App Icon

Μάντυ : Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις Κάρτες; 15-22/05/20

ΚΡΙΟΣ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΡΑΚΙΟΥ
Αυτή την εβδομάδα απαιτείται μια ισορροπία, καθώς εμφανίζεται η Δικαιοσύνη και με τον ανάδρομο Ερμή, κάνε προσεχτικές επιλογές για να μπορέσεις να οδηγηθείς σ’ ένα όμορφο μέλλον. Μην κρατάς μέσα σου αισθήματα δυσάρεστα, ότι δεν σου φέρονται καλά κλπ. Σύμφωνα με τον νόμο του Κάρμα, κάθε ενέργεια επιστρέφει στον πομπό της. Όσοι είστε σε σχέση, αυτή την εβδομάδα θα είναι ισορροπημένη .Για τους αδέσμευτους, πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία. Θα δείξεις όμως προσοχή και θα κάνεις μια ευγενική προσέγγιση, μην τυχόν αποκαλυφθούν πράγματα που δεν θες. Διατήρησε μέσα στις διάφορες πιέσεις μια πιο χαλαρή στάση και δείξε λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη.
 

ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΗΜΙΤΗΣ– ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ
Απαιτητικές μέρες μπροστά σου, αλλά εσύ το μόνο που θες είναι να κλειστείς στον εαυτό σου, ν’ απομονωθείς. Δεν το αισθάνεσαι τυχαία αυτό. Πολλά σε απασχολούν και για να ξεπεράσεις τα θέματά σου πρέπει να κάνεις εσωτερική εργασία, απομόνωση και ενδοσκόπηση. Ας μη σε απασχολήσουν πάλι μόνο τα οικονομικά , έτσι για αλλαγή. Απλά πάρε προσωπικό χρόνο. Ανακάλυψε τι πραγματικά θες, γιατί σου δίνεται ευκαιρία για καινούριες προσφορές και ξεκινήματα. Πλούσια συναισθήματα, προσφορές και απολαύσεις, πολλά όμορφα σε περιμένουν. Πάρε τον προσωπικό σου χρόνο τώρα για προχωρήσεις αργότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΟΥΠΑ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ
Άνοιξε το μυαλό σου και δέξου ιδέες που ίσως είναι διαφορετικές από τις δικές σου. Μη μένεις στα δύσκολα. Ο ανάδρομος Ερμής σίγουρα δυσκολεύει τα πράγματα, εδώ όμως υπάρχει η προτροπή να δείξεις γενναιοδωρία και χρηματικά και συναισθηματικά. Χαμήλωσε τις αντιστάσεις σου και δείξε ευσπλαχνικότατα σε ανθρώπους λιγότερο τυχερούς από εσένα. Θα σου κάνει σε πολλά επίπεδα καλό. Έτσι κι αλλιώς , τα σχέδια που ετοίμαζες θα βρούνε το δρόμο τους. Εσύ αποστασιοποιήσου από αρνητικές καταστάσεις και κράτα την ενέργεια και τη διάθεσή σου ψηλά.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ 
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου από τις 18, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Έχεις την τάση να κλειστείς στον εαυτό σου, γιατί αισθάνεσαι ότι και που ανοίχτηκες δεν κατάφερες και τίποτα. Αυτές τις μέρες θα σε πιάσει μια αδιαφορία, μια απάθεια, μια νοσταλγία για τα παλιά και ό,τι και να σου προσφέρουν , δεν θ’ αλλάξει η διάθεσή σου. Έχεις απλά ανάγκη για ουσιαστικότερη επικοινωνία που θ’ ανακουφίσει τα αρνητικά σου συναισθήματα. Απλά σκέψου ότι άμεσα θα σου παρουσιαστούν απεριόριστες δυνατότητες.
 

ΛΕΩΝ
ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ – ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΝΟΥ
Έχεις ανάγκη για διασκέδαση και θα την έχεις. Θα περάσεις καλά, θα γιορτάσεις , θα χαρείς, θα βρεθείς με φίλους. Κάτι που σε βασάνιζε καιρό θα έχει ευτυχή κατάληξη, γι’ αυτό θα θες να γιορτάσεις. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να μάθεις να χαλαρώνεις. Όχι όμως απόλυτα αυτή την εβδομάδα, γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα εμφανίσει κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις. Αν δεν δεις από την αρχή αυτές τις παγίδες, θα πρέπει μετά να βουτήξεις στα βαθιά.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ – ΕΚΛΕΙΨΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΙΟΥ
Ωραία γειωμένη ενέργεια έχεις αυτή την εβδομάδα. Καλή τύχη θα εμφανιστεί για τις υποθέσεις σου, χρήμα , αγάπη, επιτυχία. Ευνοούνται θέματα σπουδών καθώς και εσύ ο ίδιος έχεις δίψα για γνώση. Τα σχέδια σου θα προχωρήσουν επιτυχώς, απλά ο ανάδρομος Ερμής θα σου φέρει μικρές καθυστερήσεις που θα σε κάνουν για λίγο να νιώσεις ανασφαλής. Μην παραδοθείς σ’ αυτό το συναίσθημα. Ξεπέρασέ το και προχώρα μπροστά.
 

ΖΥΓΟΣ
ΤΟ ΑΡΜΑ– ΛΥΚΟΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ
Προχώρα μπροστά. Έχεις πάρει φόρα και τι καλά που κάνεις. Έχεις ισορροπήσει ό,τι σε βασάνιζε στο παρελθόν και ξέρεις πολύ καλά να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Έχεις πια τη δύναμη να κατευθύνεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Ο ανάδρομος Ερμής θα σου φέρει ασυνεννοησία και γκρίνια στη δουλειά, αλλά εσύ ξέρεις πώς να το χειριστείς και αυτό. Έχεις αυτοπεποίθηση, κάνεις σωστή διαχείριση και ό,τι ξέρεις, αυτό είναι και το σωστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ – ΚΥΜΒΑΛΟ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥ
Πολλοί σε βλέπουν να ισορροπείς και φοβούνται ότι θα χάσεις την ισορροπία σου. Όμως αυτό εσύ δεν το καταλαβαίνεις, το θεωρείς φυσιολογικό να είσαι σαν ζογκλέρ. Έχεις διαφορετικό τρόπο σκέψης, περπατάς σε τεντωμένο σχοινί αυτή την εβδομάδα, αλλά το ‘χεις, δεν σε νοιάζει. Μπορείς να κάνεις πολλά ταυτόχρονα, πρόσεχε όμως . Έχεις θέσει τα όριά σου στη ζωή και σεβαστό, όμως με τον ανάδρομο Ερμή πρόσεξε τις καθυστερήσεις στα σχέδια και στους στόχους σου. Πάντως μην αλλάξεις, ξέρεις πώς να ζεις τη δική σου ζωή.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ– ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΔΑΣ
Μόνο αν κινητοποιηθείς θ’ αλλάξεις τις καταστάσεις στη ζωή σου. Και θα ξεκινήσεις αυτήν την εβδομάδα. Έχεις κουραστεί εξάλλου και αναζητάς κάτι πιο χαρούμενο, κάτι πιο ανάλαφρο. Έχεις μεγάλη ανάγκη ν’ αφήσεις πίσω τα δύσκολα. Σε περιμένει υλική και πνευματική ανταμοιβή, γιατί οι σχέσεις σου και οι καταστάσεις γενικότερα, θ΄ αρχίσουν να εξελίσσονται. Μην αφήνεις την κρίση που πέρασες να σ’ επηρεάσει. Προχώρα και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΣΚΙΕΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
Αφθονία, ισορροπία, ασφάλεια. Έχεις θέσει ένα διαρκές θεμέλιο επιτυχίας σε εργασία και επιχειρήσεις γενικότερα. Θα πάρεις ικανοποίηση για τις επιτεύξεις σου, όμως ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει κοντά σου άτομα αναξιόπιστα ή κόλακες. Να θυμάσαι ότι μπορείς να τους αντιμετωπίσεις, μην τους αφήσεις να σου δημιουργήσουν φοβίες. Να θυμάσαι να εκτιμάς τα μικρά πράγματα στη ζωή και να ξέρεις ότι στις προσπάθειές σου σε περιμένουν όμορφα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ – ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΥ
Ο ανάδρομος Ερμής και ο Τροχός της Τύχης σου προκαλούν τη διάθεση να κάνεις αλλαγές. Θες να φέρεις τα πάνω κάτω, θες να περάσεις σε άλλη φάση. Θ’ αναζητήσεις τις αλλαγές αυτές και θα έχεις την επιθυμία να ρισκάρεις. Εμπιστεύσου την τύχη σου, σε περιμένουν αρμονία, ευτυχία και όμορφες συναντήσεις. Θα υπάρχει έντονη ενέργεια γύρω σου και εναλλαγές. Μην αγχωθείς, το Σύμπαν έχει δρομολογήσει ευμάρεια για σένα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ– ΑΠΕΙΡΟ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΦΗΓΚΑΣ 
Ο ανάδρομος Ερμής θα σου φέρει μπροστά σου άτομα από το παρελθόν. Φαίνεται πως θα έχεις διάθεση ν’ αντισταθείς, γιατί θα σε μπερδέψουν. Θα μπορούσε όμως να πετύχει μια τέτοιου είδους επαφή, αρκεί κι εσύ να δεχτείς τις αλλαγές που απαιτούνται πια για να προχωρήσουν αυτές οι σχέσεις . Έχεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση μέσα σου και σου αρέσουν οι σχέσεις από το παρελθόν, γιατί νιώθεις πιο ασφαλής , από το να γνωρίσεις νέο σύντροφο. Πρόσεχε όμως γιατί η ζωή καμιά φορά τσιμπάει όπως η σφήγκα και μπορεί να παγιδευτείς.
 

 

 

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο της ανάπλασης της Λαμπράκη στη Γλυφάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
1789 Ο πατήρ Ελάιτζα Κρέιγκ αποστάζει ουίσκι από καλαμπόκι. Θα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel