Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Με 12μελή αποστολή η Ελλάδα στη Λωζάνη

Με προορισμό την Ελβετία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020» αναχώρησε το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής.

Οι Χειμερινοί Αγώνες αρχίζουν την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 22 του ίδιου μήνα. Σε αυτούς θα συμμετάσχουν περίπου 1.800 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 15-18 ετών από 79 χώρες.

Στη Λωζάνη θα ταξιδέψουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από 12 άτομα, έξι αγόρια και ισάριθμα κορίτσια, τα οποία θα συνοδεύουν τέσσερις προπονητές και συνοδοί, οι Σοφία Γκρίτση, Κυριάκος Ξάνθης, Νίκος Αναστασιάδης και Φώτης Δασκαλόπουλος.

Αρχηγός Αποστολής είναι το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Βασίλης Κατσώρας και Τεχνικός Σύμβουλος ο Στράτος Καρέτος.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι: Μαρμαρέλλης Χρήστος (Αλπικό Σκι), Αντωνιάδης Άγγελος (Δίαθλο), Αναστασιάδης Γεώργιος (Δρόμος Αντοχής), Παπαδόπουλος Σπυρίδων (Δρόμος Αντοχής), Αλμπανίδης Γεώργιος (Ελεύθερο Σκι), Γραικός Δημήτριος (Χιονοσανίδα), Ιωάννου Ελένη (Δρόμος Αντοχής), Γιαννακοβίτη Στυλιανή (Δρόμος Αντοχής), Καλτσογιάννη Μαρία (Αλπικό Σκι), Χαραλαμπίδου Κωνσταντίνα (Δίαθλο), Τίτα Νεφέλη (Δίαθλο) και Κώτσαλου Ιωάννα (Δίαθλο).

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα στο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: