App Icon

Τα μηνύματα των καρτών από την Μάντυ για την εβδομάδα 21-28/06/20

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις Κάρτες; Δεν ξεχνάμε ότι αυτή την εβδομάδα έχουμε τα εξής φαινόμενα:Στις 22 Ιουνίου ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς. Λόγω αυτού του φαινομένου, θα έχουμε την τάση να φανταζόμαστε και να ονειροπολούμε, με κίνδυνο να μη βλέπουμε την πραγματικότητα.  Στις 25 Ιουνίου η Αφροδίτη θα είναι σε ορθή πορεία στους Δίδυμους και θα φέρει διπλές επιλογές στο δρόμο μας. Στις 28 Ιουνίου ο Άρης μπαίνει στον Κριό και παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.Στις 21 Ιουνίου έχουμε Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου.

ΚΡΙΟΣ

ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ– ΜΑΣΚΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΡΜΗΓΚΙΟΥ Ισορροπία επιτέλους μπαίνει στη ζωή σας, και δεν έχετε ταλαιπωρηθεί και λίγο. Τα θέματα κυλούν ίσως με αργούς ρυθμούς αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος απλά για ν’ απορροφήσετε τα νέα δεδομένα. Εξομάλυνση και συμβιβασμοί σε συγκρούσεις θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ανάλαφροι. Είναι και πολύ καλή εποχή να κάνετε νέες γνωριμίες και  αρμονικές επαγγελματικές  συνεργασίες. Όλα αυτά σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και ικανότητα να λειτουργήσετε ακόμα και σε διπλά ταμπλό, με εναλλαγή ρόλων. Δώστε τώρα σημασία στις συνεργασίες. Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 είναι πολύ θετική για εσάς και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. 

ΤΑΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ– ΑΝΤΡΑΣ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ

Νέοι κύκλοι ζωής ανοίγουν για εσάς, με ανταμοιβή για όλες τις δοκιμασίες που έχετε περάσει και επίτευξη όλων των προσδοκιών σας. Πολλοί από εσάς κάνετε μια νέα γνωριμία ερωτική ή/και επαγγελματική, που έχει τη μορφή βοήθειας προς το πρόσωπό σας. Μπαίνετε σε νέα φάση ανάπτυξης με ελευθερία, ικανοποίηση, ευημερία, καθώς έχετε πια αποκτήσει την ικανότητα να βλέπετε με καθαρή ματιά. Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 σας δίνει τη δυνατότητα να περπατήσετε σε νέα μονοπάτια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ – ΑΕΡΑΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΥΠΑ Ό,τι έχει να κάνει με δουλειά, συνεργασίες, συνεταιρισμούς θα πάει πολύ καλά για σένα. Η δουλειά τώρα εμφανίζεται με θετικό πρόσημο γιατί συγκρούσεις και δυσκολίες ανήκουν στο παρελθόν. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ συνεργατών και αυτό κάνει τώρα τη διαφορά. Αλλάζουν πολλά, υπάρχει μεταβλητότητα, η επικοινωνία φέρνει ευκαιρίες για άνοδο και ανανέωση. Τίποτα δεν πάει χαμένο, χρησιμοποιείς όλα σου τα όπλα. Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου στις 21 και είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ευκαιρία που να σου δώσει έσοδα ή και μια νέα δουλειά. Μοίρασε τα συναισθήματα σου και αφέσου στην αγάπη και το πάθος.

διάβασε και αυτό  Οι V.I.C. στις 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΤΡΕΛΟΣ – ΠΑΤΕΡΑΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥΌλες τις πόρτες διάπλατα σου ανοίγει η Νέα Σελήνη-έκλειψη Ηλίου στις 21. Νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες σε περιμένουν. Μπορείς να κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες, νέες επενδύσεις, νέα επαγγελματική πορεία. Διάλεξε, εσύ αποφασίζεις. Έχεις τις ικανότητες να πετύχεις τους στόχους σου, έχεις σταθερότητα αλλά και τάση για ρίσκο. Μπορεί να μπεις σ’ αυτή τη νέα φάση ζωής βιαστικά, χωρίς να δώσεις την πρέπουσα σημασία, αυτό όμως είναι θεμιτό καθώς πια ξέρεις πολύ καλά τί θες και πώς το θες. 

ΛΕΩΝ 

ΔΙΑΒΟΛΟΣ–ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΓΙΟΤ

Λέων

η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 αφορά  την ψυχολογική σου κατάσταση ή κάποια συνήθεια από την οποία θέλεις να απαλλαγείς, γιατί για σένα έχει  τη μορφή εξάρτησης. Τον τελευταίο καιρό ίσως ένιωσες μπλοκαρισμένος, αλλά τώρα εμφανίζονται οι προϋποθέσεις ν’ απελευθερωθείς. Άσε πίσω ό,τι σε κρατάει δέσμιο γιατί έρχονται γρήγορα και ευχάριστα γεγονότα και θα καταφέρεις ν’ αποστασιοποιηθείς από αρνητικές καταστάσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις συμπαντικές βοήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΣΤΕΡΙ – ΑΡΑΧΝΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΣΒΟΥΈχεις πολλές ελπίδες ,επιθυμίες, έχεις πίστη και έμπνευση αυτή την εβδομάδα. Όλα αυτά στα ξυπνάει η Νέα Σελήνη-έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 21 του μήνα. Εκεί που νόμιζες ότι έχεις χάσει τις ελπίδες σου, εκεί όλα αναζωπυρώνονται. Θα δείξεις πίστη στις δικές σου δυνάμεις και θα οδηγηθείς σε αυτο-αναγέννηση και εκπλήρωση επιθυμιών. Θα είσαι σε θέση να δώσεις λύσεις σε θέματα που τυχόν σε απασχολούν γιατί απλά θα πάρεις κουράγιο και θα δουλέψεις σκληρά, θα ξεπεράσεις εμπόδια και θα επιδείξεις τόλμη.

διάβασε και αυτό  'Έκτακτα Μέτρα Τηλεφωνική ή Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση στο Δήμο Καλλιθέας για Δημότες

ΖΥΓΟΣ

ΕΠΤΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΑΠΕΙΡΟ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΗ Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 στον δέκατο οίκο σου αφορά την καριέρα, και το στάτους σου. Θα κάνεις τώρα υπομονή και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έτσι θα κάνεις μια μικρή παύση για να σχεδιάσεις τα επόμενά σου βήματα. Εξέτασε την πρόοδό σου από μια ευρύτερη σκοπιά και μη δυσανασχετείς. Οποιοδήποτε σταμάτημα είναι προσωρινό. Όλα αυτά είναι απαραίτητα, τώρα κάνε μόνο σχέδια και πρόγραμμα, γιατί μετά τις 12 Ιουλίου που θα κινείται πλέον ορθόδρομα και ο Ερμής θα μπορείς να κάνεις δράση με διάρκεια και μακρόχρονη επιτυχία. Έχεις τις προϋποθέσεις, τις γνώσεις και τη σοφία να τα καταφέρεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 ΔΥΝΑΜΗ– ΤΣΕΚΟΥΡΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥΑρχίζεις  να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, τις παρορμήσεις σου και τις επιθυμίες σου. Έχεις το θάρρος ,την υπομονή και την αντοχή. Εκμεταλλεύσου τις δυνάμεις σου και πάρε τον έλεγχο. Όλο αυτό θα φέρει αποτελέσματα. Θα αρχίσεις να διαπιστώνεις τις αλλαγές  από τις 21 με τη Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στον ένατο οίκο σου της αισιοδοξίας, των στόχων και των ανοιχτών δρόμων. Θα έχεις τη δύναμη να κλείσεις κύκλους και να βάλεις στόχους, ακόμα και να επιβληθείς σε γεγονότα και ανθρώπους. Θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου γιατί θα καταλάβεις ότι έχει έρθει η δική σου ώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ– ΓΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΟ τροχός της τύχης γυρίζει, έρχονται μεταβολές και αλλαγές κυρίως στον οικονομικό τομέα. Θα περάσεις σε άλλη φάση. Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σου στις 21 φέρνει προς το μέρος σου χρήματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Μπορείς και να ρισκάρεις. Κάποιοι θα τολμήσετε να κάνετε νέα αρχή καθώς θα νιώσετε έτοιμοι για αλλαγές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα οδηγηθείτε σε σταθερότητα, ασφάλεια, κέρδη αλλά και σωστές επιλογές γιατί έχετε πάρει τα μαθήματά σας από το παρελθόν.

διάβασε και αυτό  Καταδίκη της αστυνομοκρατίας και της επίθεσης των ΜΑΤ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ– ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 21 στον έβδομο οίκο σου σε κάνει να σκέφτεσαι σοβαρά μια σχέση ή συνεργασία. Αν όντως είσαι σε σχέση  που πάει καλά αλλά στην οποία μέχρι τώρα δεν είχες αφεθεί και κρατούσες κάποιες αντιστάσεις, αρχίζεις πια να σκέφτεσαι σοβαρά γι’ αυτήν. Νιώθεις γεμάτος, ικανοποιημένος, χωρίς ανησυχίες, οπότε γιατί όχι; Τα πράγματα έρχονται όπως θέλεις πιθανότατα και στα οικονομικά σου και νιώθεις αποδεσμευμένος από αρνητικά συναισθήματα. Σε περιβάλλει ομορφιά, ευτυχία και ικανοποίηση. Δες τα όλα πιο χαλαρά και απόλαυσε τη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΟΚΤΩ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ  – ΣΠΟΡΟΣ– ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΣΒΟΥ Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στον έκτο οίκο σου φέρνει νέες εργασίες, νέες προτάσεις και νέους συνεργάτες. Γενικά καριέρα και επαγγελματικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Τώρα είσαι αφοσιωμένος στη σταδιοδρομία σου Υδροχόε, γιατί νιώθεις ίσως ότι τώρα αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου. Βρίσκεις το σωστό δρόμο και θα φροντίσεις επιμελώς νέα πρότζεκτ αλλά και νέους συνεργάτες. Ξέρεις πολύ καλά την αξία σου και γι’ αυτό με χαρά δείχνεις τέτοια επιμέλεια

ΙΧΘΕΙΣ

 ΕΝΝΕΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΚΗΡΥΚΕΙΟ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΚΟΙ  Η Νέα Σελήνη στις 21   πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου. Μπαίνεις σε περίοδο πολύ ευχάριστη γιατί πριν ανταποκριθείς και δοθείς στους άλλους, πρώτα θα έχεις πάρει προσωπικό χρόνο και θ’ αγαπήσεις τον εαυτό σου. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα είσαι και πιο έτοιμος Ιχθύ μου να μπεις σε μια σχέση επιτυχημένη. Επιτυχία εμφανίζεται και σε όλους εσάς που αυτό-απασχολείστε καθώς υπάρχει η τάση να αναδειχθούν οι ατομικές καριέρες. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά, θ’ αναγγελθούν σημαντικά γεγονότα που θα σας επωφελήσουν.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
451 Διεξάγεται η επονομασθείσα «Μάχη των Εθνών» στα Καταλαυνικά πεδία…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel