Το Μανιφέστο της Μαρλέν Δεσποτίδη με Μυστικά και Επιθυμίες συνεχίζει στο Ερευνα press webradio…

Πολλές φορές έχω αναφέρει ότι όταν υπάρχει ομάδα όλα γίνονται. Η Μαρλέν Δεσποτίδη είναι ιδιαίτερη χαρά που αποτελεί μέρος αυτής της ομάδας. Η γνωριμία μας είχε γίνει διαδικτυακά αρχικά το 2018 όταν είχε ζητήσει να συμπεριλάβουμε στην διαδικτυακή εφημερίδα www.kalitheapress.gr ένα άρθρο για το βιβλίο της “Μυστικά και Επιθυμίες” το οποίο είχε εκδοθεί ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα http://www.easywriter.gr/ebooks/item/... (σε μορφή ebook) 
στην ιστοσελίδα του Amazon στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://l.facebook.com/l.php?u=https%... Σήμερα με την εκπομπή της “το Μανιφέστο της” τίτλος και της ομώνυμης σελίδας της στο fb μας κρατά συντροφιά κάθε τρίτη βράδυ στο ΕΡΕΥΝΑ press webradio και αρθρογραφεί στη διαδικτυακή σελίδα www.Ereyna Press.gr

Ας θυμηθούμε όμως το άρθρο για το βιβλίο της

kalitheapress gr

Δύο γυναίκες, η Ειρήνη και η Έλλη, βρίσκονται στο ίδιο δίλημμα, με διαφορά τριάντα χρόνων. Ένας θάνατος. Δύο έρωτες με διαφορετικό τέλος. Μυστικά, λάθη, ψέματα…Ένας φόνος, που έγινε τη δεκαετία του ‘90Ένα πτώμα αγνώστων στοιχείων που βρέθηκε τυχαία στις Σέρρες έντεκα χρόνια μετά. Ένας επιχειρηματίας υπεράνω πάσης υποψίας… και το δόλωμα.Θα καταφέρει η Έλλη να ξεφύγει από τον ιστό που έχει τυλιχτεί γύρω της;«Όταν η ζωή σε επιλέξει, φρόντισε να φανείς αντάξιός της»

Το βιογραφικό μου 
Η Μαρλέν Δεσποτίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε παιδαγωγός μηχανολόγος μηχανικός. Έρευνές της στον τομέα της αξιολόγησης, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι πτυχιούχος πιανίστρια και εργάζεται ως καθηγήτρια κλασσικής μουσικής. Κατέχει δίπλωμα τεχνικής και συγγραφής σεναρίου. Μέχρι στιγμής έχει γράψει ένα σενάριο, ένα παραμύθι και ένα θεατρικό έργο. Παρακολουθεί επίσης σεμινάρια υποκριτικής. Το Μυστικά και επιθυμίες είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

διάβασε και αυτό  Η Ελλάδα Έχει Μέλλον

Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου προχωράει στο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: