App Icon

Τα μηνύματα των καρτών από την Μάντυ για την εβδομάδα 29/6-05/07/20

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις Κάρτες;

ΚΡΙΟΣ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ– ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ
Έχετε περάσει στο παρελθόν μια σύγχυση, ένα συμβάν , μια κατάσταση που σας βασάνιζε. Ίσως σημειωθούν κάποιες επιστροφές από αυτό το παρελθόν, όμως εσείς περισσότερο θα εστιάσετε σε νέες καταστάσεις. Έχετε διαύγεια και καινούργια κατανόηση. Νιώθετε πιο έτοιμοι από ποτέ να προχωρήσετε σε νέες φάσεις γιατί έχουν πια ειπωθεί μυστικά, έχουν γίνει αποκαλύψεις και η αλήθεια έχει βγει στο φως. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και να κάνετε μια προκλητική αρχή , μην αρνηθείτε όμως κάποια βοήθεια και στήριξη που θα σας προσφερθεί. Σας πιάνει τώρα ενθουσιασμός όμως μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ωραία αποφασίζετε τα ξεκαθαρίσματα, μην τους πάρει όμως όλους η μπάλα.
ΤΑΥΡΟΣ ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ– Η ΘΕΑ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ
Ενδιαφέρουσες νέες ευκαιρίες μπροστά ,νέες αρχές, νέα ξεκινήματα στα οικονομικά, σε οικογενειακά θέματα, σε περιουσιακά και στα αισθηματικά. Είναι καιρός ν’ αποδεχθείτε ότι σας έρχεται κάτι καλό και ν’ αρπάξετε τις ευκαιρίες αυτές. Είναι πολύ καλή εποχή ν’ αναλάβετε κάποιο ρίσκο, αν είναι να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Αποδεχθείτε επιτέλους και αγαπήστε τον εαυτό σας ,χαρίστε του όμορφες στιγμές ,ξεκούραση ,χαλάρωση και κάθε είδους πολυτέλεια. Ονειρευτείτε έναν ιδανικό κόσμο για εσάς και ξεκινήστε σιγά σιγά να τον κάνετε πραγματικότητα.
ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ – ΘΑΥΜΑΤΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑ
Επανασύνδεση με φίλους ή ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν γι’ αυτή την εβδομάδα και εσείς εμφανίζεστε με αυξημένη διάθεση για επαφές και σχέσεις. Πιθανές είναι και νέες γνωριμίες που θα μοιάζουν σαν να έρχονται από τα παλιά, καθώς θα είναι καρμικοί δεσμοί. Τα οικονομικά τώρα ίσως και να μπορούσαν να είναι καλύτερα, εστιάστε όμως στις ανθρώπινες σχέσεις και όλα τα όμορφα που μπορούν να σας προσφέρουν. Για πολύ καιρό ευχόσασταν να συμβεί και σε σας κάτι καλό, τώρα έρχεται. Απολαύστε αυτές τις στιγμές και φορτίστε μ’ αυτόν τον τρόπο τις μπαταρίες σας. Κρύβετε πολλή δύναμη μέσα σας, βγάλτε την προς τα έξω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ – ΔΥΝΑΜΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΟΓΑΤΑΣ
Καλό είναι ν’ απομονωθείτε και ν’ αναπαυθείτε αυτή την εβδομάδα. Αποσυρθείτε λίγο από τον κόσμο και από διάφορα άγχη. Κάντε λίγο ένα διάλειμμα. Μην πάτε να παλέψετε καταστάσεις που δεν παλεύονται. Αφήστε δραστικές κινήσεις για αργότερα. Τώρα σημασία έχει να κατανοήσετε πως ήρθε η ώρα να κάνετε λίγο πίσω, ν’ ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Όλα θα περάσουν και θα καταφέρετε κι εσείς να περάσετε στην αντίπερα όχθη που ονειρεύεστε. Μην αναρωτιέστε και βασανίζεστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ,η ζωή μερικές φορές είναι ένα μυστήριο.

ΛΕΩΝ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ–ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ
Κάποιοι από εσάς θα γνωρίσετε ερωτικές απολαύσεις, οι περισσότεροι όμως από εσάς πιο πολύ βάρος θα αισθανθείτε στον ερωτικό τομέα. Κάτι κουβαλάτε σαν μυστικό και σας βαραίνει, κάποιες αποκαλύψεις έγιναν που δεν σας εξυπηρετούσαν, πάντως το σίγουρο είναι πως κάτι σας εξαντλεί, σας ρουφάει την ενέργεια. Υπάρχει ελπίδα για επιτυχή λύση στην κατάσταση και να ευχαριστηθείτε στο τέλος, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κοπεί ό,τι περιττό. Μην προβληματίζεστε πολύ και μην ξεχνάτε όλα τα υπόλοιπα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σας. Μη σταματάτε να είστε γενναιόδωροι και μεγαλόψυχοι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ – ΕΥΜΑΡΕΙΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ
Ικανοποίηση και ασφάλεια αυτή την εβδομάδα. Θέματα σπιτιού αποδίδουν, προαγωγή ή αύξηση στη δουλειά ,χαρούμενο κλίμα και ένωση στην αγάπη και τον έρωτα. Έχετε εργαστεί σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι η ώρα ν’ ανταμειφθείτε. Χαρείτε την ομορφιά της ζωής, ευλογίες έρχονται προς το μέρος σας. Αφήστε το Σύμπαν να λειτουργήσει, τώρα το κάνει υπέρ σας.
ΖΥΓΟΣ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ
Επανεξέτασε λίγο τις θέσεις σου στα επαγγελματικά και διόρθωσε τυχόν λάθη του παρελθόντος τώρα που έχεις την ευκαιρία. Η απαισιοδοξία τώρα το μόνο που θα κάνει είναι να εμποδίσει τα σχέδιά σου. Ευτυχώς τα πράγματα θα βελτιωθούν και όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα είναι προσωρινά. Ψάξε και βρες τρόπους να βελτιωθείς ή ανθρώπους που θα σε οδηγήσουν στην ανάπτυξή σου. Κάνε ένα βήμα τη φορά και δείξε προθυμία να μάθεις από τους άλλους, αλλά και από το παρελθόν .

διάβασε και αυτό  Κορονοϊός: Σημαντική ανακάλυψη Ελλήνων επιστημόνων στο Αττικόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ– ΕΥΓΕΝΕΙΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ
Διασκέδαση, ενεργητικότητα, φλερτ, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμός. Κινείστε με σιγουριά αυτή την εβδομάδα και έχετε και διάθεση για ρίσκο. Απλά αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ξαφνική ερωτική σχέση, αλλαγή κατοικίας, επαγγελματικό ταξίδι είναι πιθανά. Κάντε αυτό που θέλετε με εκλεπτυσμένες κινήσεις. Μην παίρνετε φόρα χωρίς να είστε ευγενικοί με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα σχέδια της ζωής και προχωρήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΟΥΠΑ– ΠΑΘΟΣ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ
Ερωτικές καταστάσεις μπαίνουν στη ζωή σας , γοητεία , φλερτ, έρωτες. Αυτή την εβδομάδα λαμβάνετε ερωτικές προσκλήσεις από γοητευτικά και ενθουσιώδη άτομα. Κάντε αυτό που σας ενθουσιάζει περισσότερο και αυξήστε τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα τα κάνετε και θα τα ζήσετε βιαστικά όλα αυτά, γι’ αυτό να έχετε πάντα στο νου σας ότι και οι αργές και μη βεβιασμένες κινήσεις μπορούν να μας οδηγήσουν εκεί που επιθυμούμε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΟΚΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ– ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
Τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα πια για εσάς . Τα σχέδιά σας εκδηλώνονται με έντονη ενέργεια και ταχύτητα . Κάνετε πολλά ταυτόχρονα αλλά μέσα σε όλα, δίνετε χώρο και για τα ερωτικά σας που εξελίσσονται θετικά. Έντονη ερωτική διάθεση με σύντροφο που αρχίζετε και μοιράζεστε πράγματα και αυτό θα σας φέρει όμορφα αποτελέσματα. Δείξτε εμπιστοσύνη, έχει έρθει η ώρα να γιατρέψετε πληγές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ – ΑΓΑΠΗ– ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
Ομορφαίνετε επικίνδυνα εσείς οι Υδροχόοι και το εκπέμπετε στους γύρω σας. Αυτή την εβδομάδα θα είστε ακαταμάχητοι. Έχετε πάθος, δύναμη, ζωντάνια και μαγνητίζετε τα πλήθη. Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας και εξισορροπήστε ερωτικά και εργασία. Πιστέψτε ότι αξίζετε ν’ αγαπηθείτε και σκεφτείτε σοβαρά την περίπτωση ενός ρομαντικού δεσμού, χωρίς να δυσανασχετείτε με τη λέξη δεσμός. Δοκιμάστε για μια φορά το να είστε πιστός σε μια σχέση, μόνο κέρδος θα είναι για εσάς τώρα.
ΙΧΘΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΟΥΠΑ– ΦΥΣΗ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΙΟΥ
Ενδιαφέρουσες νέες ευκαιρίες, δράση, ερωτική διάθεση. Διάφορες προκλήσεις παρουσιάζονται αλλά είστε έτοιμοι. Ενθουσιασμός που οδηγεί σε νέες εμπειρίες και θετικές εξελίξεις. Πιστέψτε στον εαυτό σας και βρείτε δύναμη μέσα από τη φύση. Επιδιώξτε την επαφή μαζί της, βρείτε ένα προσωπικό καταφύγιο, ελάτε σε επαφή με τα φυσικά στοιχεία. Αυτό θα φορτίσει τις μπαταρίες σας , θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και θ’ αντιληφθείτε πόση αγάπη υπάρχει γύρω σας.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Ήττα για τον Ολυμπιακό, 3-1 η Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα κατά 23, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel