Βγαίνουν οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ σήμερα στις επίσημες ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά αναμένεται να υπάρχζει ανακοίνωση για την μη υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.  Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έκτακτη ενημέρωση, θα τονιστεί ότι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας θα είναι σε χώρους όπως είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σινεμά-θέατρα, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

kalitheapress gr

Ταυτόχρονα, θα υπάρξει ισχυρή σύσταση για χρήση της μάσκας όταν υπάρχει συνωστισμός σε εξωτερικούς χώρους και όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. Παράλληλα θα τονιστεί ότι  η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, και  το ωράριο καταργούνται  από 1η Ιουλίου, όπως είχε προαναγγελθεί ήδη από τις αρχές του μήνα.

Παράλληλα όσο αφορά τα self test, οι  αλλαγές που θα αναφερθούν,   από 1η Ιουλίου όσοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους δεν θα υποχρεούνται να κάνουν self test, με σκοπό να μεταβούν στην εργασία τους κάθε εβδομάδα, ή να ταξιδέψουν, αρκεί να έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση.

ρεπορτάζ Λένα Προδρομίτη

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  27 Δεκέμβρη 2020 ΕΟΔΥ ανακοίνωση 53 θάνατοι...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Υποψήφια ως «Europe’s Leading Seaside Metropolitan Destination», στον καταξιωμένο τουριστικό…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel