Τελετή λήξης FINN Athens 2019

Η τελετή λήξης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ στην Καλλιθέα Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης και την απονομή των επάθλων στους νικητές το Σάββατο 18/5/19 στην Καλλιθέα, μπροστά από τα γραφεία της ΕΙΟ και δίπλα από το «Athens International Sailing Center»», όπου διεξαχθεί αυτή η πολύ μεγάλη διοργάνωση.

Πρόκειται, για τον πιο σημαντικό αγώνα της τετραετίας στα ΦΙΝΝ, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Ισίδωρος Κουβελος μέλος της Ολυμπιακής επιτροπής, πρέσβεις πολλών χωρών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης, ο υποψήφιος Δημάρχος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, το Διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με τον κ. Δημητρακόπουλο επικεφαλής και τα διοικητικά συμβούλια των ναυταθλητικών- ιστιοπλοϊκών Συλλόγων, Ο ιδιοκτήτης της ΕΝΑΚ κ. Νίκος Γιοβανιδης ο οποίος συμμετείχε με την ναυαγωσοστικη ομάδα και ο κ. Τάσος Μουρατης μέλος ΔΣ του ΓΣ Καλλιθέας κλπ Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του σημερινού Δημάρχου Καλλιθέας και μελών της σημερινής διοίκησης του Δήμου.

Ο Γιάννης Μιτάκης κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Finn, που διεξήχθη στον Σαρωνικό Ως εκ τούτου, η τετράδα των χωρών που προκρίθηκαν για το Τόκιο είναι η Νορβηγία, η Βραζιλία, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα.

            

   

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
To 1919  στάθηκε ένα έτος ορόσημο για τον νεότερο ελληνισμό.…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: