Χρυσό κλειδί του Αστακού στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμο – Επίτιμοι Δημότες Δήμου Ξηρομέρου οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη και Πύρρος Δήμα

Σε κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου λαμβάνοντας τα μέτρα προστασίας covid 19, ο Δήμος Ξηρομέρου τίμησε τρεις σπουδαίες προσωπικότητες καθεμία για τον ρόλο και τη προσφορά του στην Ελλάδα.  Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, ο Δήμος Ξηρομέρου ανακήρυξε επίτιμο δημότη Δήμου Ξηρομέρου και απένειμε το χρυσό κλειδί της πόλης στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο ως ένδειξη αναγνώρισης της εκκλησίας στον απελευθερωτικό αγώνα από τον οθωμανικό ζυγό, αλλά και το πολυσήμαντο ποιμαντικό, ανθρωπιστικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό του έργο. Λόγω σοβαρού προσωπικού θέματος, τον Μακαριότατο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Άγιος Θαυμακού κ.κ. Ιάκωβος.

Επίσης ανακήρυξε σε Επίτιμους Δημότες Δήμου Ξηρομέρου τους Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη και Πύρρος Δήμας σε αναγνώριση προσφοράς τους στον αθλητισμό.  Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κατσαούνης Ελευθέριος, ο οποίος ανέγνωσε και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο οποίος εξήρε το έργο και την προσφορά των επίτιμων δημοτών.

Στην τοποθέτησή τους τόσο ο Θεοφιλέστατος, όσο και οι Ολυμπιονίκες σε κλίμα συγκίνησης δεσμεύτηκαν για συνεργασία και στήριξη του Ξηρομέρου σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

πηγή iaitoloakarnania.gr
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Στόλισε τις πιο σημαντικές σου στιγμές με τα καλύτερα κοσμήματα αρραβώνα και γάμου

Απάντηση

Recommended
Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη Λευτέρης Αυγενάκης για το ενδιαφέρον…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: