Χρυσοχοΐδης: Καθολικοί έλεγχοι την Πρωτοχρονιά

«Η ΕΛ.ΑΣ. δικαιούται, παρουσία εισαγγελέα, να επέμβει, να συλλάβει και να καταλογίσει ποινές όπου υπάρχει πάρτι την Πρωτοχρονιά», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αυστηρά μηνύματα στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, ενόψει της Πρωτοχρονιάς, έστειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέστησε σαφές πως η αστυνομία θα επεμβαίνει σε περίπτωση που διαπιστώσει καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων, ενώ εμφανίστηκε κατηγορηματικός, τονίζοντας πως «κανένα αυτοκίνητο δεν θα κυκλοφορεί μετά τις 22:00».

«Υπάρχουν διάφορες φήμες, όπως υπήρχαν και τα Χριστούγεννα, για κάποια κορονοπάρτι, συγκεντρώσεις κ.λπ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια πράγματα», ανέφερε αρχικά, διαπιστώνοντας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων μία «πρωτοφανή και εντυπωσιακή προσαρμογή και πειθαρχεία των πολιτών».

Παράλληλα, αφού προειδοποίησε πως «θα υπάρξουν καθολικοί έλεγχοι παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά», ξεκαθάρισε:

«Αν υπάρχει πληροφορία ότι υπάρχει ένα πάρτι η αστυνομία δικαιούται, συνοδεία εισαγγελέα, να επέμβει, να συλλάβει και να καταλογίσει ποινές».«Θα γιορτάσουμε οικογενειακά ή μόνοι μας, για να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος, δε, στο θέμα της πανδημίας, ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «κάθε γιορτή είναι μια μαχαιριά», υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να διακινδυνέψουμε να ξαναγεμίσουν οι ΜΕΘ.

Καταλήγοντας σχετικά με τη διαδικασία του εμβολιασμού και το ζήτημα που έχει προκύψει με στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία κατηγορούνται για «κλοπή» της θέσης των υγειονομικών, ήταν σαφής.

«Πρέπει να είναι όπως οι πανελλήνιες, πρέπει δηλαδή να είναι άψογη και να μην αμφισβητείται από κανένα», τόνισε.

Πηγή: sputniknews.gr
Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, τονίζει ο ΓκουτέρεςΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στη διάρκεια του 2020, μιας χρονιάς με ισχυρά καιρικά φαινόμενα,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: