Κοινωνία

Μαζί με τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου στα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου οι βουλευτές Σύριζα Νοτίου Τομέα

Τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου επισκέφθηκαν οι βουλευτές Νοτίου Τομέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προκειμένου να ενημερωθούν για τα έργα ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου.

Συγκεκριμένα, χτες, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου στο γραφείο του και συζήτησαν θέματα που αφορούν την πόλη μας, με προτεραιότητα τα έργα της Παραλίας. Ο κ. Παππάς ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την πρόθεση των βουλευτών του Νότιου Τομέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να επισκεφθούν το σημείο των έργων στην παραλία με την παρουσία του Δημάρχου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και το παρών έδωσαν οι βουλευτές Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου, Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας και Ραλλία Χρηστίδου και ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ενημέρωσε τους Βουλευτές για το κοινό, ομόφωνο, ψήφισμα των Δημοτικών Συμβουλίων Μοσχάτου-Ταύρου και Καλλιθέας στο οποίο οι δύο Δήμοι ζητούν να συνεχιστούν τα έργα ανάπλασης άμεσα, με τον υπάρχοντα σχεδιασμό και να διατηρηθεί ο ανοιχτός και δημόσιος χαρακτήρας της Παραλίας για όλους τους πολίτες.

Οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εξέφρασαν την υποστήριξη τους στον αγώνα μας για την ολοκλήρωση των έργων και την παράδοση της Παραλίας στους πολίτες.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ

Απάντηση