Διέρρευσε η τιμή στα νέα iPhone 14 & Pro Max. Θα είναι τα best seller της αγοράς;

Η Apple ετοιμάζετε να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone 14 κάπου μέσα στις αρχές του Σεπτέμβρη, αν και υπάρχουν υποψίες ότι η παρουσίαση ίσως καθυστερήσει μιας και κάποια από τα εξαρτήματα του δεν θα είναι έτοιμα έως τότε.

Όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones έτσι και η Apple βασίζονται σε εξαρτήματα τρίτων κατασκευαστών και ένα από αυτά είναι οι οθόνες και εκεί φαίνεται να παρουσιάζονται κάποιες καθυστερήσεις τουλάχιστον σε επιμέρους κατασκευαστικά στοιχεία των οθονών.

Πιο συγκεκριμένα καθυστερήσεις παρατηρούνται στις μεγαλύτερες οθόνες δηλαδή αυτές που θα “φοράνε” τα iPhone 14 Pro Max και iPhone 14 Pro. Εκεί που στοχεύει η Apple είναι στο Pro Max (το μοντέλο που κάνει τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως) και οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να υπάρχει το απαραίτητο απόθεμα.

Η Apple μπορεί να ανεβάσει τις τιμές της για το iPhone 14 Pro Max στα $1199 αυτό το χρόνο, από τα $1099 που κόστιζε το iPhone 13 Pro Max, σύμφωνα με νέα διαρροή, αυξάνοντας την διαφορά του από τις πιο απλές εκδόσεις του iPhone 14.

Αν πάρουμε ως δεδομένο τις πρόσφατες πληροφορίες για καθυστερήσεις στην οθόνη του iPhone 14 Pro Max, ίσως να είναι το μοντέλο που θα βγει πιο αργά στην κυκλοφορία φέτος το χειμώνα. Αυτό που περιμένουν όλοι φέτος είναι το μεγάλο iPhone 14 Max με οθόνη 6.7″, το πρώτο με μεγάλη οθόνη που δεν θα συγκαταλέγεται στη σειρά Pro.

Τα Pro μοντέλα θα έρθουν με τον Face ID dot projector κάτω από την οθόνη και με ελλειπτικό punch hole, για την selfie camera και το υπόλοιπο Face ID.

διάβασε και αυτό  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001 Το Μήνυμα του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

 

Το ότι δεν θα είναι στη σειρά Pro σημαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο ακριβό όσο τα υπόλοιπα. Άρα αν κάποιος θέλει μεγάλη οθόνη σε iPhone δεν θα χρειάζεται να πάει αναγκαστικά σε 14 Pro Max. Το νέο “απλό” θα είναι Max αλλά όχι Pro με ότι αυτό σημαίνει σε επιδόσεις κάμερας και θα ονομάζεται iPhone 14 Max. εν αναμονή.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
«Apodixi Please». Αυτό είναι το μήνυμα, με το οποίο η…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel