Τα μηνύματα των καρτών από την Μάντυ για την εβδομάδα 13/7-19/07/20

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις Κάρτες;
ΚΡΙΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ
Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται πολύ τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου με τον Ερμή σε ορθή πορεία. Τα σχέδια που έχεις καταστρώσει καιρό τώρα, επιτέλους υλοποιούνται. Όχι τυχαία, καθώς έχεις καθαρό όραμα. Κάνε και την έρευνά σου, αλλά μη φοβάσαι, η τύχη είναι με το μέρος σου. Θα κάνεις άριστες διαπραγματεύσεις και ίσως σε βοηθούν και φιλικά πρόσωπα σε αυτό. Επειδή η αλήθεια είναι ότι οι τομείς που ευνοούνται είναι δουλειά και χρήμα, στις υπόλοιπες δραστηριότητές σου διατήρησε χαμηλό προφίλ, χωρίς να ξεχνάς το χιούμορ και την παιδιάστικη-ανάλαφρη διάθεσή σου.
ΤΑΥΡΟΣ
ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ– ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ
Επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και ο Ερμής πλέον βρίσκεται σε ορθή πορεία που σημαίνει πως θα βοηθήσει να γίνει ακόμα περισσότερο. Επικοινωνία, αναγγελίες, επανένωση με πρόσωπα που είχατε καιρό να βρεθείτε, εορτασμοί ,διασκέδαση. Πλούσιο το μενού της ανθρώπινης επαφής αγαπητέ Ταύρε. Αυτή την εβδομάδα είναι έντονα και τα θέματα που αφορούν κοινωνικοποίηση και κοινότητα. Οι εξελίξεις και στα ερωτικά φαίνονται καλές, αρκεί να σκέφτεσαι με ξεκάθαρο μυαλό και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ- ΚΡΙΝΑ(ΑΝΑΠΟΔΑ) – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
Εβδομάδα που θα φέρει τακτοποιήσεις σε οικονομικά θέματα. Χείρα βοηθείας είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί και κάποιοι από εσάς θα είστε αυτοί που θα βοηθήσετε τους άλλους. Έτσι κι αλλιώς θα περάσετε χρόνο με οικογένεια ,φίλους και γενικά ανθρώπους που έχουν ανάγκη την παρουσία σας . Θα υπάρξουν λογικές προσεγγίσεις σε χρηματικά και επαγγελματικά θέματα και αυτό θα σε κάνει να ηρεμήσεις. Στα ερωτικά σου διατήρησε χαμηλό προφίλ, γιατί τώρα δεν μπορείς να επιβάλλεις τις επιθυμίες σου. Καλύτερα να κάνεις υπομονή και να ασχοληθείς με τη δουλειά και όλα θα φτιάξουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ΗΛΙΟΣ – ΑΓΚΥΡΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ
Καρκίνε μου ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς! Διαπροσωπικές σχέσεις και έντονες επαφές τώρα. Επιτυχημένες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα, θετική ενέργεια, χαρά. Στα ερωτικά σου ξεκινά μια όμορφη εποχή για γνωριμίες .Αν είσαι σε σχέση ,μπαίνουν θεμέλια να εξελιχθεί σοβαρά, γιατί έχετε κοινές ελπίδες. Τώρα ξεπερνάς οποιοδήποτε εμπόδιο.
ΛΕΩΝ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ–ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥ
Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός στη διευθέτηση διάφορων ζητημάτων και καλό είναι τώρα να αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια στα τρέχοντα καθήκοντα. Προχωράς ολοταχώς μπροστά και εμπνέεις τους άλλους με τον ενθουσιασμό σου. Τώρα εκπληρώνονται τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα ερωτικά σου η υπομονή σου θα επιβραβευθεί, μια ερωτική ιστορία θα σε ξεσηκώσει και θα τονώσει το πάθος και τη φωτιά που κρύβεις μέσα σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ – Ο ΗΛΙΟΣ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΥ
Ευτυχισμένες στιγμές σε περιμένουν, με ανθρώπους που αγαπάς να είναι δίπλα σου. Ικανοποιητικές σχέσεις με αρμονία και ευμάρεια. Θα ζήσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές που καλύπτουν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Στα ερωτικά σου θα νιώσεις ευτυχία και ολοκλήρωση και κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε και στη δημιουργία οικογένειας. Είναι μια γεμάτη περίοδος για σένα γιατί τώρα νιώθεις ότι όλες σου οι ανάγκες καλύπτονται.
ΖΥΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
Ζυγέ μου και πάλι αυτή την εβδομάδα δώσε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες και οι κάρτες, δείχνουν κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι τώρα μια περίοδος επιτυχίας που τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Να δεχθείς τυχόν ευκαιρίες που σου προσφερθούν. Θα νιώσεις οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα και τα σχέδια σου θα πάνε πολύ καλά. Οι εξελίξεις είναι λίγο αργές στα ερωτικά σου και για ορισμένους, μια φιλική σχέση θα εξελιχθεί σε ερωτική.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟ ΑΡΜΑ– Η ΑΡΚΟΥΔΑ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΙΟΥΡΟΥ
Επιτυχία, προαγωγή και αναγνώριση αυτή την εβδομάδα, με τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις σε πρώτο πλάνο. Εξάλλου ευνοούνται τώρα. Καταφέρνεις πια να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό σε οδηγεί μόνο μπροστά. Μην καταναλώσεις την ενέργειά σου σε ανώφελα πράγματα, είναι η ώρα ν’ αφοσιωθείς και να κατακτήσεις αυτά που θες. Πιθανό να κανονίσεις τώρα μια εκδρομή ή ένα σύντομο ταξίδι. Στα ερωτικά, έχε υπόψη ότι η δέσμευση και το κίνητρο είναι απαραίτητα για να συνεχίσει το θέμα να κινείται.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΚΤΩ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ– ΤΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ– ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα όσον αφορά τη δουλειά σου, καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα «ξεκολλήσει» κάποια ζητήματα τα οποία παρέμεναν κολλημένα για αρκετό διάστημα Τοξότη μου. Μα κι εσένα τώρα η καρδιά σου είναι στην εργασία σου, ή στις σπουδές σου, αν είσαι σε αυτή τη φάση. Η αφοσίωσή σου, το ταλέντο σου και οι γνώσεις σου τώρα αναγνωρίζονται. Στα ερωτικά ίσως νιώσεις νοσταλγία για σύντροφο από το παρελθόν και για κάποιους σας περιμένει στη γωνία μια νέα αγάπη. Έχε υπόψη σου να βλέπεις πάντα τη γενική και μεγαλύτερη εικόνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ– ΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
Νιώθεις ικανοποίηση τώρα πια, γιατί αυτά που ευχόσουν τελικώς εκδηλώνονται. Καιρός να πάψουν οι ανησυχίες σου γιατί οι προσπάθειες σου ανταμείβονται. Αυτή την εβδομάδα προβλέπεται υλική ευημερία και οι υποθέσεις σου γενικά στέφονται με επιτυχία. Κάνεις σκέψεις για να εξελίξεις μια συναισθηματική κατάσταση που σε απασχολεί. Αν έχεις ήδη σχέση, θα έχει την καλύτερη εξέλιξη και αυτή την εβδομάδα θα κάνεις με το σύντροφο μακροχρόνια σχέδια. Μη φοβάσαι, πραγματοποίησε τα όνειρά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ – ΚΑΡΑΒΙ– ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΡΜΗΓΚΙΟΥ
Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και το επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ εσένα και των άλλων θα είναι εξαιρετικό. Θα λάβεις τέλεια νέα που θα σε ενθουσιάσουν και στα επαγγελματικά αλλά και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Η πρωτοτυπία και η επινοητικότητά σου θα θαμπώσουν τους άλλους , καθώς θα επιδιώξεις αυτή την εβδομάδα να ζήσεις νέες, φρέσκιες καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα ταξίδι, για να βρείτε συναισθηματικές ισορροπίες , άλλοι θα νιώσετε την ανάγκη να βουτήξετε στα βαθιά νερά μιας σχέσης. Όπως και να ‘χει, να θυμάσαι πως τώρα οι κάθε είδους συνεργασία ευνοείται.
ΙΧΘΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ– ΚΛΕΙΔΙ – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
Τώρα είναι η ώρα σου. Μην υποτιμάς καθόλου τον εαυτό σου, μπορείς να πετύχεις τώρα πολλά. Μαγνητίζεις τους γύρω σου, απλά καμιά φορά το ξεχνάς αυτό. Η προσωπική σου ζωή θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σου προσφέρει νέα δεδομένα και ευχάριστες στιγμές, γεμάτες πάθος, ζωντάνια, ομορφιά. Τώρα μπορείς να εξισορροπήσεις οικογένεια και εργασία αλλά και να τραβήξεις πάνω σου την προσοχή. Κάποιοι από εσάς προχωράτε ακόμα και σε συγκατοίκηση με τον σύντροφο. Μη διστάσεις, έχει έρθει η ώρα να κλείσεις παλιές πληγές.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Το ελεύθερο WiFi έχει ξεκινήσει στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου πιλοτικά…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: