Φρέσκος Άνεμος στην Ιστιοπλοΐα

Στον διαδικτυακό αέρα είναι πλέον η ιστοσελίδας της κίνησης για την αλλαγή στην ιστιοπλοΐα «Φρέσκος Άνεμος» όπως είχε δεσμευθεί ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Γιάννης Παπαδημητρίου.
Η ιστοσελίδα www.freskosanemos.gr αποτελεί έργο πολλών άξιων ανθρώπων που δούλεψαν για να παρουσιαστεί ένα καινοτόμο, αξιοκρατικό, ξεκάθαρο πρόγραμμα για μία νέα ομοσπονδία, με όραμα, διαφάνεια, στρατηγική και εξωστρέφεια.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν οι προγραμματικές θέσεις του Γιάννη Παπαδημητρίου, για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας, τις κλάσεις και τους αγώνες, τους προπονητές και τα στελέχη καθώς και για την Εθνική ομάδα, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος με ένα κλικ, να μπορεί να βρει απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν στο άθλημα.
Παράλληλα θα υπάρχουν και όλα τα νέα για την ιστιοπλοϊα και τον αθλητισμό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο, για καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου θα συνεχίσει την περιοδεία του σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς στόχος είναι να βρεθεί από κοντά, με όλους τους εκπροσώπους των ναυτικών ομίλων της χώρας.
«Στόχος της ιστοσελίδας, πέρα από την ενημέρωση, είναι να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος με τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους όλης της Ελλάδας,
αναδεικνύοντας όλα τα ζητήματα του αθλήματος. Επίσης μέσω αυτής, ανά πάσα στιγμή ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει τις προγραμματικές μας θέσεις για την επόμενη μέρα στην ελληνική ιστιοπλοΐα. Θέλω επίσης να προσθέσω ότι είναι καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις και παρατηρήσεις που θα συμβάλλουν στον εποικοδομητικό διάλογο και θα βοηθήσουν ώστε να ξεκινήσει μία νέα ημέρα για το άθλημα», δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος και Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς Γιάννης Παπαδημητρίου.

διάβασε και αυτό  70 Χρόνια Ελληνική ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία

Ο «Φρέσκος Άνεμος» φέρνει νέο… αέρα στην ελληνική ιστιοπλοΐα και το
αποδεικνύει καθημερινά.

#Mazi #FreskosAnemos

kalitheapress gr

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης διοργάνωσε σήμερα 30…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel