Καλλιθέα – Άγιοι Ανάργυροι 3-0

Στην 2η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής – και πρώτη επίσημη εντός έδρας αναμέτρηση – η ομάδα μας υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, τους Αγίους Αναργύρους, όπου και επικράτησε με σκορ 3-0.
Η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα και έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε στο 40΄ λεπτό ο Μακρυγιάννης με προβολή, ύστερα από παράλληλη συρτή σέντρα του Στούπη μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Μαρουκάκης με σουτ έξω από τη περιοχή στο 65΄ λεπτό, ύστερα από παράλληλη συρτή σέντρα του Στούπη, με τον Μακρυγιάννη να «προσποιείται» και να αφήνει την μπάλα στον Μαρουκάκη, ο οποίος είχε ελεύθερο οπτικό πεδίο να σουτάρει.
Το τρίτο γκολ πέτυχε με πλασέ μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Μουρελάτος στο 83΄ λεπτό, ύστερα από διαγώνια πάσα του Στούπη.
Η Καλλιθέα παρατάχθηκε ως εξής : (προπονητής Νίκος Παντέλης) Φαρμάκης, Βιδάλης, Κρητικός, Καλύβας, Ντρούγκας (89΄ Αγγελόπουλος), Βελέτης, Στούπης, Κώστας, Βασιλειάδης (75΄ Γκρόσιος), Μακρυγιάννης (81΄ Μουρελάτος) και Μαρουκάκης (89΄ Αγάθης).
Οι Άγιοι Ανάργυροι παρατάχθηκαν ως εξής : (προπονητής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Χανιώτης, Κατσίβελας (64΄ Μαντίκος), Βυζανιάρης, Κατσάρας, Ανδρέου (63΄ Γεωργαντώνης), Μαυροματάκης, Τουλουβασίλης (55΄ Λαθούρης), Ντούνης, Καμπόσος, Σεχολάρι και Μπέκος (46΄ Λάλα).
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής :
Πανθηραϊκός-Ηλυσιακός 1-0
Ερμής Κορυδαλλού-Κερατσίνι 0-1
Ακράτητος-Άγιος Ιερόθεος 1-2
Άνω Μερά-Εθνικός 0-0
Κηφισιά-ΑΕ Μοσχάτου 0-1
Φωστήρας-Θύελλα Καμαρίου 1-1

πηγή: http://www.gskallithea.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση