App Icon

Τα μηνύματα των καρτών από την Μάντυ για την εβδομάδα 06/7-12/07/20

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις Κάρτες; 
ΚΡΙΟΣ 
ΕΠΤΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΑΓΚΥΡΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ
 
Όλα βαίνουν καλώς σε καριέρα και οικονομικά. Η ευγνωμοσύνη σας ανταμείβεται κι έτσι ανοίγουν οι δρόμοι για να σας δοθούν ευκαιρίες, οικονομικές απολαβές και συμβουλές. Σας δημιουργούνται ελπίδες και αυτό τώρα είναι θεμιτό. Έχετε θέσει γερά θεμέλια και νιώθετε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Ό,τι χρειάζεστε για την επιτυχία σας σε όλα σας τα θέματα, το έχετε, απλά δώστε λίγο χρόνο. Η ελευθερία σας είναι στα χέρια σας. 
ΤΑΥΡΟΣ 
ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– Ο ΗΛΙΟΣ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
 
Είστε σε πολύ δημιουργική φάση, αλλά να προσέχετε λίγο γιατί κάνετε πολλά ταυτόχρονα. Έχετε πολλά σχέδια, αλλά καταφέρνετε να κρατάτε τα ηνία, τουλάχιστον προς το παρόν. Ίσως δεν ασχοληθείτε μόνο με τα αγαπημένα σας οικονομικά αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται να προσεγγίζετε τώρα πιο ανάλαφρα το θέμα. Μπορείτε στα ερωτικά θέματα ν’ αφεθείτε τώρα λίγο γιατί η τύχη έρχεται προς το μέρος σας γενικά, για όλους τους τομείς. Μην ξεχνάτε να εκφράζεται την ευγνωμοσύνη σας. 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ– ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ
 
Εγκράτεια και ισορροπία γι’ αυτή την εβδομάδα, με εσάς να είστε αποφασισμένοι να διευθετήσετε όλες σας τις υποθέσεις. Δεν είναι καιρός για παρορμητικές αποφάσεις. Τώρα μπορείτε με την ήπια στάση σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ενθαρρύνονται οι συνεργασίες, δείξτε καλό πρόσωπο. Στα ερωτικά, μη χάνετε χρόνο για να πάρετε αποφάσεις. Η ζωή σας προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία. Φερθείτε έξυπνα και θα δείτε αποτελέσματα . 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ – ΑΝΤΡΑΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΙΛΟ
 
Έντονη επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, με μηνύματα, τηλέφωνα, κοινωνικές επαφές. Μέσα σ’ αυτές τις επαφές σας αναζητείστε σοφές συμβουλές που θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σας, θέτοντας πάντα υγιή για εσάς όρια. Βάλτε στόχους, δεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις, πείτε ναι σε ευκαιρίες και εξερευνήστε πιθανότητες να προωθηθούν τα ταλέντα σας. Η συναισθηματική κατάσταση που σκέφτεστε, θα πάρει καλή τροπή. 
 
ΛΕΩΝ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΙ–ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ
 
Περίοδος επιτυχίας για εσάς και τα τρέχοντα σχέδιά σας θα πάνε καλά. Ανταμοιβές έρχονται, για κάποιους από εσάς ίσως και προαγωγή. Οι γύρω σας αντιλαμβάνονται πια ότι είστε ένας σταθερός χαρακτήρας, με σθένος, δύναμη και υπευθυνότητα. Όλα αυτά βοηθούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σας. Για κάποιους από εσάς μια φιλική σχέση θα μετατραπεί σε ερωτική, όμως είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο και ξέρετε τι βήματα ν’ ακολουθήσετε. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ – ΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ
 
Ίσως οι καταστάσεις να μην έληξαν όπως ελπίζατε. Είστε λίγο απογοητευμένοι, αλλά μην ξεχνάτε, μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά. Απλά εξετάστε προσεχτικά τα γεγονότα, για να πάρετε μαθήματα για το μέλλον. Ίσως και να έχετε κοντά σας άτομα που δεν είναι ακέραια. Κάντε πέρα τους φόβους που σας δημιουργούν, δείτε τα πράγματα λογικά. Στα ερωτικά σας ,νιώθετε ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα για αγάπες, κάποιοι όμως είστε πρόθυμοι να δώσετε ευκαιρία να εξελιχθεί πιο σοβαρά μια σχέση. 
ΖΥΓΟΣ 
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ– ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΛΟΥΛΑΣ
 
Θα πάρετε αποφάσεις γιατί νιώθετε ότι υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή σας που απλά δεν σας εξυπηρετούν. Είναι καιρός ν’ απομακρύνεται κάτι ή κάποιον. Είστε αυθεντικοί όμως και δεν θα δυσκολευτείτε σ’ αυτό. Δεν φοβάστε να κόψετε καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν. Στα ερωτικά σας, ίσως σημειώθηκαν κάποιοι τσακωμοί ή διαφωνίες, τίποτα όμως σημαντικό γιατί η αγάπη θα θριαμβεύσει. Και αυτό θα γίνει γιατί οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα διαλύσουν τις υποψίες. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ– ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΙΟΥΡΟΥ
 
Δυνατότητες διαφορετικές ανοίγονται στη ζωή σας με διαφορετικά μονοπάτια. Έχετε αποφάσεις να πάρετε, είστε έτοιμοι όμως για δράση. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και κοιτάτε να δείτε τι θα κάνετε. Στα ερωτικά σας θα πάρετε κάποια νέα που θα σας βάλουν σε σκέψεις αλλά και σε νέα φάση. Μη φοβάστε, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, πιστέψτε στις δυνάμεις σας. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΨΑΡΙΑ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥ
 
Αυτή την εβδομάδα βάλτε στόχο να ισορροπήσετε καταστάσεις. Θέστε τώρα ένα διαρκές θεμέλιο επιτυχίας. Με την ισορροπία θα καταφέρετε να νιώσετε ασφαλείς σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις σας. Αυτό ισχύει και στα ερωτικά σας γιατί μια ξαφνική και παθιασμένη δήλωση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας δίνει φτερά και το πράσινο φως να προχωρήσετε. Είναι ώρα και για καινούργια ξεκινήματα. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ– ΚΡΙΝΟΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ
 
Λογική, πειθαρχία και τάξη θέλετε να επιβάλλετε αυτή την εβδομάδα, καθώς νιώθετε την ανάγκη να δώσετε καθοδηγητικές γραμμές και οργάνωση παντού. Φτιάξτε ένα σχέδιο πώς θα προχωρήσετε όμως μην ξεχνάτε να έχετε έναν ευγενικό έλεγχο σε όλο αυτό και να μη δείχνετε συνέχεια στους άλλους ένα σκληρό πρόσωπο. Δώστε λίγο περισσότερη προσοχή στα ερωτικά σας, μια σχέση που λίγο υπάρχει μια απομάκρυνση ή χιλιομετρική απόσταση ή ένας δεύτερος γάμος, τώρα σας απογοητεύει. Αυτό δεν είναι λόγος να μην δείχνετε γενναιοδωρία ψυχής. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ – ΚΗΠΟΣ– ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΟΓΑΤΑΣ
 
Ενδιαφέρουσες νέες ευκαιρίες και θα ξεσηκωθείτε αυτή την εβδομάδα. Νέες προσπάθειες, προκλήσεις, δράση και ενθουσιασμός. Είστε έτοιμοι για όλα και επιδιώκετε να έρθουν νέες εμπειρίες στη ζωή σας, που έτσι κι αλλιώς για εσάς είναι ένα μυστήριο. Καλά νέα θα λάβετε και θα οδηγηθείτε σ’ ένα πολύ δημιουργικό σχέδιο. Στα ερωτικά θα είστε πιο ήρεμοι και σ’ αυτό συμβάλλουν φίλοι και συγγενείς που εκτιμάτε. 
ΙΧΘΕΙΣ 
ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ– ΦΙΔΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΦΗΓΚΑΣ
 
Έχετε μεγάλη ανάγκη να αγαπηθείτε, να επανασυνδεθείτε και αυτή την εβδομάδα θα το προσπαθήσετε πολύ. Αισθάνεστε ότι αξίζει πραγματικά να προσπαθήσετε γι’ αυτά. Κάποιοι θα το καταφέρετε γιατί υπάρχει αμοιβαία αγάπη και οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν. Θα είναι ένα αναπάντεχο δώρο για εσάς. Αυτό ισχύει και για επαγγελματικές σχέσεις σας, που ήθελαν κάποια ΄΄διόρθωση’’. Ο κίνδυνος όμως να εξαπατηθείτε ξανά δεν διαλύεται αυτή την εβδομάδα, οπότε προσοχή στα τσιμπήματα. 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Να απολογηθεί, για όσα αποκαλύπτονται στα μέσα ενημέρωσης, για τη δραστηριότητα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel