Κοινωνία

Ηλεκτρονικά μάθημα στα σχολεία.

Το Υπουργείο Παιδείας έστειλε σε όλα τα σχολεία εγκύκλιο σε όλα τα σχολεία για να υπάρχει η ηλεκτρονική εκπαίδευση εξ αποστάσεως σε δημοτικά γυμνάσια λύκεια. Συγκεκριμένα η εγκύκλιος είναι μέσω της πλατφόρμας myshool Η ανακοίνωση που έχει σταλεί Σας ενημερώνουμε ότι στάλθηκε στα σχολεία Εγκύκλιος από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής με Αριθμό Πρωτοκόλλου: Φ.7/4480/16-03-2020 με θέμα: “Καταχώρηση ηλεκτρονικών διευθύνσεων και κινητών τηλεφώνων των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών/τριών στο “Myschool”(μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Στο παραπάνω έγγραφο ζητείται η άμεση ενημέρωση της πληροφοριακής πλατφόρμας “Myschool” με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (E-mails) και τα κινητά τηλέφωνα των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών/τριών, που φοιτούν στο σχολείο μας, ώστε να διευκολυνθούν τα προσεχή Προγράμματα Τηλεκπαίδευσης λόγω της πανδημίας του κορονοιού.

Οπότε σε εφαρμογή της παραπάνω Εγκυκλίου παρακαλούνται οι Γονείς και οι Κηδεμόνες να αποστείλουν άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου

1. Το ονοματεπώνυμό τους ( και των δύο γονέων )
2. Το ονοματεπώνυμο και την Τάξη/Τμήμα όλων των παιδιών τους
3. Την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (E-mail) (του γονέα που διαμένει μαζί του το κάθε παιδί, σε περιπτώσεις διαζευγμένων ή σε διάσταση)
4. Τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου

( και των δύο γονέων )

για να ενημερωθεί με ευθύνη της διοίκησης του Σχολείου άμεσα η πλατφόρμα του myschool σύμφωνα με την εντολή, που υπάρχει στο παραπάνω έγγραφο.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Aστρολογικες εβδομαδιαίες προβλέψεις της Ρεβέκκας

Απάντηση