Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Μανώλης Βανδώρος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αττικής

Βρισκόμαστε ελάχιστο χρόνο πριν την ώρα της ψήφου των συμπολιτών μας, και των αποτελεσμάτων τα οποία θα καθορίσουν περισσότερο ή λιγότερο
θετικά την πορεία της κοινωνίας.

Τα αυτοδιοικητικά σχήματα διεκδικούν την ψήφο του πολίτη σε μια νέα συγκυρία .

Η χώρα, μετά από 10 χρόνια μνημονίων, χάρις στην πολιτική της κυβέρνησης αλλάζει σελίδα, αλλά με πολλαπλά τραυματισμένη την κοινωνία.

Είναι η ώρα λοιπόν, να αποφασίσουμε να απορρίψουμε όλα όσα μας έφεραν στη κοινωνική κρίση, και να συνεχίσουμε αυξάνοντας και πολλαπλασιάζοντας εκείνα τα μέτρα που κράτησαν την κοινωνία όρθια, και που στις νέες συνθήκες θα μας επιτρέψουν να βαθαίνουμε την δημοκρατία στην δημόσια διοίκηση και στους χώρους εργασίας, την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη σε κάθε συνάνθρωπο, και την εξάλειψη των ανισοτήτων.

Αυτά τα λίγα ζητούμενα είναι κατά την γνώμη μας τα αναγκαία και αποφασιστικά στηρίγματα στην πάλη μας κατά του Νεοφιλελευθερισμού και της κακοήθους απόληξης,  του νεοφασισμού.

Αυτής της ακραίας αντιδραστικής και απάνθρωπης πολιτικής που όλο το  διάστημα της οικονομικής κρίσης, προσπαθεί να δηλητηριάσει θεσμούς, δήμους, κοινότητες, περιφέρειες, χώρες, καμουφλαρισμένη με δήθεν αντισυστημικά συνθήματα, είτε παίρνοντας μέρος στις εκλογές με αυτόνομα ψηφοδέλτια, είτε το χειρότερο, μέσα σε ψηφοδέλτια τα οποία έχουν την κάλυψη συστημικών κομμάτων η πολιτική των οποίων είναι υπεύθυνη για την  γενικευμένη κρίση που βιώσαμε .

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η ψήφος είναι δύναμη στα χέρια του πολίτη. Είναι η δύναμη που θα κάνει τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς στυλοβάτες των δικαιωμάτων των πολλών. Που θα συντηρεί και θα αυξάνει τα θετικά για την νεολαία, θα υπηρετεί με συνέπεια την ανάπτυξη με οικολογικά χαρακτηριστικά και θα κλείνει τον δρόμο στο ρατσισμό στην πατριδοκαπηλία στον φασισμό.   

Facebook Comments Box

Απάντηση