1ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας 2019

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο 1ος  Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας (www.kallitheahalf.gr) από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο με τη  συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., ενώ όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την AIMS και την IAAF.

 

Στις αγωνιστικές διαδρομές εκτός των 21,1km έρχονται να προστεθούν τα 5km και το 1km για παιδιά και η σκυταλοδρομία 2Χ10,5 km και 4Χ5,2 km. Ο περιβάλλον χώρος του ΚΠΙΣΝ αλλά και η πλατεία νερού με την Εσπλανάδα της Καλλιθέας αποτελούν την ιδανική διαδρομή για τα 21.100 μέτρα του Ημιμαραθωνίου δρόμου καθώς επίσης και για τη διαδρομή των 5km.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό κομμάτι θα είναι και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών.

 

Η έναρξη των εγγραφών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται  είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα (www.kallitheahalf.gr) είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:30.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Kallithea Half Marathon

Related articles

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ …ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

  Την παρακάτω επιστολή την λάβαμε από μέλος του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Καλλιθέας και μετά από συζήτηση μαζί τους την δημοσιεύουμε θεωρούμε ότι το αίτημα να υπάρχει καλύτερη αξιοποίηση των Εργαστηρίων και περισσότερο οικονομική ενίσχυση τους είναι σημαντικό θέμα. Οσο αφορά τη λειτουργία της Κοινσεπ με την οποία λειτουργούν τα εργαστήρια είναι σημαντικό να […]

Εκδηλώση στο senso cafe

Μένω μακριά από το σώμα σου Μέρες ή μήνες χωριστά Τι είναι ο χρόνος πως ορίζεται Δίχως αγάπη κι αγκαλιά Μένω μακριά από τα όνειρα Τι να τολμήσω πια να δω Χίλια σκοτάδια με τυλίξανε Κι από μια σκέψη θα πνιγώ Πότε θα σε δω Τι να περιμένω Πες μου αν θα σωθώ Πες μου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *