App Icon

75 καλλιτέχνες εύχονται για τα Χριστούγεννα και το 2021 στην εκπομπή “Ηθοποιός σημαίνει Φώς” (Alma radio.gr) του Βασίλη Σαμαριτάκη και στην www.kalitheapress.gr-Ereyna Press.gr

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός της βραβευμένης ραδιοφωνικής εκπομπής “Ηθοποιός σημαίνει φως”(dailyradio & almaradio.gr), Βασίλης Σαμαριτάκης, πιστός στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού του με τους ακροατές της εκπομπής, έστειλε και φέτος πρόσκληση σε 75 αγαπημένους καλλιτέχνες για να ευχηθούν για το νέο έτος που έρχεται στον Βασίλη στους ακροατές, αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Με αφορμή εξάλλου την δική του φιλία γνώρισα πολλούς από τους καλλιτέχνες αυτούς, η οποία αποτελούν την ιστορία του πολιτισμού μας….


Σας παραθέτουμε αμέσως παρακάτω τις ευχές και των εδομήντα πέντε καλλιτεχνών και του οικοδεσπότη της εκπομπής ¨Ηθοποιός σημαίνει Φώς¨ Βασίλης Σαμαριτάκης…


Βασίλης Σαμαριτάκης ( ηθοποιός- παιδαγωγός- ραδιοφωνικός παραγωγός): Εύχομαι από καρδιάς στους ακροατές της εκπομπής μου, “Ηθοποιός σημαίνει φως” και σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά, καλές γιορτές και είθε το 2021 να επουλώσει τις πληγές που μας προκάλεσε το 2020 και 200 χρόνια μετά το ηρωικό 1821 να γιορτάσουμε και την απελευθέρωση μας από τα δεινά του νέου παγκόσμιου δυνάστη, που ακούει στο όνομα covid19.


Υ.Γ.: Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους ηθοποιούς και όλους τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν με χαρά και φέτος στο κάλεσμα μου, παρόλες τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω καραντίνας κι ευχήθηκαν για το νέο έτος στους ακροατές της εκπομπής μου και σε όλους τους Έλληνες. Να είναι όλοι τους πάντα καλά και γρήγορα να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο, τη σκηνή!! Γιατί κακά τα ψέματα το θέατρο είναι το οξυγόνο της ψυχής μας και χωρίς αυτό επικρατεί μαύρο σκοτάδι και ασφυξία…

Άννα Φόνσου (ηθοποιός- πρόεδρος του ιδρύματος το σπίτι του ηθοποιού): Εύχομαι Υγεία για όλο τον κόσμο!! Το πολυτιμότερο αγαθό που όμως θεωρούμε δεδομένο…. Κι αυτή την περίοδο αναθεωρούμε σκέψεις , απόψεις, προτεραιότητες και αγαθά…. Ας φέρει το 2021 στον καθένα ότι στερήθηκε την προηγούμενη χρονιά…. Αγκαλιές, φιλιά, επικοινωνία, επαφή, συγγενείς, φίλους …. Να είστε όλοι καλά !!
 Άννα Φόνσου

Μέλπω Ζαρόκωστα (ηθοποιός-συγγραφέας-μεταφράστρια): Ευχές την εποχή αυτή την τόσο δύσκολη…τι να πρωτό ευχηθεί κανείς…εύχομαι πρωτίστως υγεία και λίγο παραπάνω μυαλό στον καθένα μας…
Εύχομαι ολόψυχα το 2021 να μην έχει καμία σχέση με το 2020 και να μας λυτρώσει από τα δεινά που μας έφερε το έτος που φεύγει και να χαρίσει στους συμπατριώτες μας και σε όλο τον κόσμο τη χαρά και την ευφορία και κυρίως την υγεία που τους στέρησε ο προηγούμενος χρόνος. Νομίζω πως με λίγη προσοχή θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό το κακό και το καλοκαίρι ελπίζω να έχουν λήξει όλα τα προβλήματα που τόσο μας έχουν ταλαιπωρήσει και να ξαναβρούμε τη χαμένη μας ηρεμία και να μπορέσουμε απρόσκοπτα, ανεμπόδιστα να μοιραστούμε την αγάπη μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χωρίς περιορισμούς.
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω και πρώτα από όλα!!
Επίσης εύχομαι σε σένα Βασίλη, κάθε επιτυχία σε ό, τι κάνεις και στην εκπομπή σου, να συνεχιστεί η μακροημέρευσή της και η πολύτιμη προσφορά της στους ανθρώπους του πολιτισμού. Χρόνια πολλά Καλά
Χριστούγεννα σε όλους!

Δέσποινα Στυλιανοπούλου (ηθοποιός): Αν και πενθώ το χαμό του Χούλιο του αγαπημένου μου γάτου, εύχομαι σε όλους και όλες χρόνια πολλά καλές γιορτές και να μην πονέσει ποτέ κανείς σας…
Έχετε όλοι σας την αγάπη μου…
Βασίλη μου αγαπημένε σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τη συμπαράστασή σου, έχεις μία πολύ ευαίσθητη ψυχή, σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα και προσωπικά και επαγγελματικά και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!

Γιάννης Μόρτζος (ηθοποιός- σκηνοθέτης): Στον Φίλο μου, Συνάδελφο και Εκλεκτό Συνεργάτη Βασίλη Σαμαριτάκη και στην εξαίρετη ραδιοφωνική εκπομπή του, ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ, Εύχομαι Ολόψυχα ο καινούργιος Χρόνος, να είναι Ευτυχισμένος δυνατός Δημιουργικός και να μας σκορπίσει Απλόχερα Υγεία Καλοσύνη και ΕΛΠΙΔΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

Ηλίας Λογοθέτης (ηθοποιός): Τις ολόθερμες ευχές μου στους ακροατές της
εκπομπής σου, “Ηθοποιός σημαίνει φως”. Καλές γιορτές, υγεία και αισιοδοξία εύχομαι ολόψυχα. Σε όλους τους Έλληνες εύχομαι να είναι καλά και να μας βρει το 2021 στις επάλξεις της ζωής πιο δυνατούς και πιο μυαλωμένους. Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα αγαπημένε Βασίλη που μας φροντίζεις με την αγάπη σου.

Τάκης Χρυσικάκος (ηθοποιός- σκηνοθέτης): Εύχομαι το 2021 που συμπίπτει με τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση από την οθωμανική αυτοκρατορία, να καταφέρουμε να ελευθερωθούμε από την πανδημία που είναι καταστροφή σε όλα τα επίπεδα, συγχρόνως εύχομαι μέσα στις δύσκολες συνθήκες αυτές να έχουμε αλληλεγγύη και πάνω απ’ όλα συμπόνια, να λείψουν οι φωνές που λένε ότι τους στερείται η ελευθερία όταν γύρω μας πεθαίνουν συνάνθρωποί μας, να απαλλαγούμε από “εγώ” και να έχουμε περισσότερο “εμείς”.

Καίτη Ιμπροχώρη (ηθοποιός): Ας ευχηθούμε να ξεπεράσει η ανθρωπότητα την πανδημία κι ο άνθρωπος να ζήσει με αξιοπρέπεια και σεβασμό!
Καλή Χρονιά σε όλους!


Μαίρη Ραζή (ηθοποιός): Βασίλη χρόνια πολλά για την γιορτή σου αη Βασίλη!! Λοιπόν Εύχομαι καλές γιορτές .Ειδικά οι φετινές θα μας μείνουν αξέχαστες. Εύχομαι λοιπόν η νέα χρονιά να μας φέρει λίγη τύχη και να μην πενθήσουμε άλλα θύματα λόγω του κορωνοίου. Ακόμα και σ αυτές τις περίεργες συνθήκες εμείς θα διεκδικούμε να εξασφαλιστεί η επιβίωση του θεάτρου και των εργαζομένων σ αυτό. Πάντα είμαι αισιόδοξη γι αυτό θέλω φέτος να έχουμε πολλά ευχάριστα γεγονότα. Λιγότερες κηδείες περισσότερες χαρές. Εύχομαι λοιπόν υγεία!!!Πολλούς γάμους
!!!Πολλά γεννητούρια!!!Ευτυχισμένες στιγμές!!Βαφτίσια, αρραβώνες γενέθλια, γιορτές, πανηγύρια,πάρτυ γενεθλίων, ανοιχτά σχολεία με τσιριχτές παιδικές φωνές, όμορφα ταξίδια, έρωτες, ανθρώπινες αγαπησιάρικες συναντήσεις με κρασί και τραγούδι σε μια ταβερνούλα με τις γάτες γύρω μου, επιτυχία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!!!!2021 σε περιμένω με ανυπομονησία!!!

Ελένη Γερασιμίδου ( ηθοποιός): Ευχές, τι να πω τώρα…
Κουράγιο και δύναμη χρειαζόμαστε, πολλή δύναμη να κατανικήσουμε αυτά που είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, πράγματα ανεξάρτητα από μας. Να πολεμήσει ο κόσμος την κατάθλιψη και δε μιλάω προσωπικά, αλλά να μην ντρέπονται να την αναφέρουν ειδικά στους ειδικούς και κυρίως να την αντιμετωπίσουν… Καλές γιορτές και κουράγιο θα το περάσουμε κι αυτό…

Αντώνης ξένος (ηθοποιός): Ευχές για τα Χριστούγεννα, αυτά τα πρωτόγνωρα περίεργα Χριστούγεννα… να είναι έξω από το αγοραίο, ας βάλει ο καθένας το προσωπικό του στίγμα, την προσωπική του σφραγίδα… Και γενικά για το νέο έτος να μην το βάλει κανείς κάτω, απαγορεύεται ο εφησυχασμός και η μοιρολατρία, απαιτείται επαγρύπνηση και συνεχής αγώνας και που θα πάει θα τα καταφέρουμε και πάλι και θα φτιάξουν τα πράγματα, έστω και δύσκολα, για όλους!! Χρόνια πολλά καλές γιορτές σε όλους!!

Βασίλης Πλατάκης (θεατρικός παραγωγός, σκηνοθέτης- ηθοποιός): Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία και προκοπή και στο θέατρο μας να ξαναγεννηθεί πολύ πιο δυνατό από ποτέ γιατί το θέατρο δεν θα πεθάνει ποτέ.
Και στους ακροατές σας να μην φοβηθούν να πάνε στα θέατρα μόλις ανοίξουν γιατί είναι τα πιο ασφαλή!

Άννα Aδριανού Bασταρδή (ηθοποιός-σεναριογράφος) :
Εύχομαι το 2001 να είναι για τον καθένα, ένα έτος απελευθέρωσης από τους
εξωτερικούς, αλλά κυρίως από τους εσωτερικούς του Δαίμονες, και να
εκμεταλλευτούμε σωστά, όσα μάθαμε τις δύσκολες μέρες του προηγούμενου χρόνου. Τις αξίες της υγείας των απλών πραγμάτων και πάνω από όλα της ενσυναίσθησης και της συμπόνοιας. Και να μην ξεχνάμε αυτούς που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από μας.

Νίκος και Γιώργος Τζαβάρας (τραγουδιστές, τα θρυλικά αγαπημένα
Τζαβαράκια): Αγαπημένε μας Βασίλη, ευχές για καλά Χριστούγεννα με υγεία και τύχη και καλή Πρωτοχρονιά!!! Χωρίς αυτή την αντάρα και το έρεβος.
ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΑΜΉΝ!!!

Γιώργος Γεωργίου ( ηθοποιός- κειμενογράφος): Αγαπημένοι Ακροατές του Βασίλη μου… εύχομαι υγεία και να περάσει γρήγορα το κακό!!!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

Μαίη Σεβαστοπούλου ( ηθοποιός- σκηνοθέτης- συγγραφέας): Αχ, Βασίλη μου, μία είναι η ευχή μου: Να ανοίξουν πάλι τα θέατρα! Ν’ ακούσω αυτόν τον εξαιρετικό ήχο των χειροκροτημάτων που φέρνει δάκρυα στα μάτια, να δω θεατές με την αγαλλίαση απλωμένη στα πρόσωπα τους, να πιώ ένα ποτήρι κρασί με τους φίλους μου μετά από μια πετυχημένη παράσταση! Και σε σένα προσωπικά εύχομαι να είσαι γερός και χαρούμενος και να σε ξαναδώ στη σκηνή πολύ γρήγορα!

Βασίλης Βλάχος (ηθοποιός- σκηνοθέτης): Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία,
δημιουργικότητα, υπομονή, στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε και ανάταση ψυχής.

Νότα Παρούση (ηθοποιός): Βασίλη μου, καλές γιορτές σε σένα και σε όλο τον κόσμο. Πάντως προσωπικά για μένα πρώτα μετράει η υγεία.
Και αυτό εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους. Είναι το πρώτο που μετράει.
Γι’αυτό εύχομαι υγεία, υγεία, ΥΓΕΙΑ!!!
Όλα τα άλλα έπονται!!Καλή Χρονιά!!!

Δημήτρης Πετρόπουλος (ηθοποιός): Μιας και η επόμενη χρονιά είναι επετειακή, τι να ευχηθώ; Υγεία, χαρά και καλή Λευτεριά!!!

διάβασε και αυτό  O Κυριάκος Μητσοτάκης στο CNN

Σπύρος Μπιμπίλας (ηθοποιός – πρόεδρος Σ.Ε.Η.): Εύχομαι όλοι μετά τη μεγάλη περιπέτεια του κορωνα’ι’ού να βγούμε καλύτεροι, να νιώσουμε ότι όλη η γη είναι η πατρίδα μας αφού χτυπήθηκε παντού το ίδιο, να αγαπηθούμε οι λαοί μεταξύ μας, να πάψει η προσφυγιά κι ο ρατσισμός για ένα κόσμο καλύτερο…Για το επάγγελμά μας, να πάψει η εκμετάλλευση και να αποκτήσουμε συλλογικές συμβάσεις…

Τηλέμαχος Μουδατσάκις ( σκηνοθέτης- θεατρολόγος-συγγραφέας): Εύχομαι να πιστρέψει η αισιοδοξία με όλα τα διδάγματα από την πανδημία που απέδειξε πόσο ευάλωτοι είμαστε σ’ ένα απειροελάχιστο – μικρόσωμα. Ας πορευτούμε λοιπόν με μικρότερη έπαρση και αλαζονεία, αλλά με « μεταδοτικό θάρρος» με άσκηση –μελέτη… που απαιτεί η εργασία μας στο θέατρο…

Κώστας Βενετσάνος (ηθοποιός- τραγουδιστής- παρουσιαστής): Στέλνω ολόθερμες ευχές σε όλους τους αγαπημένους Φίλους και Συναδέλφους για το 2021 που το θεωρώ Ιστορικό λόγω των γνωστών καταστάσεων !!!! Αυτή την φορά η Επανάσταση πρέπει να είναι Πολιτιστική και Πολιτισμική για να βγούμε από το Τούνελ της Πανδημίας του Κορωνοιού και να ανοίξουμε μια καινούργια Σελίδα στον σύγχρονο κόσμο !!! Ενωμένοι , αγαπημένοι και με ψυχραιμία θα πολεμήσουμε και σίγουρα θα είμαστε οι Νικητές του 2021 !!! Καλή και δυνατή χρονιά !!!!

Μαρία Τσακαλίδου (ηθοποιός) : Έλληνες κρατηθείτε γερά . Βάλτε τη γλώσσα στο μυαλό σας . Γιατί έρχονται χρόνια ακόμη πιο δύσκολα . Αντιδράστε. Αντισταθείτε . Μην εμπιστεύεστε τις εξουσίες . Μόνο έτσι το 2021 υπάρχει ελπίδα να ζήσετε καλύτερα .
Καλή για νά’ ναι η χρονιά αυτή, θέλει σκέψη πίστη στον εαυτό σας και εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας. Αγαπώ σε κόσμε…

Γεωργία Ζώη ( ηθοποιός): «Σε λίγο αποχαιρετούμε το 2020 που μας πόνεσε τόσο και υποδεχόμαστε το 2021 με την Ελπίδα και την Ευχή, 200 χρόνια μετά, να γίνει το ‘21 και πάλι σύμβολο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ και ΑΠΟΤΙΝΑΞΗΣ ενός άλλου εχθρικού ζυγού, αόρατου αυτή τη φορά…
Σας εύχομαι να είστε αισιόδοξοι και δυνατοί για να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία πόσο γίνεται πιο αλώβητοι, με τις λιγότερες απώλειες… Σίγουρα θα βγούμε και πιο σοφοί..
Καλωσορίζω την καινούργια χρονιά με μία παραίνεση:
Προστατεύστε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την ΥΓΕΙΑ, τη δική σας και των αγαπημένων σας..Αγαπήστε τον εαυτό σας..Να προσέχετε!!!
Να προσέχουμε!!!Καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ…Καλή και γόνιμη χρονιά…
Με ένα χαμόγελο…»

Τζοβάνα Φραγκούλη (ηθοποιός-παρουσιάστρια του πέστο και θα γίνει) : Χρόνια πολλά … Καλή χρονιά για όλους μας … με υγεία δύναμη και αισιοδοξία … να είναι μια χρονιά καλής τύχης που θα τα αλλάξει όλα … Να αλλάξει το σκοτεινό και να φέρει φωτεινές μέρες …
Είναι εμβληματική χρόνια που σηματοδοτεί και τα 200 χρόνια από την επανάσταση… Η χρονιά μυρίζει Ελλάδα τιμούμε τους ήρωες μας και την Ελληνική φρουρά …Εύχομαι σε όλους υγεία !!

Ζωή Τριανταφυλλίδη (ηθοποιός- υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων): Καλά
Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, υπομονή, κουράγιο, φώτιση Θεού…

Ελένη Τσεφάλα (ηθοποιός- θεατρολόγος): Βασίλη μου, Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά και σε σένα!!! Σου στέλνω τις δικές μου ευχές και του Σταμάτη για τους ακροατές της πιο γλυκιάς, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής εκπομπής στο ραδιόφωνο με κεντρικό θέμα του τούς καλλιτέχνες που σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά βάλλονται σε υπαρξιακό, δημιουργικό και οικονομικό επίπεδο. Σε αυτούς τους δύσκολους από κάθε άποψη καιρούς που ζούμε, η Τέχνη είναι βάλσαμο της ταλαιπωρημένης μας ψυχής, επομένως και επιβεβλημένη. Οι ευχές μας μας για το
Νέο έτος 2021: Ας αποχαιρετίσουμε το 2020 με περίσκεψη γιατί για άλλη μια φορά μέσα από αυτήν την λαίλαπα συνειδητοποιούμε την αξία της ζωής. Εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά ενίσχυσης του ρόλου των πανανθρώπινων αξιών που με τόσους αγώνες και θυσίες διεκδίκησαν οι λαοί της Γης. Χωρίς Πνευματικές αξίες, Τέχνη και Πολιτισμό δεν μπορεί η Ανθρωπότητα να αποτρέψει τις καταστροφικές απειλές του Πλανήτη και να δημιουργήσει μια δίκαιη και ειρηνική ζωή για όλους. Καλή μας Χρονια!!!

Σταμάτης Τζελέπης (ηθοποιός): Καλή και δημιουργική Χρονιά να είναι το 2021, με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Αλληλεγγύη, και οι αλλαγές που θα φέρει να είναι για το καλό της Ανθρωπότητας !!!!

Πένυ Παπουτσή (ηθοποιός) :
” Η προσδοκία!!! αυτή η ιερή αναμονή για το καλό– φως πες– που οδηγεί την ζωή μας να δυναμώσει την θέληση μας.
Ας έρθει ένας αέρας δυνατός κι ας παρασύρει αυτό που στάθηκε σκοτεινό, ανελέητο και μας κράτησε μακριά τον έναν απ’ τον άλλον.
Ευχές για συμπόρευση, αποδοχή και αγάπη, το 2021 να γίνει η αρχή για ο,τι μας κρατά ενωμένους..Υπέροχη χρονιά για όλους μας!!!

Ζωή Ρηγοπούλου (ηθοποιός): Κάθε χρόνο εύχομαι Υγεία. Αυτήν την χρονιά, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Να είμαστε γεροί, ώστε να μπορούμε να κάνουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε!

Ελένη Καρακάση (ηθοποιός-ερμηνεύτρια): Εύχομαι φέτος η καινούρια χρονιά να είναι τόσο καλή που να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα ζήσαμε τις προηγούμενες!!!! Υγεία σε όλο τον κόσμο και σύντομα να γυρίσουμε σε όλα τα απλά πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα και τώρα καταλαβαίνουμε την αξία τους!!!

Ελένη Φιλίνη (ηθοποιός): Θέλω να δώσω τις ευχές μου για τους ακροατές της υπέροχης εκπομπής « Ηθοποιός σημαίνει φως» και στον δημιουργό και οικοδεσπότη Βασίλη Σαμαριτάκη. Εύχομαι ολόψυχα σύντομα να τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε γιατί πρώτα από όλους μάτωσε ο πολιτισμός. Σβήσαν τα φώτα, έσβησε η ζωή, χάθηκε η ελπίδα. .Εύχομαι το 2021 να ξαναφέρει το φως και την χαρά και πάνω απ’ όλα υγεία για όλους, γιατί χωρίς αυτήν δεν υπάρχει τίποτα. Την αγάπη μου σε όλους σας!

Χριστίνα Τσάφου ( ηθοποιός): Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Μακάρι ο καινούργιος χρόνος να φέρει την ίαση στο σώμα και στην ψυχή μας!!! Καλή μας δύναμη και καλή υπομονή!!!

Στέλιος Καλαθάς (ηθοποιός- σκηνοθέτης): Αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα Εύχομαι να είναι η αφετηρία Για ένα νέο ξεκίνημα της ανθρωπότητας σε έναν κόσμο με περισσότερη υγεία, ουσιαστική αγάπη Και φως στα συναισθήματά μας. Αυτές τις άγιες μέρες ας θυμηθούμε και τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους και στερούνται όχι μόνο το χάδι και την αγκαλιά (όπως όλοι μας),αλλά και το ενδιαφέρον και την στοργή. Τέλος εύχομαι να αφήσουν τον πολιτισμό να δείξει για άλλη μία φορά τον
ψυχαγωγικό και θεραπευτικό του χαρακτήρα. Χρόνια πολλά σε όλους ,χρόνια έντεχνα με Υγεία και Φως !

Ζανό Ντάνιας: Ηθοποιός σημαίνει Κορωνοιος..και καημός που θέατρο δεν παίζεις, αχ covid που μας εμπαίζεις…
Με μάσκα στο στόμα πως θα ….. φας ούτε προφίλ ούτε ανφάς.
Πέρσι ευχήθηκα καλή χρονιά… φέτος για το 21 εύχομαι …και μη
χειρότερα…Προφυλαχτείτε, στην σκηνή να ξανανεβείτε…

Αθηνά Μαυρομάτη ( ηθοποιός): Εύχομαι υγεία σε όλους και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλύτερα αυτή την χρονιά. Ας προσέχουμε όσο μπορούμε να
ελπίζουμε και θα το ξεπεράσουμε. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους !!!

Χρήστος Κάλοου ( ηθοποιός- τραγουδιστής): Εύχομαι στους ακροατές της
εκπομπής «ηθοποιός σημαίνει φως» αλλά και σε όλους τους Έλληνες ένα
Δημιουργικό 2021. Χαρούμενο με Ευτυχισμένες στιγμές, και μια και γιορτάζουμε φέτος τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση, απλά να θυμίσω ότι ο Έλληνας δεν δέχεται ζυγό.

Σταύρος Μαυρίδης (ηθοποιός): Βασίλη μου, εύχομαι σε όλους τους θαυμαστές της εκπομπής σου και σε σένα προσωπικά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!

Μάνος Τριανταφυλλάκης (ηθοποιός – σκηνοθέτης-Dj): Χρόνια πολλά Βασίλη μου. Εύχομαι το 2021 να το υποδεχτούμε με περισσότερη ενσυναίσθηση, λιγότερη κριτική και περισσότερη αυτοκριτική! Επίσης να γεμίσουμε από ΑΓΑΠΗ μέχρι να σκάσουμε αν τα μπαλόνια!!

Μαρία Παρασκευά (σκηνοθέτης): Εύχομαι στους ακροατές της εκπομπής “
Ηθοποιός σημαίνει φως” και σε όλους τους ακροατές του σταθμού (almaradio.gr) και εν γένει, ο νέος χρόνος να δώσει ό,τι στέρησε ο προηγούμενος… την ελευθερία κυκλοφορίας, αγκαλιάς, αναπνοής, ανταλλαγής. Εύχομαι να ξαναδούμε σύντομα το χαμόγελο των οικείων κ μη προσώπων, χωρίς καλύπτρα και να σφιχταγκαλιαστούμε όλοι με όλους.
Και ό,τι είναι επιβεβλημένη ανάγκη μας, εφόσον δεν βλάπτει κάποιον άλλο, να πραγματωθεί το σωτήριο έτος 2021. Με όλη μου την αγάπη κ τη σκέψη στην πολύπαθη ανθρωπότητα.Αυτές τις ευχές δίνω αγαπημένε μου Βασίλη σε σένα τους ακροατές σου και τον κόσμο όλο…

Κωστής Σαββιδάκης ( ηθοποιός): Εύχομαι το 2021 να μας φέρει ΥΓΕΊΑ, ακούγεται συνηθισμένη ευχή, αλλά μετά τα όσα μας δίδαξε το 2020, ξέρουμε ότι δεν είναι. Ας πάρουμε λοιπόν βαθιά εισπνοή, και ας βουτήξουμε με δύναμη και με μπόλικο οξυγόνο στο 2021, είναι πολλές οι πληγές που άφησε το 2020, ας ανεβάσουμε τα μανίκια, ας εκτιμήσουμε τα μικρά, ας το πάρουμε απόφαση ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, και ας αποδείξουμε ότι μπορούμε να βγούμε νικητές…Υγεία λοιπόν, και πάμε γερά για το 2021…

διάβασε και αυτό  Ελλάδα – Αίγυπτος: Ο «χρησμός» Δένδια και η μη οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας

Δημήτρης Μουζακίτης (δημοσιογράφος- πρόεδρος Κορφιάτικων βραβείων): Εύχομαι στους ακροατές της εκπομπής σου Βασίλη, Αυτό το φως του ηθοποιού να το δουν να ξανά ανάβει σαν ακτίνα και να φωτίζει το 2021 την σκηνή τον θεάτρων και να δακρύζουμε, να γελάμε με τις ατάκες των ηθοποιών που θα ερμηνεύουν ρόλους για τους θεατές με την αμεσότητα που έχει το θέατρο και που εδώ και λίγους μήνες τα έχουν κλειστά! Ο πολιτισμός φιλέ Βασίλη δεν είναι ούτε για πώληση αλλά ούτε και για κατάργηση και μάλιστα εδώ στην χώρα που τον γέννησε, εύχομαι λοιπόν το 2021 το θέατρο να είναι ανοικτό, και το φως του ηθοποιού να φωτίσει το χτες, το
σήμερα και το αύριο του θεάτρου .

Δημήτρης Γιώτης (ηθοποιός): “Να ευχηθώ… Τι να ευχηθώ? Υγεία, υγεία πάνω απ΄όλα σε σένα Βασίλη και στους ακροατές, ψυχραιμία και δύναμη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουμε…
Με μια ελπίδα: μη χάσουμε την ανθρωπιά και τη χαρά μας!… και κάτι ακόμα: ας κρατήσουμε τη μαγεία των γιορτών. Ας πιστέψουμε στο καμπανάκι των
Χριστουγέννων, αυτό που ξυπνά τη μαγεία, την ελπίδα, την πίστη στη ζωή μας! Κοίτα κάθε μέρα τον κόσμο σα να ναι η πρώτη φορά! Αγάπη και Φως στη ζωή όλων μας! Καλές γιορτές σε όλους!


Τάκης Κτενάς ( ηθοποιός- σκηνοθέτης- ποιητής): Ουρανέ μου, ορώ άνω. Σε κοιτώ. Ταπεινά υποκλίνομαι και σε χαιρετώ. Χαίρε Σύμπαν. Συγνώμη σου ζητώ. Συγνώμη για αυτά που έκανα και για αυτά που δεν έκανα. Μικρός εγώ, κόκκος άμμου στην πελώρια αμμουδιά σου. Σταγόνα μικρή, που για λίγο νόμισα πως είμαι θάλασσα. Θάλασσα εσύ και Ωκεανός μαζί. Πάρε με. Στα χέρια σου αφήνομαι και Σε υπηρετώ. Ότι μου πεις θα πω. Η πένα μου δικιά σου. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ, που σε γνωρίζω για να μπορώ να σε ευχαριστώ. Σε αγαπώ θα πω, μα ξέρω ότι δεν πρέπει. Να το κάνω πρέπει και όχι να το πω. Σήμερα το βράδι που θα γυρίσω σπίτι μου, θα κάνω μία προσευχή. Όλα να αλλάξουν, να γίνει ότι θες Εσύ. Και εμείς,
θα υποδεχτούμε την Καινούργια Μέρα με χαρές, λουλούδια και γιορτές. Τραγούδια και ευχές. Πρωτοχρονιά. Πλησιάζει, είναι κοντά. Θα φορέσω τα καλά μου, τα λόγια μου τα γιορτινά μου και θα βγω να Σε υποδεχτώ. Στον καινούργιο Χρόνο <<Καλώς Ήρθες>> θα πω και στον παλιό <<Στο καλό!>>


Ανδρέας Ζάκας (ηθοποιός): Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες να επικρατήσει η υγεία, που θα μας χαρίσει τα χρόνια πολλά, εύχομαι υπομονή και αντοχή. Σε όλους δε τους συναδέλφους της τέχνης του Θέσπη η υγεία να μας κρατά ζωντανούς, ώστε με υπομονή και αντοχή να ξαναγυρίσουμε στο σανίδι που αγαπάμε και να το υπηρετήσουμε για χρόνια πολλά

Κατερίνα Δημητρόγλου (ηθοποιός): Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία καταρχάς. Κάτι που θεωρούμε δεδομένο συνήθως αλλά να που οι συνθήκες και η όλη κατάσταση που βιώνουμε μας διδάσκουν ότι πρέπει να εκτιμάμε κάποια αυτονόητα και δεδομένα. Εύχομαι να παραμένετε αισιόδοξοι και δυνατοί. Να μη χάνετε την ελπίδα σας και το σημαντικότερο όλων: να μη φοβάστε! Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να περιμένετε με παιδική λαχτάρα τη στιγμή που θα ξανά αγκαλιάσετε τους αγαπημένους σας, εκείνη τη μοναδική στιγμή που όλα θα επιστρέψουν στη γνώριμη
τους μορφή. Χαμογελάτε παιδιά! Υπομονή και θα ξανά λάμψουν τα μάτια μας από χαρά! Εύχομαι η νέα χρόνια να είναι και μια νέα αρχή, μια καλύτερη αρχή! Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!

Μαρία Δρακοπούλου ( ηθοποιός): Την αγάπη μου στέλνω στον κόσμο και σε σένα Βασίλη μου, αυτό που μας συμβαίνει είναι άδικο η θεία δίκη θ’ απαντήσει εμείς πάνω από όλα πρέπει να παραμένουμε άνθρωποι και με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε…

Δέσποινα Τσολάκη ( ηθοποιός-σοπράνο): Χρόνια πολλά Ευτυχισμένα δυνατά χωρίς στεναχώριες και ασθένειες στον αγαπημένο μου φίλο συνάδελφο και συνεργάτη Βασίλη και τον ευχαριστώ πολύ που με τιμά με τις προσκλήσεις του να παίρνω μέρος στις εκδηλώσεις με τα βραβεία προσφοράς στο θέατρο, που ετοιμάζει η όμορφη εκπομπή του ηθοποιός σημαίνει φως. Πολλές θερμές ευχές σε όλους τους ακροατές του και σε αυτούς που παρακολουθούν ακούνε την εκπομπή…
Υγεία υγεία υγεία και πολύ αγάπη. Ό καινούργιος χρόνος να μας επιτρέψει την αγκαλιά και πολλά φιλιά… Εύχομαι για το 2021 να γεμίσει Χαμόγελα πολλά και αγκαλιές να είναι καθαρό από ιούς και ασθένειες.
Αγάπη παντού, να σκορπίσει φώτιση, να ξέρουμε τί μας γίνεται και πολλή αγάπη και καλοσύνη στις καρδιές μας για να έχουμε τον Θεό κοντά μας…
Χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλους!!

Στέλιος Πετράκης (ηθοποιός): “Εύχομαι σε όλους υγεία και αντοχές για να αντέξουν όλα αυτά τα δυστοπικά που ζούμε. Εύχομαι όλοι μας να βγούμε λίγο καλύτεροι από όλο αυτό, η ανθρωπότητα να βγει λιγάκι πιο ώριμη. Να ξαναγίνει σημαία των ανθρώπων η αλληλεγγύη. “

Μαρία Συμεών (ηθοποιός- συνθέτης):
Καταρχήν, Χρόνια σου πολλά για την γιορτή σου Βασίλη μου, να είσαι πάντα γερός , χαρούμενος, δυναμικός, δημιουργικός και εύστοχος στο κέντρο των στόχων και των επιδιώξεών σου!
Εύχομαι το 2021 να χαρίσει σε σένα, στους αγαπητούς ακροατές της εκπομπής σου «Ηθοποιός σημαίνει φως» μα και σε όλους τους ανθρώπους, το υπέρτατο αγαθό́ της υγείας και της ευτυχίας! Εύχομαι ο άνθρωπος να προστατεύει τον άνθρωπο…
Να μην υπάρχει φόβος ούτε ανασφάλεια στον κόσμο…
Εύχομαι επίσης, να βρούμε την κρυμμένη μας δύναμη, την αγάπη που μας
ολοκληρώνει, να μην ελπίζουμε μόνο, αλλά́ να πράττουμε…. να ορίζουμε τους στόχους που μας φέρνουν πρόοδο και χαρά́!
Εύχομαι ο σεβασμός να μην χαθεί́ ποτέ́ σ’ έναν φόβο μπροστά́! Η Ζωή́ είναι αναντικατάστατη… ένα δώρο στον άνθρωπο…Εύχομαι λοιπόν, την Ειρήνη!
Χρόνια Πολλά́!


Νίκος Τουρνάκης ( ηθοποιός- μουσικός): Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους φίλους , συνέλληνες , συνεργάτες της Τέχνης, συναγαπημένους απ’ όπου γης, Καλλιτέχνες , και δη, Ηθοποιούς, η Νέα Χρονιά, το 2021, να μας δώσει χαρά, εργασία, άνοιγμα των Θεάτρων και των Τόπων εξάσκησης της ιερής Τέχνης μας. Είθε, στην Νέα Χρονιά που έρχεται, να μείνουν μακριά, τα άσχημα που περάσαμε και περνάμε , και η Ιερή Δάδα τη Ψυχής μας, να παραμείνει καίουσα και φωτεινή, μεταλαμπαδεύουσα πρώτα σε μας και έπειτα σε όλη την Κοινωνία , το Φως της Ελπίδας και της Υπόσχεσης ότι θα είμαστε όλοι και όλες εδώ, δυνατοί, αλληλέγγυοι, αγαπημένοι και
ενορατικοί ,όπως η ίδια η Τέχνη μας , μας καθοδηγεί……
Με τιμή

Γιώργος Λιβανός ( ηθοποιός- σκηνοθέτης): Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, και ελευθερία και ξενοιασιά. Ας είναι ο νέος χρόνος σύμμαχος δημιουργίας κι αγάπης! Ευτυχισμένα Χριστούγεννα & Καλή Χρονιά.

Γιώργος Α. Χριστοδούλου (θεατρικός συγγραφέας):
Είναι ώρα… Ας ξεδέσουμε τους κάβους…ας πάρουμε την θρυμματισμένη ψυχολογία μας κι ας την ανεμίσουμε ως τα απέραντα του κόσμου….
Με τη ψυχή γεμάτη, ας ουρλιάξουμε με πείσμα, εμείς οι ασήμαντοι-σπουδαίοι δέκα εκατομμύρια ποιητές της Ελλάδας… Χρόνια πολλά…Χρόνια ευτυχισμένα…χρόνια ελεύθερα σε όλους τους λαούς της γης…

Βίλη Σωτηροπούλου (ηθοποιός-σκηνοθέτης- συγγραφέας): Εύχομαι ατομικά αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, τα σκοτάδια κι οι σκιές να χάσουν την αίγλη τους, η αλήθεια να βρει το φως της, ο φόβος να παραχωρήσει τη θέση του στο θάρρος, η χαρά να βρει τον χαμένο χώρο της. Όσο για το Θέατρο και τον Πολιτισμό εύχομαι οι άνθρωποι του να προχωρήσουν με σταθερά βήματα και καθάρια ματιά στη δημιουργία, από τις δύσκολες στιγμές τους να γεννηθούν όμορφα παιδιά και το κοινό να ξαναβρεί την απόλαυσή του. Τέλος είθε το 2021 να φέρει υγεία και πολλές αγκαλιές σε όλους!! Σ εσένα Βασίλη μου εύχομαι, ό,τι έχεις ονειρευτεί να το ζήσεις
φέτος!!! Καλή χρονιά!!

Τζόυς Μιχαηλίδου ( ηθοποιός): Κύριε Σαμαριτάκη, συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!!! Και τα θέματα που επιλέγετε!!! Να πω ότι σ’ αυτό το δύσκολο μάθημα που μας έστειλε το σύμπαν!! Καλούμαστε να μάθουμε!! Και να το περάσουμε μ επιτυχία !!! ( Για να μην ξανάρθει)!!! Θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας!!! Αυτό θα έχει αντίκτυπο στους συνανθρώπους μας!!! Θα μας φέρει πιο κοντά για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες!! Γιατί είναι γνωστό!! Οι άνθρωποι τις δυσκολίες τις ξεπερνούν όταν γίνονται ΕΝΑ!! Χρόνια πολλά!!! Με θετική σκέψη!!
Ας απολαύσουμε τα Καινούργια δώρα που θα μας φέρει ο νέος χρόνος!! Με υγεία χαρά αγάπη!! Χαρούμενες γιορτές!! Καλά Χριστούγεννα!!!

Γιάννης Τριβέλλας (ηθοποιός): Να Υπάρχει Υγεία – Αγάπη και να έχουμε την
Ευλογία του Θεανθρώπου, να απελευθερωθούμε Από τον Λοιμό αυτόν πού θερίζει το κόσμο.. Καλή και ευλογημένη χρονιά!

διάβασε και αυτό  Υποχρεωτική η χρήση μάσκας προστασίας σε αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία

Ντόρα Δούμα ( ηθοποιός): Βασίλη, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και σε εσένα καλά Χριστούγεννα καλή νέα χρονιά και εύχομαι να βγούμε σύντομα και να ξεπεράσουμε τον κορονοιό υγεία και ευτυχία σε όλους!!!!!

Ζήσης Παπαϊωάννου (ηθοποιός- συγγραφέας): Κατακλύζομαι από χαρά καθώς μπαίνει το 2021 και μαζί με τους φετινούς μας Ρόλους να υποδυθούμε ακόμη πιο πολλούς στη νέα μας χρονιά. Μα πάντα δίπλα μας με υπέροχους ανθρώπους, συνεργάτες, κοινό παιδιά, κόσμο που αγαπά τον συνάνθρωπο, κόσμο χαρούμενο και όχι δυστυχισμένο. Ας είναι η καινούργια χρονιά γεμάτη Ρόλους. Το ’21 να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο πολύ στο Θέατρο έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταμώσουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε τις πολυπόθητες αγκαλιές που τόσο μου έχουν λείψει. Αγκαλιές σαν αυτές που σου κόβουν την ανάσα. Καλή Χρονιά

Γεώργιος Ευαγγελόπουλος (σκηνοθέτης- φωτογράφος): Καλησπέρα φίλε και συνεργάτη Βασίλη. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλοι να είναι καλά στην υγεία τους, να κρατήσουν το 2020 ο, τι ευχάριστο συνέβει και με αυτό ως παρακαταθήκη να προχωρήσουν σε ένα 2021 με χαμόγελα χαρά και υγεία να αναγεννηθούν πνευματικά και σωματικά φέρνοντας ξανά χαμόγελα και αγάπη σε όσους αγαπούν. Το 2021 εύχομαι να είναι η χρονιά που θα επιστρέψουμε όλοι μας στην καθημερινότητα μας όπως την ζούσαμε πριν τον ιό, στις δουλειές μας και να καταφέρουμε ο, τι δεν καταφέραμε (λόγω συνθηκών) το 2020. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε την οικογένεια σας και τους εαυτούς σας. Θετική ενέργεια και
ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Ρένος Ρώτας ( ηθοποιός): Η ευχή μου: Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ηθοποιός! Εύχομαι ολόψυχα να ξαναγεννηθούν παραμυθένια όνειρα με εκείνη την ελπιδοφόρα παιδική αθωότητα…

Γιώργος Βούλγαρης ( ηθοποιός- σκηνοθέτης): Εύχομαι να ξαναβρούμε τις
πεπατημένες μας και τις συνήθειες μας όπως τις αφήσαμε πριν την πανδημία και να πορευτούμε σε αυτές με την επίγνωση ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο…Να ξανά αγκαλιάσουμε να ξανά φιλήσουμε και να υπολογίζουμε το κάθε λεπτό του δώρου της ζωής που μας έχει δοθεί.
Υγεία πάνω από όλα. Χρόνια καλά.

Έκτορας Σακαλόγλου (σκηνοθέτης): Να είμαστε όλοι ασφαλείς και δημιουργικοί. Είναι δύσκολο να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας, οι Δαίμονές μας ξετρυπώνουν από κάθε εσοχή στα κουφώματα…όμως πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί. Αφήνουμε το 2020 και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης ( ηθοποιός- θεατρικός συντάκτης): Η
δύναμη για την επίτευξη κάθε στόχου σου βρίσκεται μέσα σου. Δίπλα στην επιθυμία για αυτόν τον στόχο. Εύχομαι και ξέρω ότι μπορείς να τους πετύχεις ! Ζεστά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά

Μάκης Ψαραδέλλης (ερμηνευτής- τραγουδοποιός): Εύχομαι το 2021 να φέρει στον καθένα αυτό που του στέρησε το 2020!!
Το 2021 έχει δύσκολη αποστολή αφού όλοι ζητάμε να μας φέρει τις ζωές μας πίσω! Μακάρι να το καταφέρει! Πάνω από όλα, εύχομαι υγεία σωματική και ψυχική και πολλή αγάπη!! Σ’ εσένα αγαπητέ Βασίλη εύχομαι πάντα επιτυχίες!!

Τιτίκα Ποθητή Μαρίνου (ηθοποιός- βοηθός σκηνοθέτη): “Εύχομαι σε όλους τους ακροατές της υπέροχης εκπομπής “Ηθοποιός σημαίνει φώς” σε όλους του Έλληνες και στον αγαπημένο μου Βασίλη Σαμαριτάκη, καλή χρονιά!!! Υγεία, χαρές, χαμόγελα!!! Το 2021 που έρχεται να φέρει όλα τα καλά που μας στέρησε η χρονιά που φεύγει, φιλιά, αγκαλιές, όμορφες στιγμές με τους φίλους μας και πολλές θεατρικές, μουσικές και εν γένει καλλιτεχνικές στιγμές!!! Χρόνια πολλά!!!
Με αγάπη

Ξενοφώντας Χαντζής ( ηθοποιός): Εύχομαι ο καινούριος χρόνος, να μας φέρει πολλές ευκαιρίες, και να μας αποζημιώσει σε όλα που συνέβησαν τον χρόνο που μας πέρασε.. Να ξεχάσουμε γρήγορα τις δυσκολίες, το κλείσιμο των τεχνών και όλων των επαγγελμάτων που δυστυχώς υποχρεωθήκαμε, και να έρθει γρήγορα ευημερία, πρόοδος, ανάπτυξη και πολλές δραστηριότητες.. Προπάντων βέβαια πολύ καλή υγεία και τύχη σε κάθε ευκαιρία και δραστηριότητα που μας ενδιαφέρει όλους.. Προσωπικά
Βασίλη μου, σου εύχομαι να έχεις πολύ καλή υγεία, ευχάριστη διάθεση που τόσο μας χρειάζεται αφού τόσο αποδίδει καθώς μεταφέρεται σε όλες τις δραστηριότητες που κάνεις, δημιουργώντας επιρροή σε ακροατές, θεατές (σε θεατρικές σου δραστηριότητες..), επίσης να έχεις τύχη και πολύ καλές ευκαιρίες στον τομέα της τέχνης που τόσο αγαπάς και υπηρετείς με τον πιο τίμιο τρόπο.. Και γενικά ό,τι επιθυμείς και σε κάνει ευτυχισμένο, να το έχεις γρήγορα και να στο δίνει η ζωή γενναιόδωρα και με αφθονία..! Καλές γιορτές, χαρούμενες στιγμές.. και με τον καινούριο χρόνο καλή και γρήγορη επανένταξη στη ζωή και στις δραστηριότητες..!

Γιάννης Ρωμανός (ηθοποιός-συγγραφέας): Εύχομαι στους ακροατές της εκπομπής (Ηθοποιός σημαίνει φως),του εκλεκτού φίλου και συνεργάτη Βασίλη Σαμαριτάκη, να έχουν και πάλι την δυνατότητα το 2021….να ζουν ….κανονική, κανονικότητα.. Και στον φίλο μου Βασίλη ….δημιουργία καλλιτεχνική.

Γιάννης Παπασωτηρίου (ηθοποιός): Εύχομαι στους Ακροατές της εκπομπής
ηθοποιός σημαίνει φως υγεία στο σώμα. Και υγεία στο πνεύμα, που σίγουρα την εχουν,μιας και στηρίζουν τέτοιες σπουδαίες ραδιοφωνικές εκπομπές ,του εκλεκτού συναδέλφου και μέγα εργάτη της τέχνης Βασίλη Σαμαριτάκη!!!

Μανώλης Γεραπετρίτης (ηθοποιός):
Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία αγάπη και δύναμη ψυχής…
Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι αλλά ας μην χάσουμε την ελπίδα μας και ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του για το καλύτερο… Ας δώσουμε δύναμη και ζωή στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη…Καλή χρονια!!

Γιάννης Κωσταράς ( ηθοποιός): Βασίλη, το κυριότερο που θα ήθελα να ευχηθώ στους ακροατές, επειδή πρόκειται και για θεατρόφιλους είναι να μην ξαναζήσουν ποτέ ξανά τέτοια θεατρική χρονιά και να ζήσουν το 2021 τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες που θα μπορούσαν να αναπληρώσουν αυτή τη σκάρτη χρονιά που φεύγει. Από εκεί κι έπειτα σίγουρα εύχομαι απελευθέρωση από όλο αυτό που ζούμε με υγεία για όλους φυσικά αλλά και με ορθότερη πλέον νοοτροπία και αλληλεγγύη.

Νικόλαος Κανατάς ( ηθοποιός):
“Εύχομαι το 2021 να μας φέρει όλους πάλι κοντά και στους παλιούς ρυθμούς μας, έχοντας πάντα αγάπη και φως μέσα στις καρδιές μας”.

Κατερίνα Ζαχαριουδάκη ( ηθοποιός- ραδιοφωνικός παραγωγός): “Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να φέρει όμορφες μέρες και στιγμές ξεχωριστές με αγαπημένα πρόσωπα. Να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και την αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες μέρες και ο καλλιτεχνικός κόσμος σύντομα να επανέλθει δημιουργικά, γιατί χωρίς την τέχνη και το θέατρο η ζωή είναι πολύ διαφορετική… Είναι σημεία αναφοράς ζωτικής σημασίας… Καλές γιορτές σε όλους τους ακροατές της εκπομπής “Ηθοποιός σημαίνει φως” και ολόθερμες ευχές αγαπημένε συνάδελφε Βασίλη.. να συνεχίσεις να μας κρατάς συντροφιά με υπέροχα ραδιοφωνικά ταξίδια…. Υγεία και
Αγάπη σε όλους!

Νικόλας Γεωργανής (ηθοποιός- τραγουδιστής): Βασίλη μου, εύχομαι στους
ακροατές της εκπομπής σου Υγεία σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα να
διατηρήσουν την ψυχική τους υγεία σε καλό επίπεδο που όλη αυτή η κατάσταση την έχει αποδυναμώσει. Επίσης Το νέο έτος να φέρει ελευθερία και αφθονία. Καλή χρόνια σε όλους.

Νεκτάριος Καλα’ι’τζάκης (ηθοποιός- τραγουδιστής): Πρώτα από όλα να σε
ευχαριστήσω Βασίλη για την όμορφη συζήτηση που είχαμε στην εκπομπή σου και την ευκαιρία που μου έδωσες να παρουσιάσω το νέο μου τραγούδι , “Lonely c hristmas”. Ας μείνουμε λοιπόν πιστοί στο πνεύμα του τραγουδιού, αυτά τα μοναχικά Χριστούγεννα, ας σεβαστούμε τον εαυτό μας, ας τον αποδεχτούμε και ας τον φροντίσουμε, χωρίς να τον κακοποιούμε…
Σε όλο τον κόσμο εύχομαι να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους τους, έστω τους πιο αγαπημένους, όσους επιτρέπεται και κανείς να μη μείνει μόνος, εκτός αν η μοναξιά είναι από επιλογή, οπότε είναι απόλυτα σεβαστή! Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους!!

Γιάννης Λεκόπουλος ( τραγουδιστής): “Έχοντας βιώσει όλοι μας μια πολύ δύσκολη χρονιά, εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο με υγεία, αγάπη, δημιουργία και αλληλεγγύη .

Αρετή Κοκκίνου (μουσικός): «Ηθοποιός σημαίνει άσβεστο φως…», Το φως που ανάβουν οι Τέχνες και φωτίζουν το σκοτάδι, ακόμα και αν οι ίδιοι οι εκπρόσωποί τους υποφέρουν. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη, στήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου και όλων των ανθρώπων που πλήττονται. Εν γένει μια χρονιά με βήματα προς ένα δικαιότερο κόσμο.”

Δημήτρης Μπιζιώτας (Iδιοκτήτης-Δημοσιογράφος www.kalitheapress.gr-Ereyna Press- Eρευνα Press web radio)Η δική μας ευχή είναι Υγεία σε όλους και το 2021 να είναι η αρχή να ξυπνήσουμε από το κακό όνειρο του 2020 και να ζήσουμε το μέλλον γνωρίζοντας ότι το Εγώ μας δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς να Ζει το Εμείς…και στον Βασίλη να συνεχίσει μέσω της εκπομπής του αλλά και της παρουσίας του φωνή στον Πολιτισμό κάτι που θα μας βρει συνοδοιπόρους…

επιμέλεια ρεπορτάζ Βασίλης Σαμαριτάκης-Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Σε συναγερμό βρίσκονται οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την αυστηρή…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel