App Icon

ΟΙ Δρόμοι Αφήγησης από το ΠέΖΟ και τον Δήμο Καλλιθέας…

Στην πλατεία Κύπρου πραγματοποίηθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020  η παρουσίαση της πρώτης δράσης των  «Δρόμων Αφήγηση». Η οποία είναι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του πολιτιστικού Σύλλογου ΠέΖΟ (Πολιτισμού-Εθελοντισμού Ζωής Όραμα) σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και ιδιαίτερα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κώστα Καλογερόπουλο. Η δράση συμπεριλάμβανε εκτός της αφήγησης παλιών κατοίκων της Καλλιθέας για τις γειτονιές πού έμεναν και την φιλοτέχνηση των οδών με ζωγραφιά ,με ένα διαφορετικό τρόπο ώστε να δείχνουν και τις προσωπικότητες η τις τοποθεσίες που έδωσαν το ονομα τους, στις οδούς. Στην εκδήλωση παρευρισκόταν και ο γνωστός Καλλιθεάτης φωτογράφος Ανδρέας Ανδρεόπουλος μαζί με κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες της Καλλιθέας από το φωτογραφικό αρχείο του.

  Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με την παρουσίαση της δράσης από την πρόεδρο του συλλόγου ΠέΖΟ Στέλλα Γεωργίου και το  κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο,  και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Κώστα Καλογερόπουλο. Χαιρετισμό απεύθυναν εκτός των μελών του Δ.Σ του συλλόγου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κώστας Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας Ανδρέας Αναστόπουλος ό οποίος προανήγγειλε και μια δράση σε συνεργασία με το σύλλογο ΠέΖΟ του εμπορικό συλλόγου. Παραθέτουμε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα όπως τραβήχτηκε ερασιτεχνικά από εμάς από τις ομιλίες αλλά και φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος&Καθαρίοτητας Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Προοπτική ΖΩΗ Κώστας Ασκούνης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» & Υπεύθυνος της Τοπικής Ανάπτυξης Μανώλης Κωστάκης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Καλαμπαλίκης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας Γιώργος Κουτσογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Αθηνά Εξάρχου, Γιώργος Μαργωμένος, Νίκος Ηλιάδης, Έλενα Αυγερινού, Ευσεβία Κοσμίδου , Νανά Ιορδανίδου και Θεόδωρος Παπαθανασόπουλος, καθώς επίσης οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι   Αρχοντία Αλεξίου, Αγγελική Αθανασακοπούλου, Δημήτρης Γκίκας και Κατερίνα Αδαμοπούλου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαρίκλεια Ρόκα, Παναγιώτα (Πέννυ) Σακελλαριάδου, Φωτεινή Χαλαστάνη Νικόλας Γιατράς και Τάσος Παπουλίδης, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων  Παναγιώτης Ντάβαρηςο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας Γιάννης Παπαργυρίου , η Γενική Γραμματέας  Βάσω Κολυβίρα και Μάνια Μπικώφ. η Πρόεδρος του Παγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθήνας Άντα Ζαφειρέλλη, η Πρόεδρος της Αδελφότητος Ποντίων «Παναγία Γουμερά» Ελένη Γρηγοριάδου, καθώς και η  Χριστίνα Χόνδρου από το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλλιθέας αλλά και ο δημοσιογράφος ιδιοκτήτης του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τάσος Ράντος.

https://www.facebook.com/ad_center/create/ad/?entry_point=www_consolidated_promote_button&page_id=1386615844739601

διάβασε και αυτό  Αθήνα - Νέα Υόρκη σε εικαστικό διάλογο: Πρόσωπα του Ήρωα Έργα φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και του Parsons School of Design θα εκτεθούν τον Ιούλιο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Lincoln Center

ρεπορτάζ Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνέστησε σήμερα στα κράτη μέλη να μη…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel