Τα προεκλογικά λόγια του Δημήτρη Κάρναβου ως Δημάρχου Καλλιθέας έγιναν πράξεις;

Φτάσαμε στις τελευταίες ημέρες της σημερινής διοίκησης του Δήμου από τον Δημήτρη Κάρναβο. Αξίζει να θυμηθούμε τι είχε υποσχεθεί και ποια έχουν γίνει πράξη.

Η ομιλία του σε μια προεκλογική συγκέντρωση πριν αναλάβει την διοίκηση. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής Χαροκόπου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Δημήτρη Κάρναβου την Τετάρτη 07 Μαΐου. Στην ομιλία του μεταξύ άλλων επεσήμανε:
kalitheapress gr
“Εμείς εννοούμε αυτό που λέμε. Τολμήσαμε πριν από 4 χρόνια να κατέβουμε ως ανεξάρτητη παράταξη. Συνεχίσαμε ως ανεξάρτητη παράταξη και πριν από ένα μήνα ζητήσαμε και από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να κάνουν το ίδιο.
Ζητήσαμε εδώ στην Καλλιθέα, να μην υπάρχουν κομματικά χρίσματα, κομματικές στηρίξεις, κομματικοί διαχωρισμοί.
Κάναμε μια μικρή επανάσταση. Γιατί πιστεύουμε ότι ο τόπος μας, αλλά και η χώρα μας χρειάζεται μια ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση.
Κάναμε έργο που έπρεπε να κάνει η διοίκηση και το κάναμε για να δείξουμε ότι εννοούμε αυτά που λέμε αλλά και ‘ότι στην νέα Καλλιθέα, θέση και ρόλο έχουν όλοι.
Η μάχη για τη νέα Καλλιθέα πρέπει να ξεκινήσει από τις γειτονιές μας.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα για να λύσουμε τα απλά, μικρά προβλήματα στις γειτονιές.

kalitheapress gr

Πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε ένα οργανωμένο συνεργείο αυτεπιστασίας; Πόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσουμε ένα πενταψήφιο αριθμό εξυπηρέτησης και διαχείρισης των παραπόνων των δημοτών; Πόσο δύσκολο επιτέλους είναι να έχουμε μια σωστή διαχείριση-εξοικονόμηση χρημάτων η οποία θα μπορούσε να δώσει στο Δήμο μας ένα μεγάλο πρόγραμμα από μικρά έργα που θα άλλαζε τη ζωή στις γειτονιές;
Η Καλλιθέα μπαίνει σε μια νέα εποχή!

kalitheapress gr
Με την δράση μας, με το συνεχή μας αγώνα, με το πείσμα, με το όραμά μας, με το πρόγραμμα μας, μπορούμε εδώ στην Καλλιθέα, να δώσουμε ένα παράδειγμα και για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Όχι δεν θα κάτσουμε άπρακτοι απέναντι στην κρίση. Εμείς θα δώσουμε απάντηση και θα έχουμε και αποτέλεσμα.”

πηγή: http://www.dkarnavos.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ως τώρα ξέραμε ότι τα χωριά ερημώνουν από γυναίκες που…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel