22ης Μαρτίου 2019 για την Εθνική Επανάσταση τής 25ης Μαρτίου 1821

Το Δελτίο τύπου μας απέστειλε η Δημοτική παράταξη Ελληνική Αυγή Καλλιθέας για την 25ηΜαρτιου

22ης Μαρτίου 2019 για την Εθνική Επανάσταση τής 25ης Μαρτίου 1821 και την Παλιγγενεσία τού Ελληνισμού. Δημοτική Παράταξη Καλλιθέας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ». Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ. Γραφείο Τύπου. Υπεύθυνος Τύπου: Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Τηλ : 6977279628 Email : karachalios.spiros@gmail.com Έχουν περάσει 198 χρόνια από την εξέγερση τού Ελληνικού Γένους ενάντια στον ζυγό των Οθωμανών Τούρκων, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, προκειμένου να γενούμε ελεύθερο Έθνος.

Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όλοι οι τρανοί ήρωες τού καιρού εκείνου, λίγοι στην αρχή όπως πάντα, μιας και όλα στην ελληνική κοινωνία τα πλάκωνε η σκλαβιά, αποφάσισαν να συντρίψουν τούς Τούρκους και τούς συμμάχους τους. Να λευτερώσουν πάσα ελληνική γη. Η Εθνική μας Επανάσταση το Εικοσιένα έγινε για να αναστηθεί η Ελληνική Φυλή σε όλα τα πατρογονικά της εδάφη. Και τότε ενέσκηψαν δύο στημένα κουσούρια που μάς θυμίζουν τα σημερινά χρόνια.

Τα δανεικά χρήματα των δήθεν συμμάχων και οι έξωθεν κατευθυνόμενοι ελληνόφωνοι πολιτικοί με τούς διχασμούς τους. Το δε όνειρο που είχε στα 1821 ο Ιμπραήμ Πασάς να γεμίσει τη χώρα με ισλαμιστές φελάχους, το κάνουν σήμερα πραγματικότητα οι πολιτικοί τού μνημονιακού καθεστώτος με τις παράνομες μετακινήσεις ξένων πληθυσμών. Κι αν προδότες βάλανε φυλακή τον Εθνάρχη Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, οι Αγωνιστές τής Εθνικής μας Επανάστασης αναστήσανε την Ελλάδα, έστω και με τις προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες μας ακόμη αιχμάλωτες, για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Διότι οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Πατριώτες. Αγαπούνε τον Ελληνικό Εθνικισμό που μάχεται για τις Αξίες μας. Κι αν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θέλουνε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, εμείς δίδουμε όρκο ιερό ότι θα διαφυλάξουμε την Καλλιθέα μας ως κληροδότημα που ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά μας, ανήκει αποκλειστικά στην Ελληνική Φυλή. Δόξα και Τιμή στους Αθάνατους Ήρωες τού 1821.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με δύο εγκυκλίους που έστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: