Φιλοξενία πυρόπληκτων ζώων στο πρώην λατομείο Γαλατσίου

 Στο πρώην λατομείο Γαλατσίου ξεκίνησε την λειτουργία του ένας προσωρινός χώρος φιλοξενίας των πυρόπληκτων ζώων χωρητικότητας 300 θέσεων για σκύλους και ειδικό εσωτερικό γατώνα. Στο χώρο θα υπάρχει κτηνίατρος της ΕΔΚΕ και 24ωρη φροντίδα των ζώων. Ο σταθμός θα λειτουργήσει μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.  Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το dogs’voice  σε συνεργασία με την κυβέρνηση τ εκπροσωπούμενη από τον Θεοδωρή Λιβάνιο, το δήμο Γαλατσίου, το ΓΕΕΘΑ, την Περιφέρεια Αττικής και το Dogs’ Voice.
kalitheapress gr

Μπορεί ζώα, μικρά και μεγάλα, να εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους, ωστόσο, εθελοντές και φιλόζωοι έσπευσαν να τα σώσουν από την πύρινα λαίλαπα.

Από την πρώτη στιγμή, συμπολίτες μας βρέθηκαν στο μέτωπο των φωτιών προκειμένου να διασώσουν σκύλους, γάτες, άλογα, κατσίκια, κότες, κουνέλια και άλλα ζώα. Την ίδια ώρα, καταφύγια ζώων, τα οποία έγιναν στέγη, για τα πυρόπληκτα τετράποδα καταστράφηκαν από τις πύρινες γλώσσες.

Την ίδια ώρα, ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παραχώρησε χώρο για να μεταφερθούν 170 ζώα του καταφυγίου του Καλάμου που εκενωνεται.

Οσοι το επιθυμείτε μπορείτε να βοηθήσετε τους τετράποδους φίλους μας, καθώς στον χώρο του πρώην λατομείου χρειάζονται: crate μεγάλου μεγέθους, λουριά και περιλαίμια, λεκάνες μεγάλες για νερό και από το Σάββατο εθελοντές με laptop.

 

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Γιώργος Καρανίκας Τα μικρά καταστήματα πρέπει να ανοίξουν άμεσα

Απάντηση

Recommended
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: