Καιρός: Αναμένεται ηλιοφάνεια- Πάνω από τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία.

Αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Η ορατότητα κατά έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 20, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 11 έως 23 (στη Ρόδο τοπικά έως 24), στις Κυκλάδες από 10 έως 19 και στην Κρήτη από 8 έως 22.

Οι άνεμοι , σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ από το μεσημέρι όμως θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τα 4 και τοπικά τα 5 μποφόρ.

Facebook Comments Box

Απάντηση