Αστυνομικά

Παλαιό Φάληρο Ληστές φίμωσαν οικογένεια και την λήστεψαν

Εφιαλτικές ώρες έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης γονείς και τα δύο μικρά παιδιά τους, στο Παλαιό Φάληρο, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Οι κακοποιοί φίμωσαν και έδεσαν τα παιδιά, τη μητέρα και τον πατέρα και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι, όπου βρήκαν χρήματα και κοσμήματα και αφού τα άρπαξαν, εξαφανίστηκαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας, έφτασε στην πολυκατοικία, όπου διέμενε ο ίδιος και η οικογένειά του. Εκεί τον περίμεναν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά τον ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και εν συνεχεία τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

Οι δράστες τους έδεσαν όλους,  και αφού έψαξαν στο σπίτι, απείλησαν την οικογένεια,  προκειμένου να αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Όπως μεταδίδεται, οι δράστες αφαίρεσαν μετρητά και κάποια χρυσαφικά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Από το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, ενώ η Σήμανση ψάχνει για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι το χτύπημα ήταν προσχεδιασμένο κι ότι οι ληστές παρακολουθούσαν τον πατέρα και ήξεραν τι ώρα σχολάει από τα δουλειά του.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Συλλήψεις σε παράνομα διαδικτυακά μαγαζιά τζόγου

Απάντηση