ΑΛΛΑ

Αίτημα και ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας για την αποπομπή της ΧΑ από το δημοτικό συμβούλιο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας σε συνέχεια των αποφάσεων που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας για την απομόνωση των ναζί και της ιδεολογίας τους και μετά την καταδικαστική απόφαση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, κάλεσαν τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας να κινηθεί άμεσα, ώστε να αποκλειστούν και να μην εκπροσωπούνται με κανένα τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο οι δύο σύμβουλοι του συνδυασμού που στηρίχτηκε επίσημα από το ναζιστικό, εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.
Οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από τη δήθεν
ανεξαρτητοποίηση τους, από τη στιγμή που ο επικεφαλής τους με δεκάδες
αναρτήσεις “έσταζε μέλι” για το “μεγάλο αρχηγό” και είχε προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισής του στη δίκη. Δεν μπορεί αυτοί που είχαν το θράσος να μηνύσουν τους κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους και έχουν απειλήσει το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου για τη δίκαιη απομόνωσή τους, που με κάθε ευκαιρία χύνουν μέσα στο συμβούλιο το αντικομμμουνιστικό τους δηλητήριο, να συνεχίσουν να το
κάνουν!
Στην Καλλιθέας της αντίστασης και των αγώνων κατά του φασισμού και του
ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι! Καλούμε το λαό της Καλλιθέας να συνεχίσει τον αγώνα του και να απομονώσει κάθε φασιστοειδές στοιχείο στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία σε κάθε γειτονιά της Καλλιθέας.

Κύριε Πρόεδρε,
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας σε συνέχεια των αποφάσεων που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας και μετά και την καταδικαστική απόφαση για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, καλούμε τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο
του Δημοτικού Συμβουλίου να κινηθεί άμεσα, ώστε να αποκλειστούν και να μην εκπροσωπούνται με κανένα τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο οι δύο σύμβουλοι του συνδυασμού που στηρίχτηκε επίσημα από το ναζιστικό, εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

διάβασε και αυτό  Εκδήλωση πυρκαγιάς σε εμπορευματοκιβώτιο στο Κερατσίνι

Βακαλόπουλος Γιάννης
Αντωνακάκης Γιώργος
Ιορδανίδου Νανά

Facebook Comments Box

Απάντηση