ΚοινωνίαΠολιτισμός

Τετράημερη απόδραση στα Κύθηρα με το Επικοινωνία club

Ταξίδι στα Κύθηρα διοργανώνει το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB γιατί στους μοναχικούς καιρούς που όλα οδηγούν στην αποξένωση, πρέπει να αντιτάξουμε την ανθρώπινη επικοινωνία και επαφή όπως αναφέρει, με ‘όπλα’ αλληλεγγύη, συντροφικότητα, χιούμορ, διάλογο, πολιτισμό. Όλα μπορεί να γίνουν αν εμείς γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από μια διαφορετική καθημερινότητα.

Το πρόγραμμα της τετραήμερης απόδρασης έχει ως εξής

Πέμπτη 3/9 Αθήνα – Κύθηρα

Επιβίβαση στο πούλμαν, και αναχώρηση στις 10:00 π.μ. για τη Νεάπολη με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άμεση επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 14:30 π.μ. για Κύθηρα, το νησί της Ουράνιας θεάς Αφροδίτης.
Άφιξη στο λιμάνι Διακόφτι περίπου στις 15:45, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.
Τακτοποίηση στα δωμάτιά και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Παρασκευή 4/9

Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το κεφαλοχώρι Ποταμός, ένα από τα πιό ιστορικά χωριά των Κυθήρων.
Συνεχίζουμε την περιήγηση με κατεύθυνση το Μυλοπόταμο, ένα πανέμορφο χωριό κτισμένο σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού. Τα αγέρωχα πλατάνια & η αρχιτεκτονική του χωριού θα μας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή…
Στο υπέροχο αυτό μέρος θα θαυμάσουμε κι ένα από τα φυσικά αξιοθέατα του νησιού, τον καταρράκτη της Νεράιδας ή φόνισσας. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα κάτω από τα πλατάνια (προαιρετικά).
Το απόγευμα, επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Θεοδώρου, προστάτη του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ διασκέδαση σε παραλιακή ταβέρνα (τοπική ορχήστρα με ζωντανή μουσική). Διανυκτέρευση.

Σάββατο 5/9

Πρωινό, αναχώρηση για άλλη μία όμορφη εκδρομή στο νησί των Κυθήρων.
Θα γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Κυθήρων τη Χώρα με το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Περίπατος μέχρι το Μάτι της Κρήτης (Μεσαιωνικό κάστρο, διάσημο σε όλο τον κόσμο). Ελεύθερος χρόνος για καφέ και ψώνια στα όμορφα μαγαζιά του νησιού.
Το μεσημέρι θα κατηφορίσουμε στο φιλόξενο ψαροχώρι Καψάλι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στα καταγάλανα νερά και να δοκιμάσουμε τις νοστιμιές της περιοχής σε ταβέρνα πάνω στο κύμα. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε προς το Λιβάδι. Επίσκεψη στο περίφημο γεφύρι του Κατουνίου, κτισμένο επί Αγγλοκρατίας το 1822.
Νωρίς το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε τη νυχτερινή ζωή του νησιού. Διανυκτέρευση.

διάβασε και αυτό  Επιστρεπτέα προκαταβολή 2: Ποιοί θα ξαναυποβάλλουν αίτηση και ποιά η παράταση

Κυριακή 6/9

Πρωινό, τοποθέτηση των αποσκευών στο πούλμαν.
Αναχώρηση για την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα Της. Επίσκεψη στη Μονή της Αγίας Μόνης, με την πανοραμική θέα, χτισμένη στην κορυφή του βουνού. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς τον όμορφο Αβλέμονα, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό γεύμα ή καφέ.
Το απόγευμα, άφιξη στο Διακόφτι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Νεάπολη.
Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Αθήνα.

https://epikinoniaclub.gr/

Facebook Comments Box

Απάντηση