Να ενώνουμε Να δημιουργούμε Να αγαπάμε την Ελλάδα μας…

Κοιτάζοντας λίγο τις στοχεύσεις του πολιτικού συστήματος τον τελευταίο καιρό , διαπιστώνουμε μια αποστροφή όσο αφορά ,θέματα που άπτονται τις Εθνικής μας υπερηφάνειας , ιστορίας και κληρονομιάς.

Η καρδιά των πολιτικών που θα υπερασπίζονταν την Εθνική μας αξιοπρέπεια, φαίνεται πως έχει σταματήσει να χτυπά.

Για τα δύσκολα όμως είμαστε φτιαγμένοι εμείς οι Έλληνες και όλοι μαζί θα παλέψουμε, θα αντέξουμε και φυσικά στο τέλος θα νικήσουμε .

Η ωραιοποίηση της κατάστασης  αυτής και της σκληρής πραγματικότητας είναι συχνό φαινόμενο και τακτική των κυβερνώντων προκειμένου να κρατήσουν τον κόσμο μας σε μια ουτοπική λήθη , όπου οι αντιδράσεις για την κρίση αξιών που διανύουμε θα είναι μειωμένη έως μηδενική.

Ο Λαός όμως παρά τις προσδοκίες τους έχει καταλάβει και πλέον γνωρίζει.

Μόνο η Ένωση Κεντρώων μπορεί ,να εγγυηθεί οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα ,με μέση κεντρώα λύση στις δαπάνες και στα έσοδα. Μόνο εμείς έχουμε πλήρες σχέδιο για ανάπτυξη, χωρίς απολύσεις αλλά και χωρίς περαιτέρω αυξήσεις φορολογίας και εισφορών στον ιδιωτικό τομέα. Μας νοιάζει η ευημερία του τόπου , με εργαζομένους που θα νοιώθουν ασφαλείς και ευχαριστημένοι στην δουλειά τους και με επιχειρηματίες που μπορούν ν ανασάνουν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους ,συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας και της αγοράς .Δίνουμε  κουράγιο και ενώνουμε, όλες τις τάξεις ,όλα τα χρώματα ,όλα τα κόμματα .

Γιατί εμείς οι άνθρωποι του κέντρου γνωρίζουμε πολύ καλά

  • Να ενώνουμε
  • Να δημιουργούμε
  • Να αγαπάμε την Ελλάδα μας

Τακης Διαμαντοπουλος νοτιος τομέας Ενωση Κεντρώων

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον serial…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: