Αθλητισμός

Το Μουάιτάι πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα

Με πολλές διακρίσεις ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στο Παγκοσπιο Πρωτάθλημα Νεων\Ενηλικων 2021 η Εθνική Ελλάδος αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Με 11 αθλητές, 2 συνοδούς και 1 διεθνή διαιτητή, συμμετείχε η Εθνική Ομάδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Ενηλίκων 2021 της, αναγνωρισμένης από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.), Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, I.F.M.A., της οποίας η Ομοσπονδία μας είναι μέλος, στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Οι αγώνες διεξήχθησαν από τις 5 έως και τις 11 Δεκεμβρίου, με τελικό απολογισμό 1 Χρυσό, 2 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια για την Εθνική μας:

Χρυσό μετάλλιο για τη Σγούρου Γεωργία, στα -63,5kg.

Αργυρό μετάλλιο για τον Αλεξίου Δημήτριο-Αλέξανδρο στα -60kg Εφήβων.

Αργυρό μετάλλιο και για την Κολλιοπούλου Μικαέλλα, στα -75kg Γυναικών.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Τσαούση Ουρανία-Αριέττα στα -71kg Γυναικών.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Χατζηιωαννίδου Βιολέτα στα -45kg Νέων.

Ο Μπακιρτζής Κυριάκος κατετάγη 9ος στα -91kg Ανδρών.

Ο Ντόζες Βασίλειος κατετάγη 9ος στα -57kg Νέων.

Η Παπαχρυσάνθου Κορίνα κατετάγη 9η στα -60kg Γυναικών.

Η Χατζάκη Αλεξάνδρα κατετάγη 5η στα -54kg Νέων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι, συγχαίρει όλη την Εθνική αποστολή για την εξαιρετική πορεία της σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 90 χωρών, αθλητές παγκόσμιας κλάσης και συναρπασττικές αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου.

Η αποστολή μας επιστρέφει τη Δευτέρα 13/11/2021, 08:20 το πρωί, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος να βρίσκονται μαζί μας, για να υποδεχθούμε την Εθνική μας Ομάδα

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Κύπελλο Ελλάδας:4αρα ο Παναθηναϊκός στην ΑΣΑ,κλείδωσε την πρόκριση

Απάντηση