Τ. Θεοδωρικάκος: Επέκταση της άδειας ειδικού σκοπού έως τις 10 Μαΐου.

Παράταση μέχρι τις10 Μαΐου των αδειών ειδικού σκοπού για τους υπαλλήλους που έχουν παιδιά κάτω από 15 ετών, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εκδοθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον Ant1 ο υπουργός είπε ακόμη ότι δίνεται η δυνατότητα στους δήμους να πάρουν προκαταβολές από τους ΚΑΠ με υποχρέωση να επιστρέψουν τα χρήματα σε 18-72 μήνες. Προβλέπεται, επίσης, το «πάγωμα» των δανείων των δήμων προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κατ’ αρχήν για τρεις μήνες.

Επίσκεψη στον Δήμο Αργυρούπολης Ελληνικού

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το δημαρχείο Αργυρούπολης – Ελληνικού προκειμένου να δει από κοντά πώς λειτουργεί το «Βοήθεια στο Σπίτι», εν όψει του Πάσχα.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού στηρίζει σε τακτική βάση περισσότερα από 150 άτομα, ωστόσο στις ημέρες της κρίσης με την πανδημία του κορωνοϊού ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί στους 420, καθώς έχουν προστεθεί και άτομα που λάμβαναν βοήθεια από τις ενορίες της Αγίας Βαρβάρας και του Αγίου Γεωργίου. Σήμερα έγινε διανομή των πασχαλινών πακέτων βοήθειας που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων πέντε κιλά κρέας, κοτόπουλο, αναψυκτικά και τσουρέκι.

Ο υπουργός Εσωτερικών συνεχάρη τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα και τους εθελοντές για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Νέα μέτρα:Αναστολή τριών μηνών για τις τραπεζικές δόσεις.

Απάντηση

Recommended
Το υπουργείο υγείας ανακήρυξη προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: