Η Αγάπη Μελισσάνθη Δαμιανίδου στην ομάδα του Έρευνα Press Group

Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς νέοι άνθρωποι να αποφασίζουν να γίνουν μέλος της ομάδας του Έρευνα Press Group.

H Αγάπη Μελισσάνθη Δαμιανίδου είναι 26 ετών.

Όπως μας αναφέρει  αγαπά απείρως την τέχνη με την οποία εκφράζεται . Ασχολείται  με τη φωτογραφία, το χορό και την ποίηση.

Εξυμνεί την ομορφιά της φύσης και λατρεύει να ανακαλύπτει νέες πτυχές του κόσμου και συνάμα του εαυτού της μέσα από τον αντικατοπτρισμό των βλεμμάτων των ανθρώπων και την καθημερινότητα της κοινωνίας.

Της αρέσει να παρατηρεί τους ανθρώπους εις βάθους και να μπαίνει στα άδυτα των ψυχών τους. Γι’ αυτό το λόγο θέλει η τέχνη της να αγγίζει τις καρδιές τους. Στόχος της είναι η κάθε φωτογραφία και  γραφή της να κρύβει πολλά μηνύματα και συναισθήματα διαφόρων κατηγοριών ώστε να εμβαθύνει στο νόημα της ζωής και στο εσωτερικό της ψυχής.

Η ζωή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μια φορά μας χαρίζεται γι’ αυτό όσο ζούμε ας την απολαύσουμε με τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της. Μέσα στο λάθος κρύβεται το σωστό, μέσα στη λύπη η ευτυχία, μέσα στην απογοήτευση η ελπίδα και  πάντοτε λάμπει η αγάπη. Ας  μην τα παρατάμε διότι η πίστη υπάρχει μέσα μας αρκεί να τη βρούμε και να μην τη χάσουμε.

Ως άνθρωπος, με τα παραπάνω κριτήρια προσπαθεί να ζήσει και να δημιουργήσει ένα περιπετειώδες μονοπάτι.  Επομένως  είναι χαρά μας που δέχτηκε να γίνει συνοδοιπόρος μας  σ’ αυτό το υπέροχο και απρόβλεπτο ταξίδι.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πανελλήνιες 2020: Αυτό είναι το πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ .

Απάντηση

Recommended
Έφυγε από τη ζωή ο επί χρόνια βουλευτής και στέλεχος…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: