Δήλωση για την επίθεση κατά των γραφείων του Εθνικού

Χθες βράδυ υπήρξε οργανωμένη μαζική δολοφονική επίθεση προς ένα ιστορικό σωματείο της πόλης. Αναμένουμε την άμεση αντίδραση του ευαίσθητου στα αθλητικά ζητήματα και καλού γνώστη του χώρου του ποδοσφαίρου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη όπως και την πλήρη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ. Αναμένουμε την άμεση αντίδραση των κομμάτων και των υποψηφίων δημάρχων. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Εθνικού καταγγέλλει ότι μια ομάδα όχι 2-3 άτομα αλλά μία εκατοντάδα επιτέθηκαν, μαχαίρωσαν, έσπασαν γραφεία και αυτοκίνητα στην Καστέλα, αφήνοντας ευτυχώς μόνο τραυματίες!
Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κυκλοφορούσαν χθες βράδυ στον Πειραιά με καπνογόνα, φωτοβολίδες, μαχαίρια και λοστούς. Από που ξεκίνησαν και πως περιφέρονταν ανενόχλητοι στην πόλη. Ποιοι άνδρες της ΕΛΑΣ τους παρακολουθούσαν γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μία πομπή 100 ατόμων περιφερόταν και η αστυνομία δεν είχε καταλάβει τίποτα; Ποιοι ήσαν τελικά αυτοί οι οποίοι πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση στη γιορτή πίτας και στα γραφεία του Εθνικού; Απαιτούμε να υπάρξει άμεση ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, να διαλευκανθεί αμέσως ποιοι την οργάνωσαν και την πραγματοποίησαν, να υπάρξει άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών.
Η δεδομένη και αυτονόητη καταδίκη και συμπάθεια στους τραυματισμένους ανθρώπους του Εθνικού, στα μέλη, στις οικογένειες τους δεν αρκεί. Όπως καταλάβαμε, ήμασταν τυχεροί που χθες βράδυ δεν είχαμε νεκρό στον Πειραιά.

Facebook Comments Box

Απάντηση