Τα Παιδιά του Καλλέργη

Όταν τα μάτια μου έπεσαν στον τίτλο αυτού του   άρθρου , το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό ,είναι η επιφανής οικογένεια των  Καλλέργηδων στην Κρήτη. Οι ρίζες της ανάγονται στην Κωνσταντινούπολη κι έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο σε διάφορες  κρητικές επαναστάσεις ,καθώς και στα πολιτικά δρώμενα της εποχής μέχρι σήμερα.

Έπεσα από τα σύννεφα όταν ανακάλυψα το προφίλ του συγκεκριμένου Καλλέργη. Ο πατέρας του ήταν Αυστριακός διπλωμάτης και ονομαζόταν Ηeinrich, η μητέρα του ήταν Γιαπωνέζα και λεγόταν Mitsu Aoyama. Το 1923 ο KALERGI ίδρυσε την πανευρωπαϊκή κίνηση, στη Βιέννη με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας Παγκόσμιας τάξης όπου θα βασίζεται σε μια ομοσπονδία κρατών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

 Στο βιβλίο του   (πρακτικός ιδεαλισμός), ο Καλλέργης γράφει ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ και Ευρώπης, στο μέλλον δε θα είναι οι απόγονοι των σημερινών κατοίκων αλλά ένα νέο είδος, προϊόντα επιμειξίας

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο βασικός εμπνευστής της διαδικασίας για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ήταν ο Richard von Coudenhove Kalergi (Καλλέργης) 1894-1972. Γόνος της γνωστής οικογένειας από την Κρήτη με ρίζες από το Βυζάντιο και πιο συγκεκριμένα από το Νικηφόρο Φωκά. Όταν η Χριστιανική Ρωσία έγινε το υπερκράτος  με το όνομα «Σοβιετική Ένωση», μια τέτοια μετάλλαξη επινοήθηκε και για την Ευρώπη.

Αν και κανένα βιβλίο δεν αναφέρει τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Χρηματοδότες,  όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία του  υπήρξαν ,   ΟΗΕ,  η οικογένεια Ρότσιλντ , Παουλ Warburg ,Thorn Taxis και άλλοι.  Το πρόγραμμα Καλλέργη μπαίνει σε εφαρμογή τον Β΄ παγκόσμιο   πόλεμο, αλλά με την άνοδο του φασισμού, ήταν αδύνατη η εφαρμογή του.
Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητά τους  και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών, που στοχεύουν στην προστασία των μειονοτήτων. Όχι για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας των οδηγιών που εκδόθηκαν από το αδίστακτο καθεστώς που μηχανεύεται τη μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Στο βιβλίο του   (Πρακτικός Ιδεαλισμός), ο Kalergi δείχνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι άνθρωποι της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα νέο είδος, προϊόντα της επιμειξίας. Δηλώνει με σαφήνεια ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διασταυρωθούν με τους Ασιάτες και με έγχρωμες φυλές, δημιουργώντας έτσι ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα ελίτ.Εξάλλου, είχε την καλοσύνη  να μας ενημερώσει γι΄αυτό ευθαρσώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η μεγάλη Ελληνίδα αποδέχτηκε όλα όσα έλεγαν ως τώρα οι «ψεκασμένοι» για τους μετανάστες . Κι άλλα πολλά που  ακούγονται  τώρα από στόματα κυβερνητικά.
Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης και, στην συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών με την χρήση εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων και την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να ελέγχεται από μια ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε μια ομοιογενή μικτή φυλή Μαύρων, Λευκών και Ασιατών. Την γκρίζα φυλή , που ακούγαμε και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.  Ποιά είναι αυτή η ελίτ όμως; Οι Εβραίοι που πάντα κατείχαν τα ινία της διακυβέρνησης του κόσμου. Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός για το ποιος θα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος.  Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάδας. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η Ευρασιατική-νεγροειδής  φυλή του μέλλοντος,   θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του Ευρωπαϊκού Ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, παρά τη θέλησή της, εκλέπτυνσε και μόρφωσε τους Εβραίους , οδηγώντας τους στο μελλοντικό καθεστώς,  ως ηγετικό έθνος μέσω αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας.  Η ψυχολογία (ή μήπως ψυχοπαθολογία;) του Kalergi που μπορεί ίσως να εξηγήσει τις ιδέες του, εντοπίζεται μάλλον στην δική του προσωπική εμπειρία ως απόγονος μικτών οικογενειών  , αλλά δεδομένου ότι οι οικογένειες ήταν επιλεκτικές, καθώς και κοσμοπολίτικες, ο υβριδισμός ήταν σταθερά επιτυχής.
Έτσι έντεχνα και μαστορικά ετοιμάζουν μια  φυλή, χωρίς έθνος, χωρίς πατριωτικά ιδεώδη, χωρίς θρησκεία, χωρίς ένα στόχο σαν λαός, σαν κοινωνία. Αλλά με μια μόνο σκέψη, το πως θα τραφεί σήμερα. Όταν με την συμβολή των ξένων γονιδίων δεν προστατευτεί η γενετική μας (και των άλλων λαών της Ευρώπης) κληρονομιά επέρχεται η εξαφάνισή μας..Ενώ αντιθέτως, οι λαοί μετατρέπονται σε μια ομάδα ανθρώπων χωρίς εθνική, ιστορική, θρησκευτική και πολιτισμική συνοχή. Όλο αυτό σχεδιάστηκε σε βάθος δεκαετιών. Πρώτα δια της παιδείας έπρεπε να γαλουχηθούν μαθητές και οι νέοι γονείς, στη συνεχεία θα έπρεπε ο λαός να συνηθίσει στο εύκολο και αρκετό χρήμα, ελλείψει τού οποίου να είναι διατεθειμένος να δεχθεί τα πάντα.  Όλα αυτά μαζί με την συνδρομή των ΜΜΕ έχουν αλλοτριώσει απολύτως τον Έλληνα και τον έχουν καταστήσει εύκολη βορά στις ορέξεις των. Και τώρα αρνείται πιστέψει αυτό που παίζεται γύρω του.Τα δίνει όλα να μη χάσει την βολή του, το κλουβάκι του. Ναι Έλληνα, έχεις υποστεί την μετάλλαξη πολύ πριν το εμβόλιο και δεν βλέπεις ότι οι παγκόσμιοι σωτήρες ,θέλουν να ενώσουν τους ανθρώπους με αλυσίδες και όχι κάτω από πραγματικά πανανθρώπινα ιδανικά, όπως είναι η ελευθερία και το φιλότιμο, τα οποία οι Έλληνες ταξιδέψαμε και ταξιδεύουμε σε όλον τον κόσμο, ως αντίβαρο στην απανθρωπιά και την ασπλαχνία. Αυτό που πονά είναι θα υπάρξουν Έλληνες που  θα φορέσουν ευχαρίστως τις αλυσίδες, για να μην χάσουν την υποτιθέμενη βολή τους; ή κάποιοι θα διεκδικήσουν  το Ευρωπαϊκό Βραβείο Coudenhove-Kalergi που απονέμεται κάθε δύο χρόνια για τους Ευρωπαίους που έχουν διαπρέψει στην προώθηση αυτού του εγκληματικού σχεδίου. Μεταξύ εκείνων που τιμήθηκαν με ένα τέτοιο βραβείο είναι η Άνγκελα Μέρκελ και ο Herman Van Rompuy. Μη ξεχνάτε οι Έλληνες τα θυσίαζαν όλα για την λευτεριά, μια ελευτεριά που πια φτερά δεν έχει να πετάξει. Για την  πορεία  της ανθρωπότητος φαίνεται να μην υπάρχει  επιστροφή. Κι αλήθεια τι έχουν να χάσουν οι άλλοι λαοί, εν σχέση με την  Ελλάδα, που χάνει την μοναδική ιστορία της ,τους ήρωες,   τον πολιτισμό της , τις παραδόσεις της, την φιλοσοφία της , τα απέθαντα ιδανικά και τις πανανθρώπινες αξίες της.
Έλληνες ας φωνάξουμε κι εμείς τώρα που ακόμη μπορούμε « Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ» κι ίσως γίνει ένα ακόμη θαύμα.

διάβασε και αυτό  Συναγερμός για τις πλημμύρες

ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΙΩΡΑΚΗ-ΖΩΙΔΑΚΗ
(δασκάλα, λογοτέχνις).

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Δήμαρχος…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: