Η Καλλιθέα πότε θα Αλλάξει

21 Μαρτίου 2014: Δημήτρης Κάρναβος Η Καλλιθέα πρέπει να Φωτιστεί

Να ξεκινήσουμε από τις γειτονιές μας!
Ο φωτισμός στους δρόμους πρώτη προτεραιότητα!
Είναι θέμα ασφάλειας για τους πολίτεςΕπίσκεψη-παρέμβαση στο Ηλεκτρολογικό Τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος –επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει», Δημήτρης Κάρναβος.
Συζήτησε με στελέχη του τμήματος για τα προβλήματα της υπηρεσίας καθώς και για την πρόταση του σχετικά με την αντικατάσταση των λαμπτήρων σε ολόκληρη την πόλη με άλλους-οικολογικούς-χαμηλότερης κατανάλωσης, όπου ο δήμος μπορεί να πετύχει εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος κατά 75%, ήτοι περίπου 500.000 ευρώ ετησίως. Επισήμανε επίσης, ότι οι χαμηλής κατανάλωσης λαμπτήρες έχουν διάρκεια ζωής έως 8 φορές περισσότερη.
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη ταυτόχρονης τοποθέτησης Κεντρικού Συστήματος Επίβλεψης (ΒΜS) του δημοτικού φωτισμού ώστε η υπηρεσία να αντικαθιστά και να συντηρεί άμεσα τα χαλασμένα φωτιστικά σώματα για να είναι πάντοτε φωτεινές οι γειτονιές της πόλης μας.
Όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Κάρναβος η μάχη για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Καλλιθέα πρέπει να ξεκινήσει από τις γειτονιές και η μάχη για τις γειτονιές πρέπει να ξεκινήσει από την καλύτερη συντήρηση και επέκταση του δημοτικού φωτισμού.
Οι γειτονιές έχουν μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας και ο φωτισμός συμβάλλει στο αίσθημα της ασφάλειας στην πόλη μας. Γι’ αυτο και η αναβάθμιση του αποτελεί προτεραιότητα.

Μετά από πέντε χρόνια θητείας του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου η Καλλιθέα είναι πιο σκοτεινή από ποτέ στις γειτονιές και όχι μόνο

πηγή: http://www.dkarnavos.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση