Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….

Άρθρο του Βασίλη Παπαχρήστου
Δημοτικού Συμβούλου Καλλιθέας

Μόλις πριν από λίγες ημέρες σε ερώτηση -τοποθέτηση που έκανα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την εγκατάλειψη που υπάρχει στο γήπεδο ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Ναυταθλητικής Μαρίνας του Δήμου μας, ο απερχόμενος πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. “Γιάννης Γάλλος” Κ. Ευσταθίου απάντησε με…..αλαζονική αλλά και απολογητική συμπεριφορά απέναντί μου λέγοντας πως όλα έχουν δρομολογηθεί και το γήπεδο από μέρα σε μέρα θα δοθεί για χρήση στις ομάδες τις πόλεις μας. Σημειώνεται ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου γνώριζε το πρόβλημα από τις αρχές Ιουνίου, ημερομηνία που τελείωνε το περυσινό πρωτάθλημα.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να αυτοδιαψεύδεται και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για τις ομάδες ποδοσφαίρου της Καλλιθέας. Έτσι η ομάδα Κ18 του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ λόγω τις συνεχιζόμενης ακαταλληλότητας του συγκεκριμένου γηπέδου στις Τζιτζιφιές αν και γηπεδούχος υποχρεώθηκε να παίξει τον αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα της αντιπάλου ομάδος με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1.

Για την “εγκατάσταση”  του ΕΘΝΙΚΟΥ στη Καλλιθέα ο Δήμαρχος μερίμνησε άμεσα και επί σειρά ετών, για την αναγκαστική “εκπαραθύρωση” των δικών μας ομάδων, που γίνεται με υπαιτιότητα του. Ευαισθησίες που αφορούν τις αθλητικές ομάδες της πόλης μας φαίνεται ότι δεν υπάρχουν.

Facebook Comments Box

Απάντηση