ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Υποψήφιος για την θέση πρόεδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας είναι ένα παλιό μέλος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών και σημερινός πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Στην προσπάθεια αυτή να ξεκινήσει να “Φυσάει” ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είναι πολλοί Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι και δεν θα μπορούσε να μην ήταν και ο ΝΟΤΚ με τον Ανδρέα Αντωνόπουλο σαν υποψήφιο της ομάδας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος Γιάννης Παπαδημητρίου στην επιστολή δημοσιοποίησης της υποψηφιότητας του, αλλά και στις επισκέψεις με την ομάδα που θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ι.Ο σε περίπτωση νίκης σε όλους τους ναυταθλητικούς ομίλους της Ελλάδας για να ενημερώσουν για την υποψηφιότητα τους.

kalitheapress gr

Συγκεκριμένα αναφέρει: Μετά από τις πρόσφατες δυσάρεστες για όλους μας εξελίξεις και την απαξίωση του αθλήματος, αθλητών, αλλά και Ολυμπιονικών στα μάτια των Ελλήνων, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ανανέωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας σε πρόσωπα και πολιτικές ώστε να πνεύσει φρέσκος άνεμος σε όλες τις βαθμίδες του αθλήματος.

Πάντα πίστευα ότι, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές είναι φυσιολογικό να υπάρχουν, όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο: Να εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου η ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας να χτίζεται στο ιδανικό κατά το δυνατόν περιβάλλον.

Η Ιστιοπλοΐα είναι το σπίτι μας, η οικογένειά μας, και ως μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας με μεγάλη εμπειρία στο sports management διαπιστώνω και μαζί μου η μεγάλη πλειοψηφία των φίλων του αθλήματος ότι, η διαχείριση κρίσιμων θεμάτων που αφορούν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του αθλήματος, δίνει αφορμή για αρνητικά σχόλια και κριτικές σχετικά με αδιαφανείς και μη αξιοκρατικές διαδικασίες...

kalitheapress gr

Γι αυτό, αποφασίσαμε, μαζί με μια εξαίρετη ομάδα συνεργατών, να προσπαθήσουμε, βάζοντας τα δυνατά μας, να αλλάξουμε την κατάσταση, εφαρμόζοντας όσα, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένα εφαρμόζουμε ο καθένας στον επαγγελματικό του στίβο, για το καλό του αθλήματός μας. Σε αυτό το ταξίδι χρειαζόμαστε την εμπειρία όλων. Έχουμε ανάγκη από νέες ιδέες, νέους τρόπους διαχείρισης και διακυβέρνησης και θέλουμε να παραμείνουμε μακριά από απαρχαιωμένες μεθόδους και κατεστημένα που περιορίζουν αντί να μεγαλώνουν την οικογένειά μας.Είμαστε εδώ, για να εγγυηθούμε ότι η επόμενη μέρα θα βρει την ιστιοπλοΐα νικήτρια.
Είμαστε εδώ, γιατί ήρθε η ώρα της Μεγάλης Αλλαγής. Ήρθε η ώρα Μαζί, να φέρουμε “φρέσκο άνεμο”.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  ΠέZO: Οι δρόμοι της Καλλιθέας ξεκινούν να αφηγούνται…Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Την αναγκαιότητα επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel