App Icon

Υπέρ στην Ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας o Τρύφων Μπουγάς προκαλώντας

Προκαλεί πάλι ο δημοτικός σύμβουλος Τρύφων Μπουγάς με ένα άρθρο που υπογράφει κατηγορεί δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας ότι είναι ένα με τους συνδικαλιστές του Δήμου οι οποίοι το μόνο που τους ενδιαφέρει όπως αναφέρει είναι να μην χάσουν τα προνόμια τους, για αυτό το λόγο τάσσεται υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας στην Καλλιθέα.  Συγκεκριμένα αναφέρει:
Ναι στην εργασία, όχι στην τεμπελιά των εργατοπατέρων
Πριν από μερικές ημέρες οι παρατάξεις της Προοπτικής Ζωής, Λαϊκής Συσπείρωσης και της Προοδευτικής Ενότητας, Μια Πόλη στο Δρόμο κατήγγειλαν την αστυνομική παρέμβαση κατά της ειρηνικής διαμαρτυρίας των εργαζόμενων του Δήμου Καλλιθέας στην καθαριότητα. Αυτό το συμβάν αποτελεί μια εικονική πραγματικότητα που θέλουν να μεταφέρουν στους δημότες της Καλλιθέας, οι «προστάτες» των κηφήνων συνδικαλιστών που δεν έχουν άλλον στόχο από το να φαληρίσουν το Δήμο. Δήθεν για το κοινό καλό, αλλά με γνώμονα πάντα το να διατηρούν παγιωμένες άρρωστες καταστάσεις που επιβαρύνουν την τσέπη του δημότη.
Η επιθυμία του Δήμου για ιδιωτικοποίηση στην καθαριότητα, αποτελεί μια ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε μια στιγμή που όλοι ζητούν από τους πολίτες να σφίξουν κι άλλο το ζωνάρι, το να γλιτώνουν έστω  και ένα ευρώ τα ταμεία των δήμων, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στους πολίτες, είναι ζωτικής σημασίας. Μέσω της αναπτυξιακής ο Δήμος θέλει να δώσει την καθαριότητα, σε ιδιώτες, κάτι που σημαίνει καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες και φτηνότερη, πράγμα που σημαίνει λιγότερα δημοτικά τέλη.
Κάτι τέτοιο ωστόσο, ενοχλεί τους κηφήνες συνδικαλιστές της Αριστεράς, που θέλουν  να ζουν σε βάρος των υπολοίπων εργαζομένων και κατ’ επέκταση και των δημοτών. Είναι αυτοί οι ίδιοι που βάζουν συναδέλφους τους να τους χτυπάνε κάρτα, χωρίς να δίνουν παρών στις υποχρεώσεις τους, είναι αυτοί που δημιουργούν εντάσεις και κλίμα πόλωσης με τραμπουκισμούς κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλιών και είναι αυτοί που τρομοκρατούν συναδέλφους τους, αλλά και βρίσκονται πίσω από επιθέσεις, σε όσους αντιτάσσονται στα σχέδια τους.
Μοναδικοί συνοδοιπόροι τους, είναι οι δημοτικές παρατάξεις της κομμουνιστικής αριστεράς, που νομίζει ότι στον 21ο αιώνα, μπορεί να εφαρμόσει τακτικές μπολσεβικισμού, προσπαθώντας να φαληρίσει τα δημοτικά ταμεία, ώστε να πάρει στα χέρια της την εξουσία. Την ώρα που σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα σε πρώην σοσιαλιστικές χώρες, σφυροδρέπανο και η λέξη κομμουνισμός, έχουν απαγορευτεί δια ροπάλου. Κάτι θα ξέρουν αυτοί που έζησαν τέτοια καθεστώτα.
Εμείς συμφωνούμε με κάθε πρακτική και πρόθεση του δήμου, που είναι για το κοινό καλό και φυσικά είναι προς όφελος της  οικονομικής ελάφρυνσης των πολιτών από τα δημοτικά τέλη.
Να γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Τρεις Δημοτικές παρατάξεις Καλλιθέας κατά του Εργασιακού Νόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ  - ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel