Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης – Έτσι γυρίζει το χαρτί στην ΑΕΚ – Φέρνει παικταρά για την 11άδα!

«Τελείωσε» του Κρσίτσιτς στην ΑΕΚ, σειρά παίρνει ο «αντί-Σιμόες». Αρκετά τα ανοιχτά μέτωπα στα οποία φαίνεται πως στοχεύει η Ενωση, να τονιστεί πως σίγουρα η διαθέσιμη δαπάνη της για την συγκεκριμένη προσθήκη επ’ ουδενί δεν θα είναι ανάλογη του Σέρβου.

Τρεις+ένας στο προσκήνιο λοιπόν. Ο Παναγιώτης Κονέ, για τον οποίο έχουμε αναλύσει το σκεπτικό των ανθρώπων της ΑΕΚ. Προσθήκη που αν και εφόσον γίνει δεν έχει σε καμία περίπτωση ορίζοντα τη φετινή σεζόν – ελέω της αγωνιστικής απραξίας του διεθνή μέσου – αλλά την επόμενη και ο λόγος που επέστρεψε στη σκέψη των «κιτρινόμαυρων» ο Κονέ δεν είναι άλλος και από την προσωπικότητα του, που θα έχει καταλυτική επίδραση στα αποδυτήρια.

Ο δεύτερος, ο Αλιού Ντιένγκ. Μπερδεμένη ιστορία, με την ΑΕΚ να ασχολείται καιρό με τον μέσο από το Μάλι, αλλά να μην (φαίνεται πως) μπορεί να βρει  άκρη ούτε με την ομάδα του, την Αλζέρ, ούτε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Αν θεωρήσουμε μάλιστα βάσιμες χτεσινές δηλώσεις του 21χρονου χαφ, με τις οποίες ξεκαθαρίζει πως δεν θα πάρει μεταγραφή μέχρι το καλοκαίρι (επιβεβαιώνοντας πάντως τις επαφές με την ΑΕΚ), τότε μάλλον δεν μοιάζει να προχωράει η περίπτωση του.

Ο τρίτος, ο Αλί Ν’ Nτομ. Ο Γάλλος «κόφτης» της Ρεμς, παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της, στα 22 του χρόνια, χωρίς ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, αλλά λογιζόμενος – τουλάχιστον – ως rotation player και με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Μοιάζει περίπτωση ταιριαστή στα αγωνιστικά «θέλω» της ΑΕΚ, οικονομικά όμως δεν είναι εύκολο να θεωρείται ως «φτηνή» επιλογή, οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής που δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα του σαμπιονά και λογίζεται μέρος του rotation της.

Η τέταρτη, η +1 περίπτωση, είναι αυτή που του Αλμπερτ Μπρους,  του Γκανέζου χαφ του Εργοτέλη. Από την Κρήτη οι πληροφορίες λένε πως ο ποδοσφαιριστής είναι «κλεισμένος» στην ΑΕΚ, πληροφορία όμως που οι άνθρωποι των πρωταθλητών δεν επιβεβαιώνουν. Η αλήθεια είναι πως, όπως επισημάναμε και σε χτεσινό μας ρεπορτάζ, η ΑΕΚ μέσω των χρωμάτων που έδωσε πέρυσι για την αγορά (που τελικά δεν έγινε) του Ούγκο Κάιπερς έχει πλέον τη δυνατότητα να «ξεχρεώσει» αποκτώντας όποιον παίκτη των Κρητικών ξεχωρίσει.

Ο 19χρονος μέσος Ιατρούδης είναι μια περίπτωση τέτοια, που η ΑΕΚ ελέγχει απόλυτα, το ίδιο μοιάζει να συμβαίνει και με τον Μπρους, ο οποίος παρότι σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει να έχει το βιογραφικό ή τη δυναμική ποδοσφαιριστή παίκτη για να σταθεί σε ομάδα επιπέδου ΑΕΚ, εν τούτοις παραμένει στο κάδρο, ειδικά αν οτιδήποτε άλλο εξετάζει η Ενωση στη συγκεκριμένη θέση δεν προχωρήσει τελικά.

http://sportdog.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση