Η κ. Βάσω Μαργαρίτη μιλάει στο kallitheapress.gr

Τρία χρόνια περίπου διοίκησης από τον κ. Δημήτρη Κάρναβο . Η Καλλιθέα Άλλαξε                                                                                                                                            

Και βέβαια άλλαξε μέσα σε δύο (2) χρόνια και εννέα (9) μήνες,  το βλέπετε άλλωστε παντού στην αισθητική της Πόλης που κάθε μέρα αλλάζει, στις καταλήψεις των πεζοδρόμων και πεζοδρομίων, στις αυθαιρεσίες ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης.

Υπάρχουν  σημεία στην Πόλη που στην κυριολεξία ζητάς συγνώμη για να περάσεις.  Φανταστείτε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι και οι  μητέρες με τα καροτσάκια.

Η προσβασιμότητα για όλους μας γίνεται κάθε μέρα και δυσκολότερη.

Δεν υπάρχει διάβαση ελεύθερη, δεν υπάρχει ράμπα ελεύθερη, καταλαμβάνονται από ότι μπορείτε  να φανταστείτε.   Η Καλλιθέα  έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ασιατικό παζάρι, ακόμη και το κέντρο της.  Σαν να μην υπάρχει κανείς να ενδιαφέρεται και να  φροντίζει ώστε να παραμείνει μια Ευρωπαϊκή  Πόλη.

Για την έλλειψη καθαριότητας που βιώνουμε όλοι καθημερινά, τι να πρωτοπεί κανείς. Είναι ολοφάνερη  η εγκατάλειψη και τα σκουπίδια,  παντού κλαδιά, παντού μπάζα, παντού καναπέδες – καρέκλες – στρώματα κ.λ.π., που παραμένουν για ημέρες, ακόμη και έξω από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία, απειλώντας την υγεία των παιδιών μας.

Η Πόλη της Καλκούτας είναι καθαρότερη.

 

Το τελευταίο καιρό πυκνώνουν οι επαφές σας με φορείς στους ναυταθλητικούς συλλόγους της πόλης. Ποιά είναι η άποψη σας για την χρήση της Μαρίνας , ποιές είναι οι προτάσεις σας.                                    

Η παράταξη μας μετά από 2,5 χρόνια αποκλεισμού από το Νομικό Πρόσωπο Γιάννης Γάλλος συμμετέχει με εμένα σαν μέλος του Δ.Σ. και παρατηρητή τον κ. Βεκρή Νεκτάριο.

Ήδη έχουμε κάνει συναντήσεις με τρεις Ναυταθλητικούς  Ομίλους και θα ακολουθήσουν και άλλες για να έχουμε μια πληρέστερη και άμεση πληροφόρηση για τα προβλήματα των Ομίλων αλλά και για να σχηματίσουμε μια αντικειμενική γνώμη για το τι πραγματικά συμβαίνει στη Ναυταθλητική μας Μαρίνα. Οι επισκέψεις μας αυτές έχουν ήδη ενοχλήσει τη Διοίκηση του Οργανισμού. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Κε Μπιζιωτά η Μαρίνα μας έχει χαρακτηρισθεί Ναυταθλητική και έτσι πρέπει να παραμείνει. Πρέπει να αποκατασταθεί η νομιμότητα στη Μαρίνα άμεσα.  Οι καθυστερήσεις,  και  η αδιαφάνεια, πρέπει να πάρουν ΤΕΛΟΣ. Είναι ένα μεγάλο περιουσιακό απόκτημα για την πόλη και πρέπει να αξιοποιηθεί γρήγορα.

Ο ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος»  είναι ο διαχειριστής και έχει την ευθύνη να πιστοποιεί ποιά και πόσα πραγματικά  ναυταθλητικά σκάφη έχουν οι Όμιλοι, πόσα πρέπει να είναι μηχανοκίνητα, πόσες θέσεις δικαιούται ο καθένας . Ο νόμος είναι ξεκάθαρος , ας εφαρμοστεί.

Πόσα χρήματα είναι τα ανταποδοτικά τέλη που πρέπει να πληρώσουν οι Όμιλοι  στο Δήμο Καλλιθέας. Τι  ρεύμα και νερό έχει καταναλωθεί μέχρι σήμερα και από  ποιούς.  Απλά πράγματα, ας τελειώνουμε πια.  Θολές και ασαφείς λύσεις και καθυστερήσεις,  άλλους σκοπούς εξυπηρετούν όπως και στο παρελθόν και άλλες τσέπες γεμίζουν.

Γιαυτό και ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως αντίστοιχο παράδειγμα  την περίπτωση του ΟΤΕ,  που καθυστερούσε , την εποχή της έναρξης της,  την  κινητή τηλεφωνία!!!!

Αντί ο κ. Πρόεδρος του ΟΠΑΑ  «Γιάννης Γάλλος» και ο κ. Δήμαρχος να εκβιάζουν τους  Ομίλους  κλείνοντας  το ρεύμα ας τους επιμερήσουν τι πρέπει να πληρώσουν από τα ανταποδοτικά  τέλη, και ας εφαρμοστεί  ο ΕΣΟΑΠ. Πρέπει σύντομα να αποκατασταθεί η Νομιμότητα στην Μαρίνα. Υπάρχει ένα χωροταξικό σχέδιο για το ποιό κτήριο ανήκει και σε ποιό Όμιλο, επιτέλους πρέπει να εφαρμοστεί.

Τώρα που ο ιδιοκτήτης της Μαρίνας η Περιφέρεια Αττικής έχει τα γραφεία του στη Μαρίνα , ας αποκαταστήσει την Τάξη και την Νομιμότητα .

Η Μαρίνα μας, η Μοναδική Δημοτική Ναυταθλητική Μαρίνα στην Ελλάδα πρέπει να παραμείνει Ναυταθλητική και ο Δήμος μας να συμβάλει στην ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού στην  πόλη μας σε συνεργασία με τους Ομίλους.                                                                                                                Να δημιουργηθεί το Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο που πρέπει να είναι στόχος όλων μας με τις συνεργασίες και τη βοήθεια των Ομίλων και τώρα που τα έργα της Περιφέρειας Αττικής ξεκινούν για την ανάπλαση και αξιοποίηση της παραλίας και η πόλη αποκτά πάλι μέτωπο στη θάλασσα, στόχος μας πρέπει να είναι η ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού  και του Τουριστικού Ναυταθλητισμού  διοργανώνοντας μαζί με τους Ομίλους Διεθνείς Ναυταθλητικούς  Αγώνες στον ομορφότερο όρμο της Ελλάδας.

 

 

Πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχει ιδιωτικοποίηση σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου

 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση  είναι ένας Δημοκρατικός Θεσμός είναι ο πιό κοντινός θεσμός στο πολίτη, έχει λοιπόν έναν διαφορετικό ρόλο από τον ιδιωτικό τομέα.

Ο ρόλος της ΤΑ είναι να προσφέρει υπηρεσίες στον πολίτη πρώτα ποιοτικές και μετά δωρεάν και όπου δεν είναι δυνατόν, υπηρεσίες χαμηλού κόστους, σε αντίθεση με τον ιδιώτη που σκοπό και στόχο έχει το κέρδος.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν να ιδιωτικοποιηθούν υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και κατά συνέπεια και του Δήμου μας.

Κε Μπιζιωτά αυτή είναι μια άλλη νεοφιλελεύθερη αντίληψη και αφορά αυτούς που δεν πίστεψαν ποτέ στο λαικό θεσμό της ΤΑ.  Έτσι σκέπτονται όλοι αυτοί που δεν οραματίστηκαν αυτό το θεσμό, που δεν τον θεώρησαν ποτέ έναν απο τους πυλώνες της Δημοκρατίας και δεν συνέβαλαν ποτέ στη αυτοτέλειά του. Ο κ. Κάρναβος και οι συνεργάτες του ανήκουν σε αυτούς.

 

 

Ο  Τίτλος της Δημοτικής σας παράταξης  είναι «Όλα για την Καλλιθέα μας» αυτό τι σημαίνει εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και τι σημαίνει η επικοινωνία που παρατηρούμε ότι έχετε με τις άλλες παρατάξεις .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Η παράταξη μας Κε Μπιζιωτά έχει τον τίτλο «Όλα για την Καλλιθέα μας» και σήμα της ένα καραβάκι ιστιοπλοϊκό . Δεν είναι τυχαίο.

Οι Άνθρωποι που ιδρύσαμε αυτή την παράταξη είχαμε ένα όραμα και στόχο να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πόλη που αγαπάμε. Πραγματικά αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο να ξαναγίνει η πόλη μας παραθαλάσσια έτσι όπως τη γνωρίσαμε. Προσπαθούμε να απαντήσουμε,  να δώσουμε  λύσεις για την ανάπλαση της παραλίας μας και πως θα γίνει η διαχείριση της, έτσι ώστε η  Καλλιθέα να βγει και πάλι στη θάλασσα.

Γιατί η θάλασσα ήταν πάντα η Ελπίδα και το μέλλον του Έθνους.

Η παράταξη μας  είναι μια παράταξη πραγματικά Ανεξάρτητη ,πολυσυλλεκτική που δεν στηρίχθηκε από κανέναν πολιτικό φορέα όπως γνωρίζετε.                                                                Οι υποψήφιοι τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μας ανήκαν και ανήκουν σε όλο το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων του Δημοκρατικού Τόξου.

Έχουμε πραγματικά εδώ και αρκετό καιρό επικοινωνία και συνεργασία θα τολμούσα να πω και με άλλες παρατάξεις της Αντιπολίτευσης όπως και με κινήσεις  πολιτών με στόχο να συμφωνήσουμε και να συνεργαστούμε για όλα αυτά που μας ενώνουν.

Ανησυχούμε για το μέλλον  της πόλης  που κατοικούμε όπως θα διαπιστώσατε στη συγκέντρωση της παράταξης μας στο Δημοτικό Θέατρο όσοι παρευρέθηκαν  και χαιρέτησαν την εκδήλωση έδωσαν ένα μήνυμα ότι πρέπει να δημιουργηθεί  μία συμπόρευση ανατροπής  της Διοίκησης Κάρναβου  που θα δώσει τέλος  στις  πρακτικές ιδιωτικοποίησης ,  στις απευθείας αναθέσεις , στις προκλητικές προσλήψεις  φίλων και συγγενών.

Μέσα από  διάλογο  να βρούμε τι μας χώρισε και τι μας ενώνει , έτσι ώστε το 2019  να είναι το Τέλος της Διοίκησης Κάρναβου  και η αφετηρία μιας νέας αρχής για την Καλλιθέα μας και για τις δυνάμεις εκείνες που οραματίζονται μία πόλη της συνοχής,  της αλληλεγγύης μία πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο. Μία πόλη σύγχρονη Ευρωπαϊκή με προοπτικές  ανάπτυξης.

 

Υπάρχει σήμερα κοινωνική πολιτική στο Δήμο

 

Κοινωνική πολιτική στο Δήμο μας υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα έχουμε μια κακή διαχείριση της Κοινωνικής Πολιτικής από την σημερινή διοίκηση.

Ο Δήμος μας είχε πολλές δομές κοινωνικής πρόνοιας όπως οι Παιδικοί Σταθμοί και μάλιστα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, τέσσερα ΚΑΠΗ και προγράμματα όπως τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης – Βοήθεια στο σπίτι αλλά και δομές και θεσμούς που δεν έχουν άλλοι Δήμοι στη χώρα.  Τα Δημοτικά μας Ιατρεία  (στο αναπαλαιωμένο κτήριο Ανδρομάχης 100), «ο Θησέας» η μοναδική δημοτική δομή απεξάρτησης.  Το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας, είχε Παιδικά Κέντρα, θεσμό πρωτοποριακό που η διοίκηση Κάρναβου κατήργησε, ένα θεσμό που στήριζε τη μη εργαζόμενη μητέρα ή τη μητέρα που δεν μπορούσε να αποδείξει ότι εργαζόταν.

Η διοίκηση Κάρναβου βρήκε πολλές δομές που δημιουργήθηκαν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης καθώς και συνεργασίες με την Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου, συνεργασίες με κοινωνικούς φορείς και εθελοντές, τρία παντοπωλεία – φαρμακεία – ιματιοθήκη και άλλα πολλά και τι έκανε? Έκοψε κορδέλες ξαναεγκαινιάζοντας τα Δημοτικά Ιατρεία που υπήρχαν από την εποχή του Γ.Κυριόπουλου  δημιουργώντας το Δίκτυο Υγειών Πόλεων του Κου Πατούλη και επιχείρησε να βάλει στα Δημοτικά Ιατρεία το παραταξιακό του δίκτυο αλληλεγγύης , ένα καθαρά ρουσφετολογικό δίκτυο που έστησε προεκλογικά εξυπηρετώντας μέλη και φίλους της παράταξής του.

Η σθεναρή αντίδραση όμως των εργαζομένων στο δήμο μας που υποστήριξαν ότι όποιος γιατρός μπαίνει στα Ιατρεία του δήμου θα πρέπει να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες εν μέρει  ματαίωσε τα σχέδια του.

Στις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων ο Δήμος μας έδινε δωροεπιταγές στους άπορους συμπολίτες μας τις οποίες εξαργύρωναν σε μεγάλα Super Markets της πόλης μας.            Σήμερα οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας τις εξαργυρώνουν στο οικόπεδο του πρώην πλυντηρίου του ΙΚΑ, στην ουρά, στο κρύο, τη βροχή και σε κοινή θέα με λιγοστά και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα και  όλα αυτά για επικοινωνιακούς λόγους και για την εξυπηρέτηση γνωστού προμηθευτή και όχι των συμπολιτών μας.

Η επιτυχημένη συνεργασία που ο Δήμος μας είχε με το σύλλογο Αιμοδοτών Κοινωνική Αλληλεγγύη, αντί να συνεχιστεί διεκόπη και μάλιστα συγκρουσιακά σε βάρος της κοινωνικής αυτής παροχής.

Αυτά τα λίγα παραδείγματα που σας ανέφερα και άλλα πολλά αναδεικνύουν το ερώτημα :  Ανικανότητα ή επικίνδυνη προχειρότητα άσκησης διοίκησης ;  Μικροπολιτική και πελατειακές σχέσεις;  σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα για τον  Άνθρωπο, την Οικογένεια και μάλιστα σε εποχή Οικονομικής και Ανθρωπιστικής Κρίσης.

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και Καλλιθέα απλά συνυπάρχουν σήμερα . Πιστεύετε ότι η διοίκηση του Δήμου έχει καταφέρει να δημιουργήσει τέτοια σχέση με το Δήμο αφού υπάρχει μέλος και στο Δ.Σ  ο Δήμαρχος Καλλιθέας προς όφελος της πόλης.

 

Το Ιδρυμα είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες και για την πόλη και πρέπει να γίνει μέρος της Πολιτιστικής της Ταυτότητας.

Για να συμβεί όμως αυτό, ο Δήμος  Καλλιθέας πρέπει να δημιουργήσει Δεσμούς και να προτείνει  Θεσμούς,  με επίκεντρο τη Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Το ΚΠΙΣΝ, είναι έργο βέβαια  Υπερτοπικού Χαρακτήρα, βρίσκεται όμως στις Τζιτζιφιές της Καλλιθέας. Οι Τζιτζιφιές ήταν μια περιοχή μέχρι χθες υποβαθμισμένη και συνώνυμη  του Ιππόδρομου, των στάβλων και μιας εικόνας εγκατάλειψης. Σήμερα μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελλάδας και γιατί όχι και της Ευρώπης.

Ολα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Δήμος μας θα διαχειριστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα αυτή τη μεγάλη  πολιτιστική ευκαιρία.

Η παρουσία του Δημάρχου στο ΔΣ του Ιδρύματος του δίνει αυτή τη δυνατότητα  που μέχρι στιγμής δεν έχει αξιοποιηθεί.

 

Σήμερα η Καλλιθέα έχει ανάπτυξη;

 

Κε Μπιζιώτα εσείς βλέπετε ανάπτυξη στην πόλη μας;

Όταν μια πόλη δεν είναι προσιτή, δεν είναι ελκυστική στον άνθρωπο, τότε σταματά να έχει και ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο.

Όταν οξύνεται το κυκλοφοριακό, η εγκληματικότητα, όταν δυσκολεύει η προσβασιμότητα, επικρατεί ηαυθαιρεσία και η αναρχία σε όλα, όταν ο καθένας κάνει ανεξέλεγκτα ότι θέλει και η πόλη κάθε μέρα χάνει την ταυτότητά της, ποιός θα έρθει να επενδύσει σ’αυτή την πόλη;

Εκτός των επενδύσεων στο παραλιακό μέτωπο από την Περιφέρεια Αττικής και των έργων από το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οι μόνες επενδύσεις που έχουν γίνει στην πόλη είναι Μπαρ, Καφέ και άλλες επιχειρήσεις Εστίασης.  Με αυτού του είδους τις επενδύσεις μια πόλη δεν αναβαθμίζεται αλλά υποβαθμίζεται.

Το βλέπετε άλλωστε παντού γύρω σας. Μια τραγική αλλαγή συμβαίνει ακόμη και στους Κεντρικούς Δρόμους της πόλης μας.

 

Συμφωνείτε με τον ελλιμενισμό πλοίων στην παραλία;

 

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι εμείς διαφωνήσαμε και διαφωνούμε με τον ελλιμενισμό των Ημεροπλοίων στη παραλία των Τζιτζιφιών και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αποτρέψει τον ελλιμενισμό πλοίων ημερήσιας κρουαζιέρας.

Καταγγείλαμε την τροποποίηση του κανονισμού που έγινε εν κρυπτώ και χωρίς να ενημερωθούν οι Αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων όπως και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΑ  «Γιάννης Γάλλος  καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.
Εμείς Κε Μπιζιώτα στο Δημοτικό Συμβούλιο διατυπώσαμε τους φόβους μας ότι η Ναυταθλητική μας Μαρίνα θα μετατρεπόταν κρυφά και σιγά-σιγά σε  Τουριστικό Λιμένα και δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

Ο Κος Δήμαρχος με καμάρι ανακοίνωσε ότι η πόλη μας γίνεται τουριστικός προορισμός.  «Καθρεφτάκια  για  Ιθαγενείς» του απαντήσαμε.  Τι  όφελος θα υπάρξει; Τι θα επισκεφθούν στη πόλη μας οι τουρίστες;;;  Το μόνο που θα συμβεί είναι η αύξηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης από την διέλευση των πουλμαν και προβλήματα   στη Μαρίνα όπως ήδη συμβαίνει.

Συνωστισμός και επιβάρυνση της πόλης λοιπόν και απευχόμαστε να συμβεί το εφιαλτικό σενάριο που διηγηθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα κρουαζιερόπλοια, ημερόπλοια όπως με διόρθωσε ο Κος Δήμαρχος,  έχουν προς το παρόν προορισμούς   Ύδρα – Σπέτσες – Πόρο – Αίγινα. Η  Ναυταθλητική μας Μαρίνα μετατρέπεται σε Τουριστική Αποβάθρα , προκαλείται μόλυνση του θαλάσσιου χώρου με κίνδυνο βλάβης της υγείας των προσκόπων και των ναυταθλητών, αλλά και με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος γιατί δεν υπάρχει το απαιτούμενο βάθος για την προσάραξη μεγάλων πλοίων.

Γνωρίζετε Κε Μπιζιώτα ότι ήδη έχουν επιβληθεί πρόστιμα στο Δήμο  από το Λιμεναρχείο και την Περιφέρεια  Αττικής.

 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση  κατά τη γνώμη σας πρέπει να  έχει κομματική ταμπέλα;

 

Όπως σας είπα και πριν η ΤΑ είναι ένας Θεσμός της Δημοκρατίας. Ένας θεσμός ο οποίος υπηρετεί τον πολίτη.  Είναι ένας από τους πυλώνες της Δημοκρατίας και άρα σαν τέτοιος δεν πρέπει να έχει κομματική ταμπέλα.

Οι  Αυτοδιοικητικοί εκλέγονται για να υπηρετούν την πόλη και τους πολίτες και να διαχειρίζονται την καθημερινότητά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σαν άτομα μπορούν και κατά τη γνώμη μου πρέπει να έχουν ιδεολογική ταυτότητα και πολιτικές απόψεις και ιδέες, όμως το συμφέρον της πόλης και των δημοτών πρέπει να είναι έξω και πέρα από την πολιτική ή κομματική εάν θέλετε ταυτότητα.

Και θα πρέπει οι  αυτοδιοικητικές δυνάμεις και οι άνθρωποι που  καλούνται να συνεργαστούν  να έχουν ως προτεραιότητά τους τον  Άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι την κομματική τους ταυτότητα.

 

Η Συγκέντωσή σας ήταν μια πρόσκληση « Με ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων δίνουμε απαντήσεις στα σύγχρονα προβλήματα της πόλης μας»    Ακούγεται όμως ότι ετοιμάζεται η δημιουργία μιας νέας παράταξης προερχόμενη από την παλιά παράταξη του κ.  Ασκούνη. Τι απαντάτε;

 

Η πρόσκληση και το μήνυμα της συγκέντρωσης ήταν ξεκάθαρο. Το μήνυμα του  Π   Δημάρχου Γ. Κυριόπουλου επίσης.

Η παρουσία και το μήνυμα που έδωσαν οι επικεφαλής των παρατάξεων ήταν επίσης καθαρό. Το 2019 πρέπει να είναι το τέλος της Διοίκησης Κάρναβου.

Ότι όσο παραμένει αυτή η Διοίκηση καταστρέφει – γκρεμίζει  όσα  με αγώνες και πολλή δουλειά όλοι μαζί είχαμε κτίσει.

Η μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας και μάλιστα σε μια βροχερή μέρα και  σε μέρα μιας μεγάλης Γενικής Απεργίας έδωσε ένα καθαρό μήνυμα προς όλους μας!!!! Τα χειροκροτήματα κάθε φορά που ακούγονταν οι λέξεις ενότητα – συμπόρευση δήλωναν την πρόθεση αυτού του κόσμου να συμβάλει σ’αυτή την προσπάθεια.

Η υποψηφιότητα μου Κε  Μπιζιώτα το 1994 σηματοδοτούσε την ενότητα της Παράταξης Κυριόπουλου και αργότερα εργάστηκα και στήριζα την ενότητα της Παράταξης Ασκούνη για πολλά χρόνια!!!!!

Τώρα είναι η σειρά και  άλλων να συμβάλλουν στην συμπόρευση και την ενότητα των δυνάμεων  και των ανθρώπων εκείνων που αγαπούν και ανησυχούν γι’αυτή την  πόλη και τους  πολίτες.

Το ποιός έκανε τη διάσπαση το 1998 είναι γνωστό.

Το ποιός υποσχέθηκε σε ποιους  και σε πόσους  το 2014 επίσης γνωστό.

Ποιός μεθόδευσε και για ποιούς λόγους στη διάσπαση το 2014 είναι  γεγονότα γνωστά σε όλους μας πιά.

Ποιός εξαγόρασε, ποιός εξαγοράστηκε, ποιός  συνωμότησε ποιός αντάλλαξε, ποιός εξαργύρωσε, ποιός συκοφάντησε, ποιός λάσπωσε  ………..

Όμως αυτά αποτελούν παρελθόν. Εγώ έχω κάνει τις υπερβάσεις μου και  εξακολουθώ γιατί όλους εμάς σήμερα  μας ενδιαφέρει το Αύριο της Πόλης και των συμπολιτών μας.

Η κοινωνία σήμερα μας παρακολουθεί με αγωνία και  όχι  μόνο  ζητά, αλλά απαιτεί συμπόρευση  όλων των δυνάμεων που έχουν κοινό πρόσημο  τον  Άνθρωπο και με έναν και μόνο στόχο, το 2019 να είναι το τέλος της Διοίκησης Κάρναβου.

Κάθε άλλη προσπάθεια νέας διάσπασης, τορπιλίζει την προσπάθεια συμπόρευσης και γεφύρωσης του χάσματος που μεθοδευμένα  δημιουργήθηκε και άλλους σκοπούς εξυπηρετούσε και μας οδήγησε στην ήττα.

Αυτή η  φορά πρέπει όλους μαζί να μας βρει ενωμένους και συμπορευόμενους, ανάχωμα στα σχέδια μιας νέας διασπαστικής προσπάθειας.

Ας  αναλάβουμε τις ευθύνες μας όλοι, ο καθένας στο μερίδιο που του αναλογεί!!!

Facebook Comments Box

Απάντηση