα χρόνια συνεχής παρουσίας, σε όλες τις γειτονιές της Καλλιθέας που εκτείνεται σε όλες τις γύρω περιοχές και μη.

Τέσσερα χρόνια με μοναδικό ενδιαφέρον στα τοπικά δρώμενα και με σταθερή καθημερινή δημοσίευση ειδήσεων. Ξεκινήσαμε αποφασιστικά μια ωραία δημιουργική πορεία, με τη βοήθεια μιας εκλεκτής ομάδας φίλων, επαγγελματιών του χώρου, για να παρέχουμε στην πόλη, και στους γειτονικούς δήμους, την ευκαιρία να έχει ζωντανό αδέσμευτο τοπικό τύπο. Από την αρχή, παρά τις δυσκολίες, ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά και πιστεύω το πετύχαμε.

Οι συνεχή ροή δημοσιεύσεων καθημερινών ειδήσεων το αποδεικνύει. Υπήρξε περίοδος που στο πλοίο δημιουργήθηκαν έριδες, που είχεkalitheapress gr ως αποτέλεσμα την υπαναχώρηση μελών του πληρώματος του kalitheapress.Eπιβιώσαμε και καταξιωθήκαμε όμως στη συνείδηση πρωτίστως των Καλλιθεατών και εν συνεχεία των γύρω Δήμων.

 

Τους ευχαριστούμε για αυτή την γενναία από καρδιάς στήριξή τους. Και ξέρετε γιατί; Επειδή έχουμε ξεκάθαρο στόχο και όραμα αλλά πάνω από όλα, έχουμε Αγάπη. Αγάπη για την δουλειά μας και την πόλη μας και όχι μόνο. Αυτό πυροδοτεί την προσπάθεια μας, μας ενδυναμώνει και μας προτρέπει σε μια άνευ όρων συνέχιση του σκοπού μας. Απόδειξη, τα καταγραφόμενα νούμερα (τα γνωστά “κλικ”) στις δημοσιεύσεις μας.

Τώρα κάνουμε το επόμενο βήμα προχωράμε στην δημιουργία του Ομίλου ΕrevnaPress Επίσης στην αναβάθμιση του site kalitheapress του ErevnaPress web radio αλλά και στην αναδημιουργία του ErevnaPress και της έντυπης δωρεάν εφημερίδας ΕrevnaPress και του kallithea Press Youtube και στις νέες συνεργασίες με διαδικτυακές σελίδες και webradio, σελίδες fb, και έντυπες εφημερίδες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Οι επισκέψεις στη διαδικτυακή εφημερίδα έφτασαν στις 200.000 Απήχηση έχει και το webradio Erevna Press που έφτασε να έχει 1000 ακροατές σύμφωνα με το live24 και το ALPHASERVER.

διάβασε και αυτό  Τάκης Θεοδωρικάκος το Υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει την αποκατάσταση των ζημιών στα σφαγεία

kalitheapress gr

ΜΑΖΊ ΣΑΣ ΠΆΜΕ ΨΗΛΆ ΜΑΖΊ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ

Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Την ώρα που οι καταγεγραμμένοι νεκροί ξεπερνούν τους 164.000 παγκοσμίως…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: