ΚοινωνίαΝεολαίαΠεριφέρειες

ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα πολυτελές, μαύρο, σπορ αυτοκίνητο Corvette κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ύψος της Γλυφάδας ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν από την υπερβολική ταχύτητα, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ένας 25χρονος Νάσος Καρανίκας, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα. Ο νεαρός χτύπησε σε κολόνα και κατέληξε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο. Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω και βιντεοληπτικά υλικά, οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος.

ο Τραγικός πατέρας στο star

«Αφού δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις, γιατί σοκάρεσαι; Γιατί δεν πέφτει κάτω από το αυτοκινήτο μόλις ανοίξει η πόρτα και να κάτσεις εκεί, αφού είσαι σε σοκ. Όταν ένας άνθρωπος έχει σοκ μπορεί να πάρει τα πόδια του, να πάει απέναντι να φύγει; Όχι, για μένα, όχι. Όταν παθαίνεις σοκ μένεις εκεί» είπε ο πατέρας του Νάσου στο Star.

«Όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο μένεις εκεί, όταν χτυπάς έναν άνθρωπο μένεις εκεί, μένεις εκεί όταν τον χτυπάς. Δε φεύγεις» είπε.

Ο ίδιος δε μπορεί να δεχτεί τον ισχυρισμό του. «Δεν ξέρεις ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή τι κάνει; Αλλά εκ του αποτελέσματος βγαίνει ενώ είχε κάνει ένα μεγάλο κακό, χτύπησε το παιδί μου και το παράτησε, τώρα έρχεται και κάνει δεύτερο ατόπημα, αντί να το απαλύνει, κάνει δεύτερο και λέει δεν κατάλαβα τι έγινε» είπε.

διάβασε και αυτό  Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων

«Όπως σκότωσε το παιδί μου και το άφησε και δεν το πήγε στο νοσοκομείο έρχεται και κάνει τέτοια δήλωση, σα να το σκοτώνει δεύτερη φορά» είπε ο πατέρας.

Εικόνες – ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας

Το Open Tv εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν ντοκουμέντα για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα.

Facebook Comments Box

Απάντηση