3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Μαραθώνιος ταινιών Αθηνών (Athens Marathon International Film Festival),

 O Δήμος Καλλιθέας φιλοξενεί, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας Καλυψώ. (Γρηγ. Λαμπράκη 9 και Καλυψούς), το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Μαραθώνιος ταινιών Αθηνών (Athens Marathon International Film Festival).  Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 7 μ.μ. και διαρκούν έως τις 11.00 μ.μ.

Θα προβληθούν συνολικά  106 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 31 χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλων των ειδών τις ταινίες όπως κωμωδίες, αισθηματικές, περιπέτειες, αστυνομικές, τρόμου, θρίλερ, επιστημονικής φαντασίας και κινουμένων σχεδίων. Εκτός από τις ταινίες μυθοπλασίας υπάρχουν τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) καθώς και πειραματικές.  Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού,

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Γιώργος Μπλετσάκης Ρίχνω Αυλαία

Απάντηση

Recommended
Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης βραβεύθηκε από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: