Τους προπονητές πυγμαχίας του Ηλυσιακού Α.Ο. δέχθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Τους προπονητές πυγμαχίας του Ηλυσιακού Α.Ο. δέχθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης μέλη του Ηλυσιακού Α.Ο. και συγκεκριμένα οι προπονητές της πυγμαχίας, Μανώλης Μπακρυσιώρης και Κώστας Καπότης.

Οι προπονητές ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξήχθη στο Αγρίνιο, τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη και τη βοήθεια που παρέχει ο Δήμος Ζωγράφου στο τμήμα πυγμαχίας του Ηλυσιακού Α.Ο. και χάρισαν στον κ. Θώδα μία φανέλα της ομάδας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Ο κ. Θώδας απευθυνόμενος στα μέλη της ομάδας τόνισε ότι «ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Δήμος Ζωγράφου είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του και να στηρίζει κάθε προσπάθειά του. Εύχομαι ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες».

Ταυτόχρονα, τις στοχευμένες δράσεις καθαριότητας συνέχισε ο Δήμος Ζωγράφου την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, καθαρίζοντας πλατείες στα Άνω Ιλίσια.

Η αρχή έγινε με την πλατεία ανάμεσα στις οδούς Υφασίου και Νείλου και η δράση συνεχίστηκε με την πλατεία Κύπρου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμου Μπουλούκου. Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Βακτριανής και Ζέρβα.

Οι στοχευμένες δράσεις καθαριότητας θα ολοκληρωθούν μέχρι την άλλη εβδομάδα και μετά θα γίνει επανάληψη της καθαριότητας σε πλατείες και τοποθεσίες που έχουν ήδη καθαριστεί.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ο «ανύπαρκτος» Ιερώνυμος

Απάντηση

Recommended
Προτάσεις και λύσεις για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: