ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τίτλοι τέλους στη φυλακή οι επικεφαλείς

Η Δικαιοσύνη αποφάσισε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη Φυλακή. Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα 22 Οκτωβρίου η εισαγγελέας κυρία Αδαμαντία Οικονόμου. Συγκεκριμένα εφόσον οι εφέσεις όπως δήλωσε δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, η απόφαση του δικαστηρίου είναι να οδηγηθούν στην φυλακή Ο επικεφαλής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο νυν ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός, οι πρώην βουλευτές, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Δηλαδή όσοι κατά την απόφαση αποτελούσαν το «διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης».

Μεταξύ των 12, που έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι εφέσεις τους, είναι και οι πρώην βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης. Απαγόρευση εξόδου και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ είναι οι περιοριστικοί όροι των πρώην βουλευτών που αφήνονται ελεύθεροι, καθώς και δύο φορές τον μήνα εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης παραδόθηκε πριν από λίγα λεπτά, ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης. Ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ,στην αίθουσα του δικαστηρίου έγινε η σύλληψη του Αρτέμη Ματθαίοπουλου …

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πελώνη: Την 25η Μαρτίου θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα -Δεν θα γίνουν οι μαθητικές

Απάντηση

Recommended
Ο covid-19 που έχει μπει για καλά στη ζωή μας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: