Τέτοιο παιδί… δεν ξανά’ γινε!: Κάνει νοικοκυριό, μεγαλώνει τα αδέρφια του, βοηθά ανθρώπους και είναι άριστος μαθητής… (Video)

Ο 11χρονος Μαράτ είναι σίγουρα ο γιος που κάθε μάνα θα ήθελε να έχει: Παρά την ηλικία του, είναι η κεφαλή του σπιτιού, βοηθά τη μαμά του στις δουλειές, είναι άριστος μαθητής, βοηθά εθελοντικά σε ένα καταφύγιο ζώων, ενώ μαζί με τη μαμά του πηγαίνει φαγητό στους συνταξιούχους.

Παιδί, γιος, αδερφός, μαθητής, εθελοντής, νοικοκύρης, κηδεμόνας: είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα ακόμη, παρά τα έντεκά του χρόνια.

Ο Μαράτ Σίλιν ζει μαζί με τη μαμά και τα δύο του αδέρφια στο χωριό Ποτάνινο της ρωσικής περιφέρειας Τσελιάμπινσκ.

Ως πρωτότοκος μονογονεϊκής οικογένειας, βοηθά τη μαμά του στις δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα των αδερφών του.

Παράλληλα, όμως, δεν παύει να είναι ένας 11χρονος που ακόμη πηγαίνει σχολείο. Ο Μαράτ είναι άριστος μαθητής, συμμετέχοντας πολλές φορές σε διαγωνισμούς.

Παρά τις -αυξημένες για την ηλικία του- υποχρεώσεις σε σπίτι και σχολείο, ο μικρός δεν χάνει την ευκαιρία να βοηθά όπου και όπως μπορεί: όταν είδε τη μαμά του να πηγαίνει φαγητό σε ανθρώπους ανήμπορους, ζήτησε να το κάνει κι ο ίδιος.

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες που εξυπηρετεί μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον μαθητή της πέμπτης δημοτικού.

Επιπλέον, βοηθά εθελοντικά και ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Μάλιστα, έχει αγαπήσει ένα κουτάβι που θέλει να το πάρει μαζί του, μόλις καταφέρει να του χτίσει ένα σπιτάκι.

Η μαμά του αναγνωρίζει πως ο πρωτότοκός της στερείται κατά κάποιον τρόπο την παιδική ηλικία που ζουν οι συνομήλικοί του, όμως ο Μαράτ φαίνεται να χαίρεται με την αξία της προσφοράς.

Βεβαίως, ως παιδί έχει κι ο ίδιος ανάγκες και επιθυμίες. Από τον Άγιο Βασίλη ζήτησε φέτος ένα λάπτοπ ώστε να μπορεί να κάνει τα μαθήματά του διαδικτυακά, λόγω κορονοϊού, αλλά και να βλέπει με τα αδέρφια του κινούμενα σχέδια.

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου σε επιχειρηματίες,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!